Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de özlemimden çok memnun kaldım :)))
ama şimdi gitmem lazım
sigaram bitti yalvarıyorum eşime git al diye gitmem diyooooo(((

ben vereyim :))
zopalıcak kızlar bizi napalım 5 taneye kadar iç demişti doktorum strese gireceğine bende öyle yapıyorum ama adet olunca bırakacağım tüp bebekte olduğu gibi ama inşallah bu sefer pozitifi alırım da bir daha başlamam..

sevim kaç gün geçti kız
aşılamadan sonra zamanında gelmişti değil mi
inşallah sürpriz yapar bebiş..

tüp bebekti ama ben çok memnunum oradan

dyln canım seni fark ettim hoşgeldin aramıza ve geçmiş olsun allah bir daha kimseye yaşatmasın çok zor... bende kürtajdan sonra 43. günde olmuştum hemen olacak ya da olmayacak diye düşünme vücut ne zaman toparlarsa olur sen stres yapma ben yaptım çok pişmanım((

hoşbulduk canım bebeğimi kaybettikten sonra hiçbirşeyi stres yapmam heralde

inş pozitif olur canım arkadaşım yaptırmıştı 15gün önce sonucunu ögrendik dün pozitif çok sevindik allah bizede nasip etsin

nerde bende o şans özlemim 6senedir gelmedi tüpüdenedim aşıyı 2defa benim eşimde bu kafa varken zor dr tüpten baska şans vermiyoki sigara fozur fosur zaten spermler azhareketligide

canım ya belli mi olur mucize diye birşey var sonuçta...

tüp bebekti ama ben çok memnunum oradan

canım bende ilgiden memnundum ama aklıma takılan birtek şey var..
bana fsh tahlili yapılmıştı o zaman doktor belki başlamayabiliriz demiş hatice hemşire var o geldi belki başlamayız tedaviye dedi sonra başladılar fsh 16 idi adetin 2. günü ama bu değer tedaviye başlamak için yüksekmiş..sonra da bana kalitesiz yumurtalar oluşunca bazı aylar böyle olur her ay olacak diye birşey yok dediler yani kafama takıldı tedaviye başlamayıp sonraki ay bir daha mı baksalardı diye hep şüphe kaldı içimde..

dyln üzlme desemde biliyorum kafana takacaksın ama hayırlısı degilmiş demekki allah sana tekrar verecektir ve çektiğin acıları unutturacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…