Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet bana dedi normalde kanda biliniyor diyorlar ve kanda yoktu benim ... tombişim ya ondan dedi :)))

6 kişiyiz aşağıda uzun zamandır bu kadar kalabalık olmamıştıkalkisalkisalkis

maşallah kızlar Alah muhabbetimizi arttırsın
seviiim yarın bi test yapsana gelmiş olabilir bence

ısır onu teyzoşu,utanmasın,yırtık olsun annesi gibi:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canım benim allah gönlüne göre versin... valla kendini doğurursun ama gönlünü doğuramazsın derler bizde o nedenle rabbim hangi huyları verdiyse öyle doğacak çıtırımız:)))

gamze'yi anlıyorum yoğun olabilir ama fac.i kocişi açabildiğine göre 5 dakikada olsa bize yazabilir ama.yargısız infaz mı yapıyorum?eyvahedigeldismile

ii geceler kızlar nasılsınız maşallah herkescikler burda özlemcin unutmadan söyleyim kanda hormonlarına bakıyorlar fsh ile lh sanırım hangisi tam net hatırlamıyorum ama diğerinden yüksekse ozaman pkolusun diyolar ama sadece hormonlar pkolu olduğunu göstermiyor...

benimki kuzu kuzu yatıor ondaydı zaten oyun falan oynadı sıra bana geldi:))) ama benimde uykum geldi.. azcık daha kalayım da giderim sonra...

gamze'yi anlıyorum yoğun olabilir ama fac.i kocişi açabildiğine göre 5 dakikada olsa bize yazabilir ama.yargısız infaz mı yapıyorum?eyvahedigeldismile

canım ya kocişi yan gelip yatıyordur bence ve bütün iş buna kalmıştır ... eee kadınlar daha çok yoruluyor erkekler anlamıyor işlerden o nedenle giremiyordur ... müsait olsa kesin girerdi en azından okurdu ....

hımmm anladım canım başka ne olması gerek acaba?

perşembe günü herkes burdayken söylüyüm kayınvalidemi bırakmaya memlekete gideceğiz o yüzden 3 gün giremem ama pazar akşamı burda olurum kızlar...bu arada ilk iğnemi yaptım bugün ...

şeyinimi göstermiyomuş fıstık Ada
edepli olsun öyle:)))))

bakalım nasıl olur,inşallah nöyle olur.yoksa benden çeker

canım benim allah gönlüne göre versin... valla kendini doğurursun ama gönlünü doğuramazsın derler bizde o nedenle rabbim hangi huyları verdiyse öyle doğacak çıtırımız:)))

evet canım çok doğru.allah hepimizin gönlüne göre veriri inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…