Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

oooo yinede kocişe çalışmışsın:))) gelir arar canım inşallahhhhh ya sen böyle anlattıkça ben üzülüyorum valla nasıl dayanıyorsun helal valla...

bu arada benimde önümüzdeki hafta içi bitecek salatı tefriciye
diğer dualarımın hepsi bitti meryemde dahil
kayınvalidem annem yengem yardım ediyor asalatı tefariciyeye adetim bitince bende kalanı okuyacağım annem haftaya cuma tavuklu pilav ayran yapalım hayır olsun dedi
komşulara falan
niyeti söylemeye gerek var mı ya ne diye diyecekler şimdi bu hayır ne diyeceğiz..

hmmm anladım canım inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
özlem ortalama kaçtı eşinin sayı
hareketlilik

inşallah canım ya rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin ......
bizim 70 milyon falandı sayı , hareketli % 15 hareketsiz % 70-80 öyle bir şeydi işte yanlış hatırlamıyorsam(( sayı fena değil ama hareketli sayısı az işte ilkini nasıl tutturduysak artık allahın takdiri demek işte:)))

oooo yinede kocişe çalışmışsın:))) gelir arar canım inşallahhhhh ya sen böyle anlattıkça ben üzülüyorum valla nasıl dayanıyorsun helal valla...

işte bi ihtimal dedim tutmadı..
napıyım ya
onu düşündükçe inan kendimi daha şanslı görüyorum o kadar zor ki
şartları uykusuzluk iş güçç
fazla şikayet edemiyorum allahın gücüne gidecek diye..
tayin çıksa da kurtulsak

birde sürekli çalışan makinalar radyasyon silahlar yaptı bu spermleri
çoğu askerin var böyle sorunu yawww....

allah kabul etsin canım bende başlamıştım o duaya ama yalnızdım ve bitiremedim tabi((
ben meryem okumadım bu ay... inşallah olur gelir bebişlerimiz....
aslında iyi olur hayrına dersiniz bir sebep şart mı ?

yine sayı çok iyi benim eşimin ortalama 20 milyon ameliyat falan denmedi hiç
hareketlilik te hep krugere göre %3 sınırın altında

kısmet işte özlemcim ne hesap yaparsak yapalım
allahın hesabı var..herşeyin hayırlısı

allah kabul etsin canım bende başlamıştım o duaya ama yalnızdım ve bitiremedim tabi((
ben meryem okumadım bu ay... inşallah olur gelir bebişlerimiz....
aslında iyi olur hayrına dersiniz bir sebep şart mı ?

ne bileyim annem sordu onu da evet ya şart değil aslında öylesine içimizden geldi deriz..allahım içimizi biliyor nasılsa

sen diet yap d:dance:a bebiş geldikten sonra mavimin dediği gibi o zaman devam edersin diyetisyene

olsun canım ya yakalarsın inşallah bir gün:)))
evet allah onlara sabır ve kuvvvet versin başımızdan eksik etmesin onların sayesinde rahatça uyuyoruz sonuçta ben askerleri çok severim nedense bizdede asker çoktur... geçen gün bahsetmiştim teyzemizin damadı bundan 10 yıl kadar falan oldu tokatta şehit oldu sen öyle deyince aklıma o geldi hüzünlendim yine ((
evet ya böyle bir riskleri var ne yazıkki....

kısmet canım ya neden ameliyat demediler ki? bize dediler inşallah sonu iyi olur ya benimki şimdiden taktı yansıtmamaya çalışıyor ama benden kaçar mı?

çok üzüldüm özlem
tanıdık olsun olmasın ben çok üzülüyorum
bizde de çok asker abim dayım allah kimsenin başına vermesin çok zor
napalım birileri bu sıkıntıyı çekmek zorunda herkesin işi zor sizler türkiyenin dört köşesinde öğretmenlik yapacağız diye uğraşıyorsunuz bazen şartlar çok zor oluyor..polislerde öyle ben çok takdir ediyorum
sürekli şehir değiştirmek göçebe gibi yaşamak zor ama sevdiğimiz insanın peşinden gidiyoruz sağlık olsun napalım..

kısmet canım ya neden ameliyat demediler ki? bize dediler inşallah sonu iyi olur ya benimki şimdiden taktı yansıtmamaya çalışıyor ama benden kaçar mı?

üroloji doktoru 2 ay arayla 2 kere muayene etti
varikosal yok demiş
sayı da aşılama tüp bebeğe uygun demiş
bahçeci deki doktroda aynı şeyi söyledi benden dolayı zaten mecburen aşılama ya da tüp bebek olacakmış onun için eşimin durumunu takmama gerek yokmuş
benim durum daha vahim yani..CADIARZU

sağol canım rabbim hepsine güç versin gerçekten zor ... evet biz öğretmenlerinde ve polislerinde işi zor... bir sınıf arkadaşımın yaşadıklarını biliyorumda allah korumuş onu ... sağlık olsun evet gerisi boş...

özlemcim sayı süpermiş bence:))
harekette artmıştır inşallah biz de haftaya test verecektik ama adet bitti çalışmaların başlaması lazım
yumurtlama zamanımız geçsin de öyle yaptırsın
boşa harcamayalım testle:)))))

özlem bi de benim adet zamanı ince ince sızı oluyo karnımda sanki bebeğin yeri gibi
bıçak kesiyo gibi
sanırım hala yoparlayamadım her adet dönemi orda bi yara varmış ta adet le yara açılmış gibi hissediyorum sende de olmuşmuydu???

kızlar kral karadenizde gamzenin ilacını tanıtıyorlar:)))) ömer miydi adamın adı?

bebingim ağla şimdilik
yakında sevinçten ağlayacaksın inşallah
ne zamandı senin adet günün yakın di mi
ondan önce sen hamile kaldın ve doğurdun hayallerimde:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…