Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semra ya bebiş 1 aylık oldu ha yani bu haberi bize vereli 1 ay oldu inanamıyorum ya dünyaya gelen büyüyormuş dedikleri bu olsa gerek....

böcüğü bizim yerimizede mıncıkla ısır onu ısır :))) yerim ben onu maşallah çok tatlı allah bağışlasın... birer tanede bize nasip etsin inşallahhhhhhhh

kızlar yazmış ama bende yazayım unut olanları
insanın içine işliyor ama senden başka kimsenin bu durum umrunda değil boşver onun için değmez..
başkası olsa hiç gitmez
o kadar iyisin ki kalabalık dağılsın giderim diyrosun o senin gibi arkadaştan olduğuna yansın ...

benimde adetimin 2. günü çok ağrım var inatla ilaç içmiyorum
bugün bal karışımına başladım ama başımı ağrıttı belki ondan olmamıştır bilmiyorum tadı da kötü..ama bırakmayı düşünmüyorum...

bebingiiim hoş geldin canııım gitme bi daha:)))))))))))))))
kızlar az önce fark ettim geçen yıl mart gibi aşılama listesine girmiştim şimdiki haziran aşılaması listesi sürekli gelenlerden herkes hamile kaldı iki kişi kaldı biri ben:))))))))
ama ben de o kalan diğer arkadaş ta hamile kaldık ama nasip olmadı
demem o ki bu durum beni çok mutlu etti geçen yıl bu zamanlar hepimiz bilinmezin içindeydik
çok şükür kimi aşılama kimi tüp kimi normal herkes hamile kaldı
her ne kadar 2 kişi devamını getiremese de :)))))))))))))))))))))))))
umut oldu bana size de olsun:)))))))))))))))))

iyi yolculuklar canım
hiç de garip olmaz sana da yol geçer biraz uyur biraz okursun
oku bence niye insanlara garip gelsin garip gelene garip garip bakarsın sendeguclubacismile

canım belli sayıda okumam gerektiği için tespihle sayıyorum bir de örtülü falan olmadığım için millete garip gelebilir tesbih yerine başka bir şey bulsam saymak için iyi olucak kimse farketmez o zaman bakan olursa da ben de garip garip bakarım

özlemcim ne bu yorgunluk çalışmaları yaptın bebiş geliyor olmasın:kedi:

bebingcim sen de boşver o arkadaşını bak hiç arayıp sormamış bile kendini üzdüğüne değmez yerimseniben

ben de dua kitabımı alayım yanıma ortam uygun olursa okurum olmazda dönüşte okurum yolda okusam da bitmeyecek gerçi ama olsun:Saruboceq:

döndüğümde de inşallah sıra sıra hamile haberleri alırım hadi çalışın bakalım:kedi:

iyiakşamlar kızlar.evet hamileyim ama canım sigara çokk istiyor.ama içmicem,bebeğim çok önemli:-((

2011 NıSAN AYI
SEMRA:Ada kocaman kız oldu lüle lüle saçları var:)))onu büyütüyor derken ikincinin yolda olduğunu öğrendi oysaki süt korur demişlerdi:))))sevinç şok panik korku hepsi bir arada şimdi:))))ama mutlu gencecik yaşta 2 çocuk annesi olacak bu arada 2 yıldır ilkbaharı hamile geçiriyor:)))))

DENıZ:Geçen yıl bu zamanlar tedavi öncesi son adet demişti,aşılama şansım çok azmış diye düşünürken keçiboynuzu pekmezi işe yaradı ve mayısta aşılamayla hamile kaldı:))))oğlu deniz kollarında.araştırmalarını bebek bakımına yoğunlaştırdı kitap yazıyo:))))

ÖZLEM:geçen yıl nisanda görümcesinin düğününde hopladı zıpladı bebek düşünecek vakti olmadı.saçını bile boyattı meğer hamileymiş 9 ay dip boyası yaptıramadı:)))kızı liya kollarında şimdilerde doğum izninde denizle kırkları karışrı:)))bu arada rejimler de boşa gitti sütü kesip tekrar diyetisyene gitmeyi düşünüyor

BEBıNG:Geçen yıl bu zamanlar arkadaşıyla yaşadığı tatsızlığa çok duygusal tepki vermesi meğer hamileliktenmiş:))))oğlu kollarında arkadaşının almadığı arabayı da kendi aldı güle güle kullandı:)))anne olmak kesmedi kaynana bile oldu özlemin kızıyla beşik kertmesi yaptılar:)))))

