gamzecim hoşgeldin tamam sopadan kurtuldun
tahmin edebiliyorum canım ya benimde 1 haftadır canım çıktı ama temiz temiz oturunca yorgunluğunu unutursun..
gamze de dönüş sonunda hosgeldin sekerim.hadi saglıklacakla otur yeni evinde canım
kokoş özlem kokoş özlem....
açtım gamzecim sağol canım valla unutmuştum çok iyi oldu:)))))
beğendin mi hayallerimi
ömer ve coşkun u:))))))
şimdi gidiyorum gamze
çok öptüm
mavicim ne cizelgesi yapıyorsun...
canım degiştirmeni niye mi istiyorum ben bu ay o arkadasımla yasadıgım olaydan sonra regl oldum simdi bitti bile.onun için baska bi hikaye yaz bari çünki gecerliliği kalmadı ki.sonucta bu ay o olayları yasarken hamile değilmişim.
denizim canım benim.dün aksam arkadaslar yine sordu epeydir görüşmemiştik.bende öyle bir istemiyorum ki demişim herkes sustu kaldı sok oldular.gerçekten cok yorgunum cok istiyorum deli gibi istiyorum ama yoruldum usandım bıktım hayatım kacıp gidiyor elimden ve ben yapamadıklarıma üzülüyorum.içim acıyor hergun defalarca aynı seyleri yasıyorum her müşteride.anlatamam size içimdeki fırtınaları.ama eşim benim kadar istekli degil buda canım cok sıkıyor.ve korkuyorum.istemiyorum diyorum belkide gercekten istemiyorumdur.en yakın zamanda doktora gidicem zaten psikiyatriste.hatta bu hafta ayarlamaya calısıcam.kusuruma bakma sen böyle iyiyken moral bozucu seyler yazdım üzgünüm.
hımmm gamze hanımlar asagıda görünüyorlar....
kızım ne oldu senin ömer coskun geldi mi ilaçlar..
bosver ya dogalgazı hamama gidersin sende yıknama belkide yıkandıgımızdan olmuyordur bide bunu deneyelim ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?