iyi yolculuklar canım
hiç de garip olmaz sana da yol geçer biraz uyur biraz okursun
oku bence niye insanlara garip gelsin garip gelene garip garip bakarsın sendeguclubacismile
kızlar yazmış ama bende yazayım unut olanları
insanın içine işliyor ama senden başka kimsenin bu durum umrunda değil boşver onun için değmez..
başkası olsa hiç gitmez
o kadar iyisin ki kalabalık dağılsın giderim diyrosun o senin gibi arkadaştan olduğuna yansın ...
benimde adetimin 2. günü çok ağrım var inatla ilaç içmiyorum
bugün bal karışımına başladım ama başımı ağrıttı belki ondan olmamıştır bilmiyorum tadı da kötü..ama bırakmayı düşünmüyorum...
bebingiiim hoş geldin canııım gitme bi daha:)))))))))))))))
kızlar az önce fark ettim geçen yıl mart gibi aşılama listesine girmiştim şimdiki haziran aşılaması listesi sürekli gelenlerden herkes hamile kaldı iki kişi kaldı biri ben:))))))))
ama ben de o kalan diğer arkadaş ta hamile kaldık ama nasip olmadı
demem o ki bu durum beni çok mutlu etti geçen yıl bu zamanlar hepimiz bilinmezin içindeydik
çok şükür kimi aşılama kimi tüp kimi normal herkes hamile kaldı
her ne kadar 2 kişi devamını getiremese de :)))))))))))))))))))))))))
umut oldu bana size de olsun:)))))))))))))))))
canım belli sayıda okumam gerektiği için tespihle sayıyorum bir de örtülü falan olmadığım için millete garip gelebilir tesbih yerine başka bir şey bulsam saymak için iyi olucak kimse farketmez o zaman bakan olursa da ben de garip garip bakarım
özlemcim ne bu yorgunluk çalışmaları yaptın bebiş geliyor olmasın:kedi:
bebingcim sen de boşver o arkadaşını bak hiç arayıp sormamış bile kendini üzdüğüne değmez yerimseniben
ben de dua kitabımı alayım yanıma ortam uygun olursa okurum olmazda dönüşte okurum yolda okusam da bitmeyecek gerçi ama olsun:Saruboceq:
döndüğümde de inşallah sıra sıra hamile haberleri alırım hadi çalışın bakalım:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?