Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

anladım canım inşallah senden yana da sorun çıkmaz ve gelir minik meleğin.........

bebişim gelsinde kilo milo önemli değil canım ya veririm sonra inşallahhhhhhhhhhh

tabi canım
geçen kk da yine bir arkadaş donurulmuşlarla hamile kaldı sonra okudum ki 100 kiloymuş..ama azmetmiş kalmış valla bir yandan da diyet yapmış
inşallah sonuna kadar devam eder..
kayınvalideme hediye gönderdim kargoyla bugün almış telafon açıyor ikiz ikiz olsun inşallah diyor..bir yandan dua ediyor yazık ama sürekli bunu yüzüne söylemesi sanki kusurumun yüzüne vurulması gibi geliyor
kötü gelin oldum bende

kuzeyin oğlunu izliyorum şimdi başladı

denizim menü sormuşsun canım ben öyle pek becerikli değilim
dışardan halledicem sanırım
özlem ben anlamam meyve falan ne bulursan yiyeceksin
anacım ne meyve var bu mevsimde ya kış meyvelerinin tadı kaçtı yaz meyveleri çıkmadı daha

ah özlem bazen o kadar umutsuz oluyorum ki elimde değil
sanki hiç olmayacakmış gibi
bu yaşta bu kadar mı kötü olur bu yumurtalar yaw
uff gene başladım yumurta sperm analizine sempatiksalakcinni
kafayı yemek üzereyim

öyle mi diyorsun canım ya bilmiyorum ki ben normal sayısı nedirbilmiyorumkismile
inşallah artmıştır çok taktı çünkü... sizinkide inşallah artmıştır tabi canım ya harcamayın boşa:))) sizin sayı kaçtı?
yok canım ya bende adet döneminde genelde ağrı olmaz sadee üşüttüğüm zamanlarda ağrır gemelde rahat geçer bende hiç olmadı o yüzden... ay canım ya aklına getirme öyle şeyler inşallah yoktur....

çok severim bende
eskiden beyaza takılırdım ama müzk dinlemek daha iyi geliyor

bende yakınım canım 78.5 kilocuk bir fil yavrusuyum:))) ay inşallah olur ya zaten olsada ben diyetisyene devam ederim kontrollü alırım inşallah hayalim böyle....
ne yapsın canım ya onlar da ister ha bak bir tek bu konuda iyiliğini isterler emin ol tabi diğer konulardada zarar gelsin istemezler ama bu kesin:)))

özlem 1 ml de 20 milyon ve üzeri normal
bizim en son 36 mil.du sanırım ileri hareket aynı %15
morfoloji de %6
%14 üzeri olmalıymış ama ((((((((
hız sayı kadar morfoloji önemliymiş
falan filan işte

denizcim takma sen canım sonuçta aşılama deneyeceksin ve ilaçla kaliteli yumurta elde edilecek döllenecek
sonra denizoğlan yerleşecek sıkıca annesine inşallah

yok aşkım aman sakın ne olur ben alır gelirim olmadı:))) bana kötülük yapmış olursun sakın !!!! daha sonra söz aç gelirim valla sözcokacimcoook

sen hiiiç bişi alıp gelme
bulduğunu yiyeceksin
ben de öyle zayıf değilim fil olma yolunda koca adımlarla ilerliyorum
merdivenlerimizi çıkarsın spor olur 11.kat asansör bozuk:))))

öyle düşünme canım ya yoksa çıkılmz işin içinden biraz boşalt kafanı hazır kocişinde yok rahat ol ve tedaviye yüksek bir moralle gir tamam mı şekerimopuyorumnanaktan

aman yok olmasın kötü gelin en çok kendine zarar veriyo
millet gayet rahat hiç tavsiye etmem
sen iyi gelin ol onlardan bi hamle gelmedikçe:)))

inşallah canım
hepimiz inşallah ya
bu kadar mı zormuş hamile kalmak yaw
deniz oğlan puhehe çok güldüm
oğlan olursa kayınvalidem babasının adını koyacakmış
daha yeni nişanlıyken beni çok tanımıyorken kayınvalide otoritesi kurmaya çalışırken böyle bir laf söylemişti..
haha eskide kaldı tabi..
:lepi:

sizinde çok iyi maşallah ya ... ama ben toplam sayısını söyledim 1ml de 18-19 falan oluyor bizimki o zaman ay inşallah şimdi düzelmiştir... % 14 üst sınır diye biliyorum ben ama %4 ten aşağı olmaması gerekiyor %14 normal diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum benbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…