Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nbnh/ elifturna siz geline kıl kapıyorsun bende görümceme :)))))))))) dünya üzerinde görülebilecek en dangalak kızdır kendisi beni yalaya yalaya öper sözde çok sever ama kıskançlıktan çatlar her halinden hissettirir bunu laf sokar habire
anaa gamze taşınıyormusun allah kolaylık versin geçen sene ben hayatımda ilk defa taşındım çok zorduuuuu korkutmak gibi olmasın ama benim çok kıyafetim vardı canımdan bezdim valla zati taşındığımdan beridir alışverişi kıstım

ya çıktım bulaşık makinesini çalıştırdım çöp topladım falan
geldim

semracım bulaşık yerleştirirken aklıma geldi koştum cicilerini güle güle giy tatlım eminim çok yakışmıştır bir iki resim koysan ya ama nazardan korkarsan koyma tatlım:))
araba da kullanma kocişin dediği gibi sende haklısın kocişin iş gü var nasıl götürecek seni ama mümkün olduğunca az çık artık tek başına..:))

benimde büyük yengem kıskanç ötesi benden baya büyük ama feci kıskanır zaten konuşmuyorum... ne aldıysam alır nefret ederim böyle insanlardan..
annem kazak örmek ister küçük yengeme aynı olmasın derim farklı olsun birinde olan birşeyi kesinlikle gidip almam..

bilmiyorumki denizcim tıkanıklık oldumu olmadımı artık ne olursa olsun ilgilenmiyorum rahim isterse 404 le yapışsın nasıl sıkıldım anlatamam
zati eşim o stresle hareketsiz spermlerine sperm katar yapacak vakit bile yok
bu iş malesef en iyiisi benim eşimin piyasası böyle tasarım-mimari hep geç saatlere kadar çalışılıyor çalışılmayan yerlerdede para olmuyor doğru düzgün benim kociş üniv. tede iken bile 4 gün uyumadan proje teslim ederdi beter bir meslek biz kendi kurallarımızı koyarak 9 yıl dayandık ama olmuyor şimdiye kadar eşimin çalıştığı yerlerde herkez haftasonu çalışırdı hafta içide geç saatlerde çıkardı ama eşim prensiplerini önde tutar 6 oldumu çekip çıkar cumarteside uğramazdı bile işe tabi çok başarılı olduğu için seslerini çıkaramazlardı ama papaz herzaman pilav yemiyor patron firmalarında bunu yapabiliyorsun ve ozamanda içeride paranın kalıp patronun iflas etme olasılığı yüksek oluyor şimdi girdiği firma kurumsal bir firma ve kişiye özel muamele malesef yapılamıyor yazın bir kaç proje var yaza kadar dayansın sonra o projelere yönelir olmazsa tahammül edebilirsek (((

özlemcim senin veletler yormuş seni anlaşılan benim koca hıyarlarda beni yordu bugün bende haşatım
oohh çok şükür bizde abi yok yenge de yok dolayısıyla

anladım canım inşallah herşey gönlünüze göre olsun..bunu ikinizde hakediyorsunuz..yüreğinizin güzelliği ikinizinde yüzünde eşinde sende çok güzel insanlarsınız resimlerden bile belli..inşallah herşey gönlünüzce olur mutluluğunuz ,işiniz birde ailenize yeni bir nufus katılırsa değme keyife ne istersin ki başka:lepi:

özlemcim senin veletler yormuş seni anlaşılan benim koca hıyarlarda beni yordu bugün bende haşatım
oohh çok şükür bizde abi yok yenge de yok dolayısıyla

bende 2 tane hemde.küçük yenge benden küçük zaten pek sesi çıkmaz büyük çok fena..allah abime sabır versin..car car birde ne görse ister bir birşey almış eve onunda olacak ayy..geçen seneden beri konuşmuyorum bir kaşık suda boğarım elime geçse o derece..

anaa gamzecim ne olur ömer çoşkunun ilaçlarına para kaptırma dini kullanıp cebini dolduruyor çok aşşağılık bir adam tam bir şarlatan heryerde onun o pişkin suratını görüyorum hadislerden örnekler veriyor neredeyse benim adım bir hadiste geçiyor allah benim ilaçlarımı almanızı buyuruyor diyecek vallaha işine geldiği gibi sömürüyor insanları
bir konuşmasına rastladık dini bütün bayanlar onu arıyormuş yatakta mutlu olamadıklarını söylüyormuş buda kendi ilacını öneriyormuş mutlu olup dua ediyormuş tüm savaş ve kavgaların nedenide yatakta mutlu olamamakmış aynen böyle bir konuşma yaptı adam yaa

burpcum senin görümce seni kıskanıyormuş bizim gelin beni kıskanıyor galiba ay yazın tatile biryerlere gidiyoruz diye bile kıskanıyor aslında onlar ikisi çalışıyorlar bizden daha çok kazanıyorlar ama tatile para ayırmıyorlar sadece neyse bizim muhabbet de kaynana muhabbetine dönmeye başladı ama itiraf etmeliyim bir tek gelinin hamile kalmasını kıskandım

canım denizcim çok teşekkür ederim allah hepimize bebiş nasip eder inşallah şurada bebişlerimizin resimlerini paylaşırız inşallah
küçük yenge haklanırda büyüğğe birşeyde yapamazsın off zor iş en iyisi muhattap olmamak
benim görümcem iki yaş büyük ama hiç papuç bırakmam ona o bir der ben 10 yoksa başa çıkamam çok konuşuyor karı ve beni çok kıskanıyor eşimin arkasından didikliyor eşimin yanında yalıyor yutuyor beni eşimde ben huysuzluk ediyorum sanıyor

denizcim valla yapabilsem hiç görüşmeyeceğim de bizim gelinle abimin hatırına idare ediyorum işte napalım

nbnh zaten herbirimizin birileri tarafından göze geldiği belli kurutmuşlar vallaha bizi hepimizin eşleride mükemmel insanlar belli millette yemiş bitirmiş bizi kıskançlıktan kurutmuşlar bizi valla
biliyorum cahil hatunlar gibi konuştum ama tüm arkadaşlarımız bayılıyoruz size gıpta ediyoruz demeler bekar olan arkadaşlar sizin yüzünüzden bekar kaldık sizin gibi bir ilişki aradığımız için bekar kaldık demeler valla mıhladılar resmen söyleye söyleye kuruduk kaldık bizde böyle

kociş yok bende aşkımumnuya baktım karı kürtaj oluyor masaya yatmış halinden tüp bebek maceralarım geldi aklıma gerildim uffff allah yardımcımız olsun kızlar yaa işimiz çok zor

ben çıkıyorum canlarım bari kocişin yemeğini hazırlayayım gece sofrası

kızlar bugün olan birşey anlatıcam size ay çok fenaydı komşularla bahçede oturuyorduk komşunun 1,5 yaşındaki kızı yere düştü ağlamaya başladı ve sesi kısıldı nefes alamadı çocuk mosmor oldu ölüyor zannettim sonra yüzünü falan yıkadık benim kalbim sıkıştı gözlerim doldu yazık annesi ağladı çırpındı ağlarken öldü öldü diyormuş çok fena olduk çocuk düzeldi iyi ki benim çocuğum değildi diye şükrettim

valla göze geliyoruz burpcum kurşun falan mı döktürsek topiğimize hadi bende aşk-ı memnuyu izleyeyim artık sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…