amaaaan işte can sıkıntısı normalde cuma akşamları liman yapıyorlar 3g var eşimde
msnden görüşüyoruz o da gelmediler herhalde aramadı
yarına da bozulur ama saçııım..
şansına küssün artık
hmmm anladım canım inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
özlem ortalama kaçtı eşinin sayı
hareketlilik
oooo yinede kocişe çalışmışsın:))) gelir arar canım inşallahhhhh ya sen böyle anlattıkça ben üzülüyorum valla nasıl dayanıyorsun helal valla...
bu arada benimde önümüzdeki hafta içi bitecek salatı tefriciye
diğer dualarımın hepsi bitti meryemde dahil
kayınvalidem annem yengem yardım ediyor asalatı tefariciyeye adetim bitince bende kalanı okuyacağım annem haftaya cuma tavuklu pilav ayran yapalım hayır olsun dedi
komşulara falan
niyeti söylemeye gerek var mı ya ne diye diyecekler şimdi bu hayır ne diyeceğiz..
allah kabul etsin canım bende başlamıştım o duaya ama yalnızdım ve bitiremedim tabi((
ben meryem okumadım bu ay... inşallah olur gelir bebişlerimiz....
aslında iyi olur hayrına dersiniz bir sebep şart mı ?
aşkol ama ya ben diyetteyim bu ara kk da yeni bir diyet grubu buldum 5 günlük bir diyet bende başladım bugün 3. günümtek tip beslenmeye dayalı yarın meyve günüm... yemeğe davetliyiz sözde ama bozamam nasılsa her zaman davetliyiz onlara:)))
işte bi ihtimal dedim tutmadı..
napıyım ya
onu düşündükçe inan kendimi daha şanslı görüyorum o kadar zor ki
şartları uykusuzluk iş güçç
fazla şikayet edemiyorum allahın gücüne gidecek diye..
tayin çıksa da kurtulsak
birde sürekli çalışan makinalar radyasyon silahlar yaptı bu spermleri
çoğu askerin var böyle sorunu yawww....
yine sayı çok iyi benim eşimin ortalama 20 milyon ameliyat falan denmedi hiç
hareketlilik te hep krugere göre %3 sınırın altında
kısmet işte özlemcim ne hesap yaparsak yapalım
allahın hesabı var..herşeyin hayırlısı
ne bileyim annem sordu onu da evet ya şart değil aslında öylesine içimizden geldi deriz..allahım içimizi biliyor nasılsa
sen diet yap d:dance:a bebiş geldikten sonra mavimin dediği gibi o zaman devam edersin diyetisyene
kısmet canım ya neden ameliyat demediler ki? bize dediler inşallah sonu iyi olur ya benimki şimdiden taktı yansıtmamaya çalışıyor ama benden kaçar mı?
çok üzüldüm özlem
tanıdık olsun olmasın ben çok üzülüyorum
bizde de çok asker abim dayım allah kimsenin başına vermesin çok zor
napalım birileri bu sıkıntıyı çekmek zorunda herkesin işi zor sizler türkiyenin dört köşesinde öğretmenlik yapacağız diye uğraşıyorsunuz bazen şartlar çok zor oluyor..polislerde öyle ben çok takdir ediyorum
sürekli şehir değiştirmek göçebe gibi yaşamak zor ama sevdiğimiz insanın peşinden gidiyoruz sağlık olsun napalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?