arencim ben ilk aşılamamı muayenede yaptırdım iğneli ve klomen kullandım 2. aşılamamı sadece kadın hastalıklarına bakan bi hastde özel yaptırdım ama devletten rapor çıkarmıştım daha öncede tıp fak çok kez muayene oldun ama kim kime dum duma orda ben özeli tercih ettim tüp bebeğide tine ankda özel bir merkezde yaptırıcam ama benden tavsiye iğneli aşılama yaptırki tüp bebek raporu çıkarabilesin imkanın varsa aşılamalardada şartların uyuyorsa rapor çıkarmanı tavsiye ederim canım...
ii akşamlar fıstıklarım valla burnumda tüütünüz o kadar çok özledim sizleri ama malum dün gece kayınvalideme refakat ettim ondan önce nöbet bu gece nöbet yine refakat mahvoldum 4 gecedir sandalye tepesinde uyumaktan mahvoldum acayip sırtım ağrıyor ve çok halsizim...denizim geçmiş olsun annene canım bebingim çabuk gel sende ama çok güzel kaynatmışsınız hoşuma gitti... bu arada denizim allah gönlündekini(sana bebişini)en kısa zamanda versin tatlım...
arencim iğneli aşılaman olunca 2 tane yetiyor diye biliyorum sonra tüp bebeğe geçme hakkın oluyor ama iğne ücretlerinin hepsi cebinden çıkıyor malesef bende 2 aşılamayı yaptırdığımda resmi nikaha göre 2,5 senelik evliydik ama klomenle yapıldı
şubatta 3 yılım doldu ama iğneli olmadığı için yine aşılama kararı çıktı iğneli 2 aşılama yapılacakmış ondan sonra tüp bebek raporu çıkıyormuş
ama bir kaç arkadaşta 3 aşılama falan dedi ama benim bildiğim 2 aşılama..
gelelim merkez olayına içine sinmesi önemli yoksa farketmez bence
eğer doktoruna güveniyorsan yaptır..
inşallah olumlu sonuç alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?