Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoşgeldin dyln
hemen bulmuşsun ama bu topiğin bi kuralı var hergün gelmek zorundasın:)))
bugün hafta sonu sebebitle sessiz az sonra dökülür herkes

canım bende hergün gelirim canım ben yeni olduğum için yazamıyor değilim bilgisayar eski olduğu için yazamıyorum çünkü kendiliğinden kapanıyo malesef :)

binlerce kalori aldım gece gece
nasıl yapışıp kalacak bunlar((((
şipşişko olucam yaaaaaaaaaaaa
sinir oldum kendime gece gece yemek zorundamıydım??????????

dyln özel mesajı yeni olduğun için yazamıyosun onu demek istedim
buraya yazabiliyosun bilgisayarın yine kapanmazsa:)))

valla bende şimdi dondurma yedim sana katılıyorum ama boşver arada kaçamaklar gerekli bişeycikler olmaz :)))))

aynen öyle şekerim zaman gerçekten çok çabuk geçiyor tam 2 yıldır korunmuyorum çeşitli tedaviler gördüm ama sonuç sıfır dönüp bakınca çabuk geçmiş diyorsun ama üzüntüyü yaşadığın zamanlardada o günler geçmek bilmiyor gibi geliyor...

az kaldı nursim
daha genceciksin bzzat bugün gördüm resimlerini
bu ay geliyo senden müjdeli haber gör bak:)))

evde mizin nursim işte mii??
bugün bana mesaj geldi özlem e de gelmiş maya tüp bebekten 15 haziran a kadar kampanya varmış herşey dahil 2800 diyolar

ben işteyim canım mayada öğretmenlere indirim yapıyorlarmış arkadaşım yaptırdı onada indirim yapmışlardı şimdi üçüzlere hamile...

evet dyln anlat bakalım aynı hasret seni nasıl yakaladı((

biz 2 yıla yakın bekledik hamile kalırmıyım diye ama olmadı daha sonra tüp bebek merkezine gitmeye karar verdik bizim sorunumuz sebepsiz infertilite eşimde bende 29 yaşındayız bu bizim için büyük bir avantaj biliyorum ilk deneme pozitif ama biliyosun sonu kötü bakalım biraz kendimi toparlayayım belki eylül gibi tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum tabi bir mucize olmazsa

ne güzel nursim
eşim bekleyelim azcık daha diyo tüp için çok erken daha kürtajdan sonra anca toparladın diyo
aslında benim gidip konuşasım var ama gitmicem yaz bitene kadar doktora:)))

mavicim ben de henüz tüp bebek yaptırmayacağım ama yine de gidip konuşmakta fayda var ona göre planımızı yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…