sendedemi otuhaf gelinlerden var. birtanede bende var allah düşmanıma bile vermesin biz aynı yaştayız bide .benimki kocasını boş ver diğer abimlerden bile kıskanıyor o derece bazen gırtlağına sarılasım geliyo nişanlıyken başıma getirmediği kalmadı okadar şeytan oluyorlarki ayyyyyyyyyyyyyy hatırladım yine sinirlerim bozuldu
birde benim bebeğim olmuyo yaaa her seferde bunu kafama kakıyo yok biz ikinciyi düşünüyoruz bide kızımız olsun istiyoruz. geçen dayanamadım sen ikinciyi yapsan ben senede iki defa size gelirim dedim. o da kıskandığımı düşünerek neden canin senin olmuyo diyemi dedi tuhaf bi ses tonuyla yoooooooooo dedim sen daha birine bakamazken ikinciside olsun bu ewde katlıyam çıkar vallahi gürültüyü sevmiyorum kusura bakma. çoçuk yapmak marifet değil çoçuğu yetiştirmek marifettir bence dedim sesini kesti
aaa hayırdır özlemim nerede
nursinim kaynanandan dolayı senin koşuşturmana geçmiş olsun diiiyim kaynanana bişi olmamıştır laporoskopi kaynana milletine ne yaparki :))))) biz alasını yaşıyoruz vallaa :)))
mavicim çok mu kötüyüm bilmem ama inşallah sana dert oolmadan kolayca kurtulur kaynanan ameliyatından
denizcim masan hayırlı olsun orada hamiş hamiş aşerdiklerini körfez manzarası eşliğinde hapur hupur yemen nasip olur işşaallllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh
bebingim kıyamam senin gözyaşlarına canım benim allah davul etsin seni ağlatanları emii üzülme iki gün sonra unutursun ağladığın yanına kalır hayat böyle malesef
bende bugün çok agresifim adet günüm geldi ama histeroskopiden dolayı ne zaman teşrif eder bilmem kırmızılar gecikebilir beni iiyicene delirtebilir
semracım hayırlı olsun canım cicilerin bende eski yerindeyken salı pazarını severdim şimdi hiç güzel değil çok bozuldu bende bir yıldır pazara gitmiyorum hatta gıda pazarına gidemeyeli yıllar oldu marketlerden hallediyorum malesef vakit bulamıyorum ama yaz geliyor giderim elbet
kızlar kocişimi mumla arıyorum çok özlüyorum onu akşam 9-10 larda geliyor haftasonuda çalışacak alışamadım oda özlüyor bende(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?