Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ii akşamlar fıstıklarım valla burnumda tüütünüz o kadar çok özledim sizleri ama malum dün gece kayınvalideme refakat ettim ondan önce nöbet bu gece nöbet yine refakat mahvoldum 4 gecedir sandalye tepesinde uyumaktan mahvoldum acayip sırtım ağrıyor ve çok halsizim...denizim geçmiş olsun annene canım bebingim çabuk gel sende ama çok güzel kaynatmışsınız hoşuma gitti... bu arada denizim allah gönlündekini(sana bebişini)en kısa zamanda versin tatlım...

kızlar kafam karışık biraz. doktorun özel muayanesinde mi aşılama yaptırmak doğru yoksa bir emrkezde mi. gşttiğim özel dr kendi muayanesinde yapıyor. klomen veriyor prengly vurduktan sonra da aşılama günü yakın labaratuvara gönderip sperm yıkattırıyor.
yoksa bir özel tüp bebek merkezinemi gitmek iyi. birine karar vermem lazım. ama veremiyorum.

arencim ben ilk aşılamamı muayenede yaptırdım iğneli ve klomen kullandım 2. aşılamamı sadece kadın hastalıklarına bakan bi hastde özel yaptırdım ama devletten rapor çıkarmıştım daha öncede tıp fak çok kez muayene oldun ama kim kime dum duma orda ben özeli tercih ettim tüp bebeğide tine ankda özel bir merkezde yaptırıcam ama benden tavsiye iğneli aşılama yaptırki tüp bebek raporu çıkarabilesin imkanın varsa aşılamalardada şartların uyuyorsa rapor çıkarmanı tavsiye ederim canım...

ben daha evleneli 2,5 yıl bile olmadı. ama rapor için 3 yıl gerekiyor galiba ama olsun yaparlar değil mi aşılamayı. ama iğneli isterim en azından aşılamalarla olmazsa tüp bebek için gerekli olan 3 aşılama şartını yerine getirmiş olurum. aralıkta 3 yılım doluyor o zamana kadar aşılamalarımı yaparım özel bir merkezde.

geçmiş olsun denizim ya inşallah bir daha tekrar etmez...

valla bilemiyorum canım ya ben giremedim ama onun yaptığı bir şey yok neden oldu bilmiyorum....

amin canım cümlemize inşallah..

mavicim kopyalayacağım listeyi
bende adet oldum tedaviden önceki son adet inşallah
mayıs başı olunca bakalım tahlillerde ne çıkacak

nursimcim canım zok zor gerçekten ya allah kolaylık versin
inşallah en kısa zamanda kayınvaliden iyileşir işlerin yoluna girer
tedaviye başlarken stresin olmaz..

arencim iğneli aşılaman olunca 2 tane yetiyor diye biliyorum sonra tüp bebeğe geçme hakkın oluyor ama iğne ücretlerinin hepsi cebinden çıkıyor malesef bende 2 aşılamayı yaptırdığımda resmi nikaha göre 2,5 senelik evliydik ama klomenle yapıldı
şubatta 3 yılım doldu ama iğneli olmadığı için yine aşılama kararı çıktı iğneli 2 aşılama yapılacakmış ondan sonra tüp bebek raporu çıkıyormuş
ama bir kaç arkadaşta 3 aşılama falan dedi ama benim bildiğim 2 aşılama..
gelelim merkez olayına içine sinmesi önemli yoksa farketmez bence
eğer doktoruna güveniyorsan yaptır..
inşallah olumlu sonuç alırsın..

semra..........o bir hamiş: ıLK AŞILAMADA OLDU
nursim.........4 nisan lucrine başlıyor..... 2 NEGATıF AŞILAMA ŞıMDı TÜP BEBEĞE GEÇTı
özlem..........mayısta aşılama............... KENDıLıĞıNDEN OLDU AMA MALESEF KAYBETTı 1 NEGATıF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI(
deniz...........mayısta aşılama................2 NEGATıF AŞILAMA 1 NEGATıF TÜP BEBEK
gamze.........doğal yollardan deniyor......2 NEGATıF AŞILAMA 1 ı KıMYASAL GEBELıK UMUDU BıTKıSEL ıLAÇLARDA.
tuanay.........doğal yoldan deniyor......... 1 NEGATıF AŞILAMA
bebişim.......yaza tüp bebek(inşallah gerek kalmaz).... 2 NEGATıF AŞILAMA
burp............eylüle kadar ara verdi(inşallah kendiliğinden olacak)....2 AŞILAMA BıRı KıMYASAL BıRı TALıHSıZ( 2 NEGATıF TÜP BEBEK
mavim.........doğal yollardan deniyor...... 1 NEGATıF AŞILAMA.KENDıLıĞıNDEN GEBELıK AMA MALESEF KAYBETTı
nbnh...........kafa dinliyor(bebiş sürpriz yapacak inşallah)..... 4 NEGATıF AŞILAMA
elifturna.......negatif aşılama ama durmak yok yola devam..
görkemli .....2 negatif aşılama..31 mart çarşamba transfer yapıldı.....TAHMıNEN 10-15 NıSAN ARASI SONUÇ ALINIR..

Son düzenleme:
ya ben ne güzel karakterler koymuştum ama hepsi kaybolmuş şimdi de üstüne ekleyemiyorum..

denizim ii akşamlar canım...valla bende biran evvel iileşsin istiyorum o acı çekerken üzülüyorum...

iyi akşamlar canım
inşallah iştesin galiba kolay gelsin
inşallah mayıs ayında rahat ulaşırsın izne çıkınca sonuçta gelince ohh dünyalar eşinle senin allahım o günü hep beraber görelim inşallah..:Saruboceq:

bahçeci kliniğine yazdmıştım durumu eşimin değerleri
moralimi kendi kendime bozmak için elimden geleni yapıyorum eşim duysa mıçardı yani
benim durumum vahimmiş aslında ileri endo raporu çıkıp aşılamayı geçip tüp olması lazımmış
eşimin değerleri normal yolla olması için zormuş aşılama ve tüp bebek değerlerindeymiş
ama benim sorunum daha acilmiş
endolular için başka ilaç ve tedavi şekli varmış kendileri de uyguluyormuş bunu
ama bu ege de yok galiba
koyun sürüsü gibi transfer yapıyorlar nasıl olacak..
şükür öyle ya da böyle tedavi oluyoruz ama
daha çok para daha çok sağlık
allahım inşallah daha fazla bekletmeden verir emanetini..

kızlar ben geldim,yeni gelebildik evimize,büyük görümcemlere yemeğe davetliydik,ordanda kayınvaldemi almaya gittik havaalanına,sonra onu karşıya küçük görümceme bıraktık geldik.çok yoruldum bugün ama ,çok gezdim yine.sabahdanda aşımızı olduk,pazara gittik,bide pazarda yağmur bastırdı...hareketli bi gündü yanii..

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebingime noldu????????onu istiyoruz,sıktı burasıda yaa.niye böyleolmuş,sinir oldum.bebing geri dönmezse yıkarım ortalığıalsanaalsanasmile

teşekkürler canım. aydınlatıcı oldu benim için. hangisi iyiyse o olsun istiyorum olsunda artık fiyatı önemli değil. aslında en iyisini bir özel bir merkez yapar zaten işleri o olduğu için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. biryandanda acaba tüp bebek merkezi diye tüp bebebeğe yönlendirmek için baştan savma yapar mı diye düşünüyorum.
nekadar pimpirikliyim ya ben. bu pimpirikliğim yüzünden ne doktor ne bir hastane hiç biryer beni bu konuda tam olarak tatmin etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…