24 saat falan kaldı((
yüzüm gözüm şişti uykuzuluktan son 3 gündür halimi görseniz yüzüm pütür pütür.. elimi attığım yerde sivilcecikler pörtlemeye başladı ne zaman sıkılsam böyle olur...
birazdan hastaneyi arayıp kaçta gitmem gerektiğini soracağım...
artık 24 ten de azzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan[/
eveeeeeeeethihoyyyt
bugüne geldik ya bu da geçer...
selam kızlar modemim bozuldu giremedim nete sinirimden catladım valla.ama sizde pek takılmmamışsınız anladıgım kadarıyla..moraller bozulmuş sermişssiniz kendinizi.önce denizden baslayalım canım sen istemezsen teselli etmeyiz biz.olduysa oldu olmadıysa olmadı zaten döllenme zamanını cok tan gecirdin.olmadıysada hep birlikte oturur aglarız isyan ederiz süürünürüz yerlerde ama sonra birbirimizin elini tutar kalkarız yeniden ayaga.
aslında bu 15 günü bile görmen büyük şans gibi geliyor bana cünki ben hep öncesinde regl oldum benimkiler birbiriyle bile karsılasmadı diyorum.hakkında hayırlı olsun bitanem.
lütfen bukadar dayandın az daha dayan ama sonucu almadan olmamaış gibi strese girmeni büyük bir hata olarak görüyorum.sende bu olumsuzları düşünerek vucüduna söz gecirtenler oldun sanırım...
yarın bu saatlerde dananın kuyruu-gu kopmuş olacak inşallah iyi haberler alırız baskalarının sonucları seninkinin isareti değildir.bu sivilcelerin nedenide umarım gebeliktendir ve biz seni bi temiz zopalarızzz
benimde öyle olur hep:)))
sen 7-8 gibi çıkarız demiştin değişti mi?
özlemcim sen gel ben saana yediklerimin daha güzelini yapar hemde deli gibi gezdiririm şekerim.az daha dayan akıllı evler cıkıyor kendi kendini temizleyen yada kirlenmeyenler de yakında cıkar sen para biriktrimeye basla simdidien
çok güzel yazmışsın ağzına sağlık... bende aynen katılıyorum....opuyorumnanaktan
elifturna aramıza tabiki katılabilirsin ama sartlarımızı kabul ediyorsan....zemuszemus
burp um valla senin hızına biz yetişemeyiz helal olsun diyorum bişey demiyorum.
ders yemek temizlik ödemeler masallah arkadasım nazar degmesin sana.....
demek 2. tedavi vaktide geldi çattı.vay be demek ki ben tedaviyi bırakalı bayagı zaman oldu simdi anladım....
hersey cok cabuk geride kalıyor dememkkki.
bu sefer tutturursun inşallah opuyorumnanaktan
halaümitvar sana bir kısaltama yapabilirmiyirmiyiz böyle yazması cok zor oluyor
doktor sonucunu bize yaz bekliyoruz işten kızana kadar gir sonra evden girersin
valla kızlar şurda ii şeyler duymaya çok ihtiyacımız var denizcim inş yarın senle başlıycaz ama olmazsada dünyanın sonu değil allah herkesi farklı sınavlara tabi tutuyo bizde geçicez sınavı annem geç olsunda güç olmasın diyo hep dün bi hamilelik haberi daha aldım arkdaşımın kız kardeşi kazara olmuş allahım böyle güzel kazaları bize en yakın zamanda ver yarabbim hayırlısını istiyoruz....
artık 24 ten de azzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan[/
eveeeeeeeethihoyyyt
bugüne geldik ya bu da geçer...
hayırlısı artık dua etmekten başka ilaç yok:)):Saruboceq:
ya bana bir saat vermemişlerdi kendim öyle diyordum eşim illa ara dedi aradım 9 da burda olun dediler
2 saatte belli olur herhalde dimi ya:CüvCüv: olmak istiyorum:lepi::Saruboceq:
yaww tamam birde siz vurmayın dostlarım:roflol:
özlemcim valla nadas genelde işe yarar sendede öyle olur inşallah..
ben gitmişim siz gelmişssiniz....
denizim sanki daha iyisin bugun....
aferin sana sen ne yaparsan yap yarınkı sonucu bugunden degiştiremezsin bunu unutma.bilinçaltında kayınvalidenlere karsı sorumlu hisslerin ortaya cıkmış ama bosver bu sizin hayatınız.kime ne...
bu cevre baskısı benim hayatımıda altüst ediyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?