Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben aksam giremem kızlar evde olmak istemiyorum malum bugun yasadıklarımdan ısıgımı görünce damlar komsum.karsılaşmak istemiyorum.en iyisi gec gidip görmemek.ctesi de arkadas toplantısı var gitmesem daha kötü olucak.

güzel demişsin canım ya ben laf sokmayı sevmediğim için birşey de diyemiyorum ama artık ben de denk geldikçe söylüyorum lafımı bizimki folik asit kullandığımı bile bile her gittiğimde bebeğin ultrason görüntülerini gösteriyorlardı bebek 7 aylık doğdu da en azından ultrason görüntülerin kurtulduk tövbe tövbe sinir oldum yine kendi kendime

bebingcim sıkma canını her arkadaştan dosttan birşeyler öğreniyoruz böyle böyle büyüyoruz işte

gamzecim sana da kolay gelsin taşınmak zordur

denizcim bizim son aşılamalarda dr aşılamanın yapıldığı gün birlikte olun daha sonra günaşırı diyordu bence deneyebildiğiniz kadar deneyin

selam kızlar ben geldi bebişim sen çıkmadan sana yazayım kazık yemek alışkanlık oldu ama niye ağladın gözyaşlarına yazık..
bende hep kazık yiyenlerdenim ama napıcaksın bozma moralini canım arkadaşım benim..
noldu üstü kapalı anlatsana azcık dediğim gibi bozma moralini..sen ensnafsın daha iyi tanırsın insanları ebnde 6 yıl 300-400 kişinin çalıştığı fabrikalarda çalıştım hep çözdüm artık insanları yalan mı söylüyor doğru mu söylüyor..
zamanla tecrübe kazanıyoruz işte..

nbnh cim ben sana niye orda bulunduğumu özelden yazayım bi bakarsın tanıdık çıkarız:))

şimdi ben anlatayım
ben bugün arkadaşın kızı için hastaneye gittik
arkadaşım izin alamamış anaokulu öğrtemeni annesi eşi birde çocuk ben gittik hastaneye birde ben hastane uzmanı oldum artık izmirde annesi tutturmuş benim için gelsin diye neyse mr çekilecek gün alındı ama merak edilecek bir durum yokmuş içimiz rahatladı..
akşamüstüde annemle balkona masa almaya gittim spotcuya..
her masa olmuyo benim balkon ince uzun tam istediğim gibi buldum daha önce yer minderi atıyordum kendimiz oturuyorduk ama misafir gelince yazın balkonda oturmak istiyor manzaramız çok güzel tersımızda var izmir körfez ayağımızın altında o yüzden lazımdı..neyse onu aldım 3 kat çıkardım yorulmuşum..ee tabi annemde yemekte yedim:))

mavicim geçmiş olsun sana da kayınvaliden ameliyat olacakmış..
inşallah hemen iyileşir
nursim senin ki nasıl oldu canım eve çıktı mı?hastanede mi yoksa hala..

herkes çıkmış bende altta görününce hemen yazayım dedim
bebeişim eve gelince girsen keşke merak ederim ben seni..
nbnh sana mesaj yazdım canım

valla mavi doğru demişsin ya hangi birinin bebeğini kafaya takacağız çevre hamile dolu bir biz beceremedik ya.((

aaa hayırdır özlemim nerede
nursinim kaynanandan dolayı senin koşuşturmana geçmiş olsun diiiyim kaynanana bişi olmamıştır laporoskopi kaynana milletine ne yaparki :))))) biz alasını yaşıyoruz vallaa :)))
mavicim çok mu kötüyüm bilmem ama inşallah sana dert oolmadan kolayca kurtulur kaynanan ameliyatından
denizcim masan hayırlı olsun orada hamiş hamiş aşerdiklerini körfez manzarası eşliğinde hapur hupur yemen nasip olur işşaallllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh
bebingim kıyamam senin gözyaşlarına canım benim allah davul etsin seni ağlatanları emii üzülme iki gün sonra unutursun ağladığın yanına kalır hayat böyle malesef
bende bugün çok agresifim adet günüm geldi ama histeroskopiden dolayı ne zaman teşrif eder bilmem kırmızılar gecikebilir beni iiyicene delirtebilir
semracım hayırlı olsun canım cicilerin bende eski yerindeyken salı pazarını severdim şimdi hiç güzel değil çok bozuldu bende bir yıldır pazara gitmiyorum hatta gıda pazarına gidemeyeli yıllar oldu marketlerden hallediyorum malesef vakit bulamıyorum ama yaz geliyor giderim elbet
kızlar kocişimi mumla arıyorum çok özlüyorum onu akşam 9-10 larda geliyor haftasonuda çalışacak alışamadım oda özlüyor bende (((

herkesi yanıtlamıştım ama çıkmamış(

denizcim bende 6 yıl sonra olan bir özlem çocuğuyum o nedenle adım özlem her ne kadar hüznü çağrıştırsa da severim adımı ben:))

bebingim hep en yakın dostlarımızdan yemedik mi kazığı ? boş ver ya değmez inan göz yaşlarına yazık kıyamam ben sana ...

nursimcim geldim şekerim geldim ama evde temizlik yaptım yarın annemler gelecek hafta sonu yapamam diye yaptım çooooook yoruldum.... senin kafan niye şişti çok mu yorgunsun ...

semracım sen nasılsın kocişin duymasın yıkar ortalığı yok öyle araba kaçırmak falan:)))

nbnh turgutlu'yu ben pek bilmem sanırım akraba çıkamayız ama fahri hemşehri olurum manisalıları severim ben:)))

burrrrrrrrrrppppppppp burdayım şekerim....

maviiiiiiiiiiiiiiii nasıl oldu kuzum sen kırmızı bir burunla mı dolaşıyorsun yoksa:)))) kıyamam ya dikkat et kendine ne olur....

sağol canım inşallah o keyifleri yapmak nasip olur..
histeroskopiden sonra rahim filmi yapışıklık yıkanıklık varsa açma iişlemi oluyor mu bende çekildim lap.olurken..inşallah önümüzdeki aylarda kendiğinden gelir bebiş ..
ya eşinin iş durumu gerçekten zormuş her gün her gün o saatlerde hem kendi yorulur hem de özleşirsiniz siz:)inşallah daha iyisini bulur canım benim biraz sabredin bebiş rahata gelsin
allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın..

burpum ya allah sana kolaylık versin işin zor valla ya gece yarısına bekle işin yoksa.... neyse inşallah hayırlı olur ne diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…