Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende bursa mezunuyum iyi bilirim onları aynı senin gibi olunca arkadaşlar dalga geçerlerdi... bende taklit yapardım :)))

süper ya mavim ellerine sağlık
güle güle öldüm çok da duygulandım allahım hepimizin olduğu günü göstresin bende ard arda herkes hamileyken araştırmalarımı kopyala yapıştır yapayım inşallah:lepi:

teyzem aradı onunla konuşuyorduk o da diyor ablam özlem hasta olmuş o yüzden gidiyoruz yoksa birşeyler mi var diye.. anacım herkes benden ne umutlarla bekliyor ama bizde iş yok(( benimkide test falan yaptırmam elazığ'da yaptırayım farklı bir yer olsun diyor hayırlısı bakalım....

çıkmadım ayol burdayım hainler sizin randevulaşmanızı okuyorum
hadi bakalım buluşun
mavicim oğlan öyle mi inşallah allahım hayırlısını versin oğlan kız hiç farketmez
eline diline sağlık
heyecan bastı yaw

akşam üstü girdim kimsecikler yok diye hanımın çiftliğine baktım sıkıntıdan saçıma maşa yaptım kime beğendireceksem canım sıkıldı evde napim ya ne güzel buluşacaksınız

ee mavim yarın misafirin gelicekmiş
menü de ne var diyeceğim ayıp olacak
özleme meyve koy koca bir tabak onu yesincokacimcoook

mayısta aşılama olacaksa ondan önce isteyebilirler ama tatlım..

olsun kuşum ya kendine yapmışsın işte iyi hissetmek için illa birilerine mi güzel görünmek gerek değil mi ama:))

özleeem inşallah işe yarar yediklerim
yarasın artık valla ne yapacğımı şaşırdım
ama dediğin gibi artık bakmıyorum sağa sola
ne olacaksa olur
allahımın yazdığı olur..

ee mavim yarın misafirin gelicekmiş
menü de ne var diyeceğim ayıp olacak
özleme meyve koy koca bir tabak onu yesincokacimcoook

aşkol ama ya ben diyetteyim bu ara kk da yeni bir diyet grubu buldum 5 günlük bir diyet bende başladım bugün 3. günümtek tip beslenmeye dayalı yarın meyve günüm... yemeğe davetliyiz sözde ama bozamam nasılsa her zaman davetliyiz onlara:)))

olsun kuşum ya kendine yapmışsın işte iyi hissetmek için illa birilerine mi güzel görünmek gerek değil mi ama:))

amaaaan işte can sıkıntısı normalde cuma akşamları liman yapıyorlar 3g var eşimde
msnden görüşüyoruz o da gelmediler herhalde aramadı
yarına da bozulur ama saçııım..
şansına küssün artık

özleeem inşallah işe yarar yediklerim
yarasın artık valla ne yapacğımı şaşırdım
ama dediğin gibi artık bakmıyorum sağa sola
ne olacaksa olur
allahımın yazdığı olur..

öyle tabi canım ya rahat olmak gerek en önemlisi bu:)))

nbnh başına örtü gibi flor tarzı birşey tak
bende tasbihle sayıyorum kolay oluyor
ama başka nasıl olur bi düşünelim gidene kadar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…