yukarıda ne demek istedin anlamadımmmm
menüler yine cok guzel benimde karnım cok acıktı annem getirmiş bende onları yicem:lepi:
özlemim kolay gelsin seker....
yukarıda ne demek istedin anlamadımmmm
menüler yine cok guzel benimde karnım cok acıktı annem getirmiş bende onları yicem:lepi:
özlemim kolay gelsin seker....
çok sevindim canım ya demekki geldik o aşamaya tekrar ha.. daha bana çoook var ama sizinle umut doluyorum yeniden:)) herşey güzel olacak inşallah... ama sabır acıdır meyvası tatlıdır derler:))kızlar bugün doktora gittim tedaviye başlamamak için olumsuz bir neden görmemiş dediğine göre bende okadar çok olumsuza alıştımki beni bu çok şaşırttı neyse ilerleyen günlerde bulur beni o olumsuzluklar dedim olumsuz düşünme diyorlar bana haha diye gülüp geçiyorum sanki düşünmemekle kovalayabiliyor olumsuzlukları
tedavim tam bir çin işgencesi
her gün antibiyotik aspirin folic
sabah bir mg lucrin koldan iğne
akşam bir mg lucrin iğne daha
karından 300 puregon
kalçadan ki bu en zoru eczaneler artık vurmuyor nerede yaptıracağımı bilmediğim kalçadan iki tozbir su menagon
ciddi anlamda süzgeçe döneceğim heralde ne uğruna bir hiç uğruna
bir alay paralar bir alay kabuslar
kışında ultrason muayene çok zor oluyor mont pantolon bot falan tek iyi yanı mosmor kolların görünmüyor
canım özlem annene selam söyle dedi ya bende araya nokta koyup a s canım dedim kısaca o da gülen yüz çıktı sonra altına açıklamasını yaptım a s diyecektim çıkmamış diye...
kızlar harıl harıl ingilizceye konsantre olmuştum şimdi tamamen dağıldı konsantrasyonum tedavi başladı ya başladım nette araştırmalara şimdide kafama art arda tedavi görerek hatamı yaptım sorusu takıldı bir şeye takılacağım ya temmuz 1. aşılama eylül 2. aşılama kasım 1. tüp beebek ocak-şubat 2. tüp bebek hatamı yapıyorum acaba çoğu yerde iki ay yeterli diyorlar ama off
ya komşumdan bebek ağlama sesleri geliyor kızlar bu haksızlık değilmi yaaaa bense bir alay iğne ve endişelerimle neden diye sorguluyorum sonra aklıma evladını toprağa veren sevdiğini toprağa veren insanlar geliyor topluyorum kendim sonra hasetmiyim ben diyorum e hasetmişizki allah kalbime göre vermiş diyorum sonra eskiden hiç böyle duygularım olmadığını tedavilerden sonra böyle hissettiğimi hatırlıyorum evet ben gene sapıttım bu tedaviler insanı yamultuyor kızlar
selam kıslarr nabersinizzzzzz
seninki monegonmuydu benim menagonu iki toz bir su kalçadan yap diye yazmış lucrin koldan sabah akşam bir çizgi puregonda göbekten her biri her gün kısa şok protokol benimkisi duumur yumurtalarıma özel
selam kıslarr nabersinizzzzzz
yemekler pişiyor hatta karnıbahar pişti:)) çorbamda birazdan hallolur eşimin gelmesine yakında makarnamı yaparım yoğurt zaten zorunlu.... sizde neler pişiyor yarına lazım olur:))
deniz ıspanağı ben çok severim geleyim mi ayyyyy yayla çorbasınıda yoğurtlu yemek ve çorbalara bayılırım ben .... bende yarın yayla yapayım ama ıspanak yapamam( yok çünkü... geçen günde biri bezelye yapmıştı ondan mı yapsam ... ya bu çok iyi oluyor düşünmek zorunda kalmıyorum ahanda yarınki menüm hazırrrrrrrrrrrrr...... yanınada pilavvvvvvvvv ohoooo daha ne isteyim....
ama ama yarın eşim hamsi yapacak 2 gündür hayalini kuruyor yediği halde:)) neyse bende ertesi gün yaparım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?