Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizim çok sevindim bu ay gol olacak buyuk ihtimalle hadi guzelim benim ya....
dostluk işte budur.
cok sanslısınız valla.
gözlerimi acamıyorum korkunç basım agrıyor kızlar.
arkadasıma hediye almaya gitmem lazım valla

ıyi akşamlar kızlar,şükür hafta sonuna gelebildik.Bugün o kadar sevinçliyim ki,Denizimin yumoşlarını gördük beraber.Bebeklerinide göreceğiz aynı heyecanla inşallah.Alternatif tıp işe yaradı.Ve sol yumurtalıkta,harika bir yumurtamız var ve tabi ki sağdaki hanımefendi desen ondan daha da harika.Sevgili doktorumuz saha hazır,sıra gol atmakta ve gooooooooooooolllllll diye bağırmakta dedi.Tabi biz bu maçın amigolarıyız ve biz bağıracağız önce.Yüce Rabbim,çok yakında güzel günleri de gösterecek.Ben de 2 yıl olmamışım ve babamla annem hastaneye beraber gidip aynı anda hamile olduğunu öğrenmişler annemin. Ve babam annemi herkesin önünde kucağına alıp,"BAŞARDIK,BAŞARDIIIIKKKK"diye bağırmış.Bizlerde başaracağız.Artık başarma zamanıdır.Kızıldereliler,ilkbaharda toprağa usulca basın demişler.Çünkü toprakana baharda hamiledir inancına sahiplermiş.Evet,bahar,tüm güzelliklere gebe.Denizcim,o kadar çok dua ediyorum ki bu sefer olacak.Bu işin peşine bırakmayacağız.Alana kadar peşindeyiz.Rabbim verene kadar isteyeceğiz.BU MAÇI ALACAĞIZ BAŞKA YOLU YOK!!!!!!!!

denizim gözün aydın canıııım
gol gelecek inşallah bak ne güzel moral depoladın uçarak gidiyosun
gol olacak iiiinşalllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

semracım bi hafta daha geride kaldıı oooh çok şükür darısı bizlere inşalllaaaaaahhhhhhhhhhhhh

bebingim sana da iyi eğlenceler

ben de okuldan gelince uyudum rüyamda bebeğim olmuş ama hiç görmedim((
kardeşimle alışveriş yaptık annemlerdeymiş bebek bez aldık ama bebeğimi hiiiç görmedimm((
bi uyandım içim sızladı resmen ne güzel moralim düzelmişti şimdi inanılmaz üzüldüm(((

öptüm herkesi yine gelicem

slm kızlar nasılsınız?? ben daha yeni oturdum düşünün artık ayy öldüm yaa ne zormuş ellerim dudaklarım yara bütün belim çok ağrıyorr bir daha taşınmak mıı valla düşünemiyorum halimii

hadi hayırlısı denizcim yaa adına çok sevindim valla
Allah yüzüne baksın cnm inşş 1 kız 1 erkek olur

ne güzel semracım sende yavaş yavaş doğuma hazırlanıyorsun inşş hayırlısıynan sağlıklı bir şekilde doğğum yaparsın cnm
darısı bizim bamıza

kızlar ben geldim..alış-verişimizi yaptık.bebişe bişeyler aldık ama daha ihtiyacımız var.

bebingcim bebek arabası konusunda 2 tane modeli beğendik .birisi inglesina zppy diye bir model fiyatı ana kucağı ile birlikde 1,200.
diğeride maxi cosi taxi-pebble .buda 1.300 falan.maxi cosi benim tercihim ama kapanınca çok küçülmüyor ve ağır,diğeri daha iyi sanki.fiyatları nasıl sence?e bebekden baktık.aslında benim anakucağı,oto koltuğu var ata nınkileri kullanmayı düşünüyorum.diyorum ki bu yaz çok küçük olucak zaten 1,5 aylık falan olunca annemlerle birlikde muğlaya giderim şimdilik otokoltuğu ve ana kucağıyla idaremi etsem?daha sonramı alsam,eşimde alaım diyo ama şimdi çok kullanmıcam boşuna eve dolurmayalım.napıcam bilmiyorum offf kararsız kaldım.

gamze kız hoşgeldin..nerelerdeydin,çok uzun sürdü.fac.de sürekli bişeyler paylaşıyosun falan heralde kocandı diye yazmadım.ama birazdaha gelmesen zopa geliyodu yani.ama taşınmak çok zor.iyi hadi kurtuldun..

kızlar ne oldu sizlere okuyorum yazılarınızı herkez yorgun sizdemi ev taşıdınız ne yaptınız:)))
cnm hava değişiklikleri oluyor özlem yazmış bak vitamin alalım kendinize ii bakın canlarım siz olmazsanız ben ne yaparım yazılarınızı okuyorum bitecek gibi değil valla çok ilerletmişiniz:))

cnm benim ne güzel hazırlığını yapmışın bence hepsini takım al cnm daha ucuz oluyor yinede sen bilirsin dediğin gibi yer kaplamasın kullanmıyacakzan

kızmayın bana kızlar inanın çok içim gitti ama bi görseydiniz halimi öldüm öldüm dirildim inanın son günü gücüm kalamdı oturup ağladım ayyy ne zormuş bi kadın tutsam yyine ben yapıcaktım çok zorr valla sakın yerinizden ayrılmayın ben pişman oldum ama ne yapıyım evi ısıtamadık mecburdum ama bir daki tayin zamanı eve iyice bakıcam ona göre tutucam
semracım kızma inanın 4 gündür evi sildik yerleştirdik daha bu gün oturabildim facemi eşim açtı cnm bakarsan yorumlarına ben olmadığımı anlarsın hayatım arkadaşlarıyla yazışıyordu

kızlar bide eve geldik mutfak dolapları yeni takıldı sildik bir daha sildik bir görün 2 gün mutfakta geçti kombimizde yok şimdi dün takıldı ama bu kezde gaz verilmedi saat takılmadı komşu sağolsun orda duş aldık annemle ama biz alamıyoruz ayy bu ayda klomen vermişti doktor öylesine ama bu ayda şansımız olmadı iştee( su yok kii:)))

gunduzleri hiç gelen yok artık sayfaya.
hüzünlendim yaaaa
gamze nerelerde valla kac hafta oldu hala yerleşemedi mi bu kız.
zopayı haketti valla sayfaları okumasada ben iyiyim filan dese bari

kızlar valla haklısınız ama inanın o yorgunlukta pcnin yerini bile bilmiyordum çok yoruldum kzılar sizi ihmal ettiysem özür dilerim inanın kazıtlı olarak birşey yapmadım

ayy cnm inşş olur rüyan ama rüyada oğlan görmek iidir derler hayıra yoralım hayırlı olsun cnm benim inşşş rabbim büyüktür

cnm prolaktin adetin 21 günü bakılan hormon dimi?
ben 2 ay önce baktırmıştım cnm 5. küsür çıkmıştı iimi sence
bi arkadaşta söylemişti bana engelmiş die süt hormonları galiba yüksekse olmuyormuş
cnm arkadaşta kullanmış 3 ay kloemn sonrada prolaktin ilacı şimdi 5 aylık hamile
darısı senin başına inşş

Allah belasını versin pis cani nasıl kıydın sen onun hesabını nasıl vericeksin öbür dünyada

gamzeeee hoş geldin canım geçmiş olsun halletmişsiniz ev işini
su sorununuz hallolsun da yeni eve bi bebiş lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…