canım bende ilgiden memnundum ama aklıma takılan birtek şey var..
bana fsh tahlili yapılmıştı o zaman doktor belki başlamayabiliriz demiş hatice hemşire var o geldi belki başlamayız tedaviye dedi sonra başladılar fsh 16 idi adetin 2. günü ama bu değer tedaviye başlamak için yüksekmiş..sonra da bana kalitesiz yumurtalar oluşunca bazı aylar böyle olur her ay olacak diye birşey yok dediler yani kafama takıldı tedaviye başlamayıp sonraki ay bir daha mı baksalardı diye hep şüphe kaldı içimde..
ya birşey soracağım pko olduğu kanda nasıl belli oluyor?
aklında şüphe varsa tam olarak güvenemiyorsan gitme oraya tabi önemli olan güven duymak
allah sana da güzel sonuçlar versin inşallahhhhhhhhh bizde göbek atalım burada:)))
semracım ne güzel yapmışsınız ama sabah erken kalkıp yormuşsun kendini...
bende gönül ferman dinlemiyor dizisine takıldım güzel gibi sıcak geldi bana..
bitti geldim zaten okumaya..diziden öncede 2 saat kocişle konuştum napalım anca hasret gideriyoruz
semracım bebek nasıl kilo almış babaya benziyormuş olsun yüzünüde göstermiyo kızımız utangaç galiba
evet biraz yoruldum ama memnunum biz misafiri çok seviyoruz,müsait olduğumuz zaman evimiz hiç boş kalmaz.
iş olayınıza çok sevindim,bak allah nasıl insana yardım ediyor.sen dua et yeter.inşallah sağlıkla kocişine kavuşursun.diziyi bende beğendim,pazar akşamları genelde erkenden evde oluyoruz ve dışarda yemiş oluyoruz o yüzden dizi falan olmuyodu sıkılıyordum şimdine güzel pazarlarıda bir dizim var....ev kadını oldum ben:kedi:
valla kız bebekler gerçekden de çok utangaç oluyormuş,çok doğru,hiçbiyerini göstermiyo ki.şeyini bile göremedik daha hiç.elleriyle saklıyo hep.
ben geldimmmmmmmmm
canım adetin 2. günü yapılan tahlillerden galiba?
neden sordun
atalım vallaha ben zaten göbek atmayı özledim allahım biz isteyenlere versin cami avlularına bırakanlara degil
ya dr kanda görünmüyor ama tipin öyle demişti:))) o ne demekse ona bakacaktım acaba varmı diye....
kıyamam kuzuma ya ..annesinin karnında bile utangaçlık yapıyormuş:kedi:
ya dr kanda görünmüyor ama tipin öyle demişti:))) o ne demekse ona bakacaktım acaba varmı diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?