BURP:2010 eylüle kadar bekledi.okul açılıyo tedavi başlayacak derken seval taşdemir den randevu almışken adet olmayı beklerken bebeği geldi doğal yoldan:)))geçmişin acısını çıkarmak istedi 40 tane test yaptı hepsi çift çizgi:)))şimdilerde koca karnıyla gün sayıyor isim konusunda kararsız mok kafa ya da nerde kaldın sıpa:))))))))))

GAMZE:Geçen yıl bu zamanlar yeni evin perdesi camı kapısı bacasıyla uğraşıyosu,derken sipariş ettiği ilaç geldi eşi 2-3 gün kullandı ve hamile olduğunu öğrendi ilacın etkisimidir bilinmez ikiz oğlan doğurdu aralık ayının son günlerinde biri ömer biri coşkun:)))))

TUANAYoğum kontrol hapı hormonlarını düzene soktu,haziranda bi baktı ki hamile hem de tam hayalindeki gibi kız:)))14 şubat sevgililer gününde kızını dünyaya getirip kocasına sevgililer günü hediyesi verdi:)))o da anne şimdi:)))))

NBHN:ara vermişti tedaviye Allah 2010 anneler gününde çift çizgi ile gönderdi hediyesini:)))o da kucakladı oğlunu:)))Tuanayın kızıyla ileriye yönelik ciddi panlar konuşuluyo şimdilerde Allah mesut etsin:))))dünür olacaklar

ELıTTURNA:inatçı bebeği haziran ayında teşrif etti şimdilerde lohusa:)))hem de doğal yoldan:)))Elif bebek çok yoruyo uyutmuyo annesini:))))ama annesi çok memnun halinden gıkı bile çıkmıyo:))))

GÖRKEMLı:10 nisanda kan testiyle öğrendi tek embriyo yek taşının göbüşüne yerleştiğini:)))sağlıkla büyüdü kızı 2011 e girmeden merhaba dedi annesine oğluna kız bakıyo şimdilerde:))))

NURSıM:O şimdi Van da malum doğu görevi :)))))))hastanedir kaynanadır dikkatini başka yöne çevirmişti.tüp bebek tedavisinde herşey yolunda gitti tek taşı göbüşüne sıkıca tutundu.Van lı oldu hem de :))))))))oğlu sebebiyle artıık hiiiiiiiiiiç gece çalışmıyo az iş veriyolar çiçeği burnunda anneye:)))))))))

veeeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
MAVıUMUTOLSUN:ılk bebeğinin doğum tarihi olacaktı 7 haziran çok ağladı o gün çok dua etti meğer ağladığı son aymış .temmuzda öğrendi hamile olduğunu 2011 mart ayında oğlu efe dünyaya geldi.Kaynanası bebeği de bahane edip her ay kampa geliyor yine:))))))))))))

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar. p.tesi randevu aldım. doktordan heyecanlıyım. inşallah herşey yolunda gider.

kıııızlaaarr çok eğlendim yazarken hayalimde 2010 yılının umutlu anne adayları 2011 de anne oluyolar hep:)))))))
dilerim böyle olur bazıları hemen hamile kalabildi bazıları bikaç ay bekledi kızmayın bana bu yüzden
burpcum en sona kaldın sen:)))))ingilizceyi hallet diye zaman verdim sana :))))))))))))))))))

kusurum olduysa affedin değişmesini istediğiniz yer varsa hayallerim düzeltmeye açıktır:==))))))))))))))))))))))
öptüm herkesi

liste yordu beni kızlar
inşallah hiç düzeltme yapmadan seneye de kullanırız:)))))))))kaynanamın kamp kurması hariç tabiii:))))
yine gelirim çabuk herkes gelip okusun hamiş listemizi:))))))))))))))))

bende denize katılıyorum valla ben olsam gitmezdim sanırım ... çok iyiyimdir ama bir o kadar da kinciyimdir yani çivi çıkar ama izi kalır diyenlerdenim ....

dene canım ya inşallah güzel sonuçlar alırsın....:Saruboceq:

ne güzel ya rabbim o topiktekileri görmüş inşallah bize de emanetlerimizi en kısa zamanda gönderir.......

bizim bir arkadaşın vardı sayıyı gösteren tespihi her okuduğunda tıklıyorsun:))) adını tam bilmiyorum ama minicik bir şey...

canım ya inşallah öyledir diyeceğim ama bugün havayı güzel görünce dışarı çıktık sanırım güneş geçti başıma(( uyudum zaten yeni kalktım... okursun canım ya ne olacak sanki... inşallah güzel haberler verebilirim canım daha doğrusu verebiliriz... sana da iyi yolculuklar sağlıcakla git gel inşallahhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…