selam kızlar
sabahtan beri dışardayım şimdi de arkadaştan yazıyorum akşama da geç geleceğim eve
tuanayla gittik
çok mutluyuz havalara uçtuk halimizi bir görseniz..
benim işlevsiz sol yumurtalığımda 11.5 mm yumoş oluşmuş inanamadık doktor zaten tuanayın arkadaşı o kadar özlenle baktı ki
endometrium çok iyiymiş
saha güzelmiş gol olması lazım mış doktor öyle söyledi valla:))
sağ da 12 mm bir tane 5 mm bir tane var
5 mm saymazsak pzartesiye büyüyecek 2 tane güzel yumoşum var bugun 9. gün zaten alternetif tıp mı işe yaradı bilmem ama solda yumurta olması beni şok etti tüp bebekte bile 7 mm de kalmıştı soldaki toplanamamıştı..
ovitrelle yazdı ama çok pahalı
bende tüp bebek yaptırdığım yerdeki eczacı tanıdıktı sağ olsun pregnly getirdi
pazar günü vurduracağım
ama 2 tane aldım daha önce de birleştirip vurdurmuştum hep doktorlar yazmıştı şimdi de öyle aldım valla
hatta eczacı preglny de aynı dedi..daha önce de kullandığım için içim rahat..
canım tuanayım bu kadar işinin arasında benimle koşturdu ilgilendi allah ne muradı varsa versin
hepimize inşallah erkek olursa belki denizin yanına doktorun isminide ekleriz
hadi kızlar ben kaçtım gece eve gelince uğrarım öptüm herkesi..
bende kocişi bekliyorum,saat 6 gibi gelir.ada için alış-verişe gitcez.artık eksiklerimi tamamlayıp çantamızı hazırlayalım diyoruz.akşama geldiğim zamna bol bol kaynatalım lütfen..çünkü yarın ben yokum.bundan sonra hafta sonları evde biraz zor oluruz biz.(doğuma kadar)
kızlar ben geldim..alış-verişimizi yaptık.bebişe bişeyler aldık ama daha ihtiyacımız var.
bebingcim bebek arabası konusunda 2 tane modeli beğendik .birisi inglesina zppy diye bir model fiyatı ana kucağı ile birlikde 1,200.
diğeride maxi cosi taxi-pebble .buda 1.300 falan.maxi cosi benim tercihim ama kapanınca çok küçülmüyor ve ağır,diğeri daha iyi sanki.fiyatları nasıl sence?e bebekden baktık.aslında benim anakucağı,oto koltuğu var ata nınkileri kullanmayı düşünüyorum.diyorum ki bu yaz çok küçük olucak zaten 1,5 aylık falan olunca annemlerle birlikde muğlaya giderim şimdilik otokoltuğu ve ana kucağıyla idaremi etsem?daha sonramı alsam,eşimde alaım diyo ama şimdi çok kullanmıcam boşuna eve dolurmayalım.napıcam bilmiyorum offf kararsız kaldım.
gunduzleri hiç gelen yok artık sayfaya.
hüzünlendim yaaaa
gamze nerelerde valla kac hafta oldu hala yerleşemedi mi bu kız.
zopayı haketti valla sayfaları okumasada ben iyiyim filan dese bari
asıl ben size dün gördüğüm rüyayı anlatmadım
ne olabilir tabiki bebek:)
doğum yapmışım hastanedeyim gecelik, başımda kurdelam bile var puhahuau:))
bebeği getirdiler kucağıma yüzünü bile hatırlıyorum oğlan olmuş
böyle saçma bir rüya işte..
yok canım
face de kocası giriyro galiba
neyse gelince zopalarız bizde..alsanaalsanasmile
bal da sevmem tarçın da çörek otu da(((((((((((((((((
adet gelsin geçsin de başlıym ben de
özlemcim prolaktin stresten artıyomuş hamileliğe engelmiş yumurtlamayı da engelliyomuş yada bozuyomuş büyümesini benim yeni yükseliyo ya anca bu kadar büyümesine izin vermiş
ama çok yüksek değil miş normal sınırlarda aslında ama doktor yükselir süt geliosa onu engelleyelim dedi
8 tane ilaç haftada 2 den 4 haftada biter sonra gelsin yumoş gelsin bebiş
geçen yaz da kullandım ben ilaç bitti 1 ay normal adet oldum ertesi ay hamile
ben de çok mutlu oldum eşimin testi de iyi çıkar iinşallaaahhhh
diyarbakırda adamın biri 7 aylık hamile karısını döverek karnındaki bebeği öldürmüş,daha sonra bebekde anneyi zehirlemiş annede ölmüş.ne vahşet.neler var ya?gelde sinir olma buna adam dediğim için özür diliyorum çünkü o adam değil,hayvan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?