Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aklında şüphe varsa tam olarak güvenemiyorsan gitme oraya tabi önemli olan güven duymak

aklında şüphe varsa tam olarak güvenemiyorsan gitme oraya tabi önemli olan güven duymak

canım zaten yazdım ya ben bir daha gitmeyeceğim ege üniversitesinde devam ediyorum
herşeyden memnun kaldım sadece bu konuda bir şüphem oldu onun dışında herkese de tavsiye ederim smyrnayı ..
rapor haklarım biterde yine olmazsa zaten kıbrısı düşünüyorum ya da istanbul..kıbrıs ta embriyo sayısından dolayı tercihim..
inşallah oralara kalmaz..

evet biraz yoruldum ama memnunum biz misafiri çok seviyoruz,müsait olduğumuz zaman evimiz hiç boş kalmaz.

iş olayınıza çok sevindim,bak allah nasıl insana yardım ediyor.sen dua et yeter.inşallah sağlıkla kocişine kavuşursun.diziyi bende beğendim,pazar akşamları genelde erkenden evde oluyoruz ve dışarda yemiş oluyoruz o yüzden dizi falan olmuyodu sıkılıyordum şimdine güzel pazarlarıda bir dizim var....ev kadını oldum ben:kedi:

semracım bebek nasıl kilo almış babaya benziyormuş olsun yüzünüde göstermiyo kızımız utangaç galiba

valla istanbul'da bitek burp var oda çok yoğun.hepiniz görüşüyorsunuz ne güzel.ben zaten bundan sonra yalnız çıkmıyorumda,yavaş yavaş kasılmalarım oluyor,korkuyorum bişey olur diye.sokaklarda,semt pazarlarında gezerken doğurmakdan korkuyorum:bbo:

semracım bebek nasıl kilo almış babaya benziyormuş olsun yüzünüde göstermiyo kızımız utangaç galiba

valla kız bebekler gerçekden de çok utangaç oluyormuş,çok doğru,hiçbiyerini göstermiyo ki.şeyini bile göremedik daha hiç.elleriyle saklıyo hep.

bende çok severim ama kociş olmayınca ailece gelen olmuyor:))
canım allahım o kadar büyük ki gerçekten sıkıştığımız anda hep yanımızda..
ada da kısmetiyle gelecek annesiyle babasına iş kapıları açılacak inşallah..
aynen bende pazar günü geç saate kadar okan bayülgeni beklerdim ama şimdi izleyecek brişey var inşallah güzel devam eder..

bu arada gamze gelmedi daha.inşallah herşey yolundadır.genelde fac.i açık oluyo,paylaşımda bulunuyor ama kocası açıyor sanırım,yazmıyorum bende.

ya dr kanda görünmüyor ama tipin öyle demişti:))) o ne demekse ona bakacaktım acaba varmı diye....

sana mı dedi?
sende aşılama da ohss olma olayından demiştir o..
ama ultrasyonda da olur mu bilmem..
ys88 vardı kulakları çınlasın o pkoluydu..cevaplardı şimdi..
sen adetliyken bir gitsene tahlillerin falan olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…