Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
en son face de konuştuk yeniden üye olacağım dedi ondan sonra ne oldu bilmiyorum

geldim sekerlerim...
hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum beni özlemişssiniz merak etmişssiniz.tek tek yazmıyım hepinizi öpüyorum kucaklıyorum valla sıktırıyorum mıncırıyorum işte....
okudum sayfaları bugun yogunum aksama böcüğümde geliyor.ama aklımdasınız fırrsat oldukca girerim.ah bilgisayarım gelseydi tuvaletten bile girerdim

cok özledim sizleri çok eksik hissettim kendimi.sacma sapan bişey.
mail adresime ulaşamamıslar felan falan...
neyseki çözüldü kurtuldum...

denizim annenin iyi olmasına sevindim canım.
aklı çıkıyor insanın annesine bişey olacak diye.

semracım gözün aydın kayınvaliden gelmiş.yorma kuzum artık kendini sen.

mavicigimin cinleri tepesine cıkmıstır yine.benimkide beni çıldırrttı yine ama anlatıp bozmıcam sinirlerim valla

kimseler yok yine bugun dönüşümü kutlıcaktık ama.
akşam ben olmıcam ama siz kaynatıcaksınız di miii.

denizim kıskanma özlem degerlendirmek zorunda bu gunleri
koçişin gelsin arayı kapatırsınız

hoşgeldin bebingcim özledik valla gündüzleri girdiğimde genelde sadece sen oluyorsun eksikliğini hissettim göremeyince neyse problemin çözüldüğüne sevindim

kızlar ben de salı günü yola çıkıyorum biletimi aldım 2 hafta benden yoklama almazsınız artık yol da nasıl gözümde büyüyor bilemezsiniz annemde biraz zor uyursun gelince diyo abimlerin bebek sabahları uyumuyormuş ağlıyormuş

otobüste giderken de dua kitabımı yanıma alıp salat-ı tefriciyemi okuyup mu gitsem diyorum daha çok var zor bitiricem galiba sizce çok garip olur mu otobüste dua okumak

selam arkadaşlar bugün pert oldum çok yorgunum ((
bebingim gelmiş hoş gelmiş... özledik valla ya...
nbnh neden olmasın canım ya hem yolculuk daha kolay geçer :)
semracım sokak terliği olmuşsun kızarım bakma yorma benim kızımı....
denizcim canım benim sende ne olur daha fazla araştırma yoksa kafan hepten karışıyor canım ya rabbim yazdıysa olacak inşallahhhh....
gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin ya bitmedimi işin...
mavi yine isyanlardadır zaten:))
fıstığım tuanayım da yok ne zamandır (

neyse fıstıklar benim dinlenmem gerek...........

otobüste giderken de dua kitabımı yanıma alıp salat-ı tefriciyemi okuyup mu gitsem diyorum daha çok var zor bitiricem galiba sizce çok garip olur mu otobüste dua okumak

iyi yolculuklar canım
hiç de garip olmaz sana da yol geçer biraz uyur biraz okursun
oku bence niye insanlara garip gelsin garip gelene garip garip bakarsın sendeguclubacismile

bebişim gelmiş ne güzel
böceğinle ilgilen sen hasret gider biz görüşürüz yine ama çok da özletme kendini. zaten özledik..
özlemcim çok mu yoruldun bugün dinlen ayaklarını uzat
gamze de yok işler bitmedi galiba kocişi face de görüyorum ama kendi iş güç koşturuyor anlaşılan..
gamze yok nbnh de gidecek
burp zaten girmiyor tuanayda öyle
neyse bir durgunluk olacak yine..

ben geldim.....bebingim gelmiş çok sevindim...ama noldu anlamadım,biara bana anlatırsan sevinirim.çok meraklıyım dimi?

az önce arkadaşımdan geldim.lina bebeğin yanına gittim çaya.çoook tatlıı.1 aylık olmuş.maşşallah çok şirin...

nbnh cim bence oku yolda hem vakit gecer.insanlara ne.bu devirde hem yadırganmaz canım benim.
hayırlı yolculuklar simdiden canım.bebek aglaması iyi gelir sana niye benim çocugum yok diye üzülmezsin.

bugun o kazık atan arkadasım sabah doguma gitti.dogurmustur herhalde.gitmicem valla.manyak ailesinden birini filan görürüm.canım sıkılır.herkes dagılsın basından giderim.
onla ortak bi arkadasımız vardı plan yapıyorduk doguma filan gireriz diye.hiç arayıp sormadı bile beni.birlikte gidelim diye.demekki biliyor yasanılanları ama sorma geregini duymadı bi tek ona uzuldum gecen gece aklıma takıldı sabaha kadar uyuyamadım nete de giremedim ç ok sıkıldım.
başka yerden almışlar arabaya yuklerken gördum.ufff yıne aklıma geldi.

özlemcim ne oldu niye yoruldun bu kadar sen....

ben yine 5 dk da bir tuvalete gitmeye basladım ay kafayı yiyiyorum olana kadar.

tuanayım kullanma dogum kontrol hapı dokunmus ki mideni bulandırıyor lütfen ya.alt tarafı bi kere asılama yaptırdın.gören de 10 kere yaptırdın vazgectin sanıcak

birazdan cıkıyorum kızlar.ay nasıl heyecanlıyım.böcüğüm hastaymıs bakalım keyfi olacak mı
yoksa sarı damarı tutup huysuzlanacak mı

kimseleri yakalayamdım yine.

semracım sen okumadın mı gecmişi yazdım ya sekerim mail adresime ulaşamamışlar yeniden aktiflestirmek gerekti.sonra onlara haber fialn verdim.uğrastım işte.evrak işi gibi.

anladım bebingim.ya unut şu arkadaşını,seni düşünmeyeni sen hiç düşünme.çıkar hayatından,çünkü her gördüğün zaman aklına gelicek bu sevimsiz olay.bence unut onu.

aman bebingim ya boşver şu arkadaşını tabi ne kadar arkadaş olduğu kesin değil de... keyfine bak boşver onun bunu için kendini üzmeye değmez...

ben neden bilmiyorum çok yorgunum üzerime fil oturdu sanki... acayip uykum var uyurum belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…