Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benimde öyle olur hep:)))
sen 7-8 gibi çıkarız demiştin değişti mi?

çok güzel yazmışsın ağzına sağlık... bende aynen katılıyorum....opuyorumnanaktan

benimde öyle olur hep:)))
sen 7-8 gibi çıkarız demiştin değişti mi?

ya bana bir saat vermemişlerdi kendim öyle diyordum eşim illa ara dedi aradım 9 da burda olun dediler
2 saatte belli olur herhalde dimi ya:CüvCüv: olmak istiyorum:lepi::Saruboceq:

canım benim çok teşekkür ederim valla gezmeyi aslında bende pek severim... para biriktir diyorsun tamam tutarım sözünü:)))

aynen canım ya düşündüm bende burptan sonra gerçekten bende en son ekimde tedavi görmüşüm ve nadasa çekilmişim ... ay daha mı verimli olurum acep:)))

ay acaba bizde der miyiz kazara oldu diye nedense hiç inanmıyorum.... olursa zorla ve allahın izniyle olur diyorum....

özlemcim valla nadas genelde işe yarar sendede öyle olur inşallah..

ben gitmişim siz gelmişssiniz....

denizim sanki daha iyisin bugun....
aferin sana sen ne yaparsan yap yarınkı sonucu bugunden degiştiremezsin bunu unutma.bilinçaltında kayınvalidenlere karsı sorumlu hisslerin ortaya cıkmış ama bosver bu sizin hayatınız.kime ne...

bu cevre baskısı benim hayatımıda altüst ediyor....

ya bana bir saat vermemişlerdi kendim öyle diyordum eşim illa ara dedi aradım 9 da burda olun dediler
2 saatte belli olur herhalde dimi ya:CüvCüv: olmak istiyorum:lepi::Saruboceq:

iyi canım ya 9 iyi bir saat ama sen uyuyamazsan geç bir saat olur:)) 2 saate belli olur tabi... ve inşallah sen :CüvCüv: olursun....

valla bende demek istiyorum kazayla oldu.ay bilememişim nasıl oldu anlamadımkaydirigubbakcemile3

deniz sen bugun cık dolaş alısveriş yap yorul ki aksama uyu.uyumazsan 9 cok gec bi saat olur demekki 12 de netin basındayız

özlemim bugun ne pişiriceksin....
canım sen haftaya ankaraya gidince hiç nete giremeicekmisin mavi gibi.
ama cok özlerim ben seni.

bende öyle diyorum nadaslı tarla verimli olur yani değil mi?opuyorumnanaktan
evet ya deniz gayet iyi geldi bana da inşallah böyle devam eder.....
çevre baskısı allahtan bende yok kimse karışmıyor nedenide çatır çatır cevap veriyorum ondan herhalde:))) korkuyorlar benden.... bilmiyorumkismileklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…