bilmiyorumki denizcim tıkanıklık oldumu olmadımı artık ne olursa olsun ilgilenmiyorumrahim isterse 404 le yapışsın nasıl sıkıldım anlatamam
zati eşim o stresle hareketsiz spermlerine sperm katar yapacak vakit bile yok
bu iş malesef en iyiisi benim eşimin piyasası böyle tasarım-mimari hep geç saatlere kadar çalışılıyor çalışılmayan yerlerdede para olmuyor doğru düzgün benim kociş üniv. tede iken bile 4 gün uyumadan proje teslim ederdi beter bir meslek biz kendi kurallarımızı koyarak 9 yıl dayandık ama olmuyor şimdiye kadar eşimin çalıştığı yerlerde herkez haftasonu çalışırdı hafta içide geç saatlerde çıkardı ama eşim prensiplerini önde tutar 6 oldumu çekip çıkar cumarteside uğramazdı bile işe tabi çok başarılı olduğu için seslerini çıkaramazlardı ama papaz herzaman pilav yemiyor patron firmalarında bunu yapabiliyorsun ve ozamanda içeride paranın kalıp patronun iflas etme olasılığı yüksek oluyor şimdi girdiği firma kurumsal bir firma ve kişiye özel muamele malesef yapılamıyor yazın bir kaç proje var yaza kadar dayansın sonra o projelere yönelir olmazsa tahammül edebilirsek(((
özlemcim senin veletler yormuş seni anlaşılan benim koca hıyarlarda beni yordu bugün bende haşatım
oohh çok şükür bizde abi yok yenge de yok dolayısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?