Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim sana ii yolculuklar tatlım yazıcaktım unuttum
bizim içinde kurtları dök tatlım ohh ohh yandan :)))

evet yaa neden biz bu kadar sıkıntı yaşarken onlar neden byle yapıyor anlamıyorum
hep biz hep bizz valla onlar bir sperm tahliline zor giderken biz her türlü zorluğu yaşıyoruz
bu psikolojiyle neriye kadar fedakarlık ediceğiz bilmiyorum Allahım güc kuvvet versin bizlere

nursiiiiim nerdesin kkkııııııııııııızzzzzzzzzzzz günün kutlu olsun şekerim anneler günü de yaklaşıyo iinşallah karnında bebeğinle girersin:)))

seni anlıyorum canım hemde o arkadaşlarının anlamadığı kadar..nasıl istiyorsan öyle yap kendine ve eşine zaman ver..eşin de mutlaka istiyordur..
bende eşime kızardım benim kadar istekli değilsin diye bana söylediği şuydu istekli olduğumu daha fazla gösterip seni daha mı çok üzeyim dedi..ve doğruydu ne kadar sitekli görünürse o kadar daha içim acıyacaktı..
daha önümüzde zamanımız var heşey vakti geldiğinde olacak inşallah..
moralimi bozdun evet ama sen kendini iyi hissetmediğin için moralim bozuldu yoksa başka birşeye değil..

inanıyorum canım gerekten pozitif bakıyorum olmazsa da zaten önümüze bakacağız sadece eşimi çok özledim ve yanında olmak istiyorum sonunu düşünmek istemiyorum..inşallah bunların hepsi allahın yazdığı bir hayırdır..
çünkü hiçbirisi ayarlanmadı tesadüf yani..bakalım gidelim gelelim sonrası allah kerim..

dolma mı sarıyorsun denizcim....
,ay bende .istyorum yaprak sarması
yok yok ben rejim yapıcam özlem gibi incelmek istiyorummmm

kız yaprak sarmasının ne kalorisi olacak
ah kıyamam canım benim allahtan anneciğin var istediğini yapar..
benimde kocam bayılır her gittiğim yere yapar götürürüm..sevinsin garibim..

Son düzenleme:

canım benim bakma bahar bizide çağırıyor ama iş güç napalım koşturmaca..
sende ayarla bence biraz kafa dağıt eminim iyi gelecektir..enerji toplarsın daha farklı olur herşey..
nursim adet olacak galiba bugün yarın sonra normal iğnelere başlayacak..
lafa bak lucrin anormal iğne ya:))

deniziiim az kaldı yolculuğa ne mutlusundur şimdiiik

sorma mavimcim
ütü yaptım
kıyafet giydim çıkardım havalara güvenemiyorum ki
hem ince hem kalın şeyleri denk getirmeye çalışıyorum
onlara küpe aksesuar ayarladım en sonunda karar verdim 4 gün kalacağım ama günde 2 kere değiştirsem anca giyerim..napıyım kocişime gidiyorum özeneyim azcık..

nursiiiiim nerdesin kkkııııııııııııızzzzzzzzzzzz günün kutlu olsun şekerim anneler günü de yaklaşıyo iinşallah karnında bebeğinle girersin:)))

evet ya mavis senin de kocişin günü kutlu olsun
gamzecim seninki de..
eee gözbebeğimiz nursimciminde kutlu olsun..
nursimcim hafta sonu giremem demişti pazara anca gelir...

bende çok kızıyorum böyle davranınca..
eşimde birşey söyleyin hemen başlıyorum biz neler çekiyoruz gördün işte yumurta toplaması muayenesi falan filan sonra sesini çıkartamıyor garibim ne bulduysa yedi içti...ama tek başımıza olmayacak ki bu sıpalar öyle bir kabiliyetimiz olsaydı şimdiye çoktan yapardık :))

görkemliyi bende merak ediyorum eveli gün konuştuk
sonucu alayım ilk sana yazacağım dedi inşallah hamiledir ve sevinçten deliye dönmüştür de yazamamıştır..

mavicim eşin çalışıyor mu bugün?
nefret ediyorum hafta sonlarından millet kocasıyla çıkar gezer biz evde pinekleriz..

benim kocam da içiyo içilmesi gerekeni dediklerime harfiyen uyuyo ama
tüp deyince yok diyo daha yeni toparlandın bekleyelim diyo
sperm vermeye de sözde bu hafta içi gidecek
hatırlatmasam unutturacak
şimdide belki yumurta büyür şansımızı deneyelim sonra yaptırıym diyo
olacak inan diyo
tamam rahatlatmaya çalışıyo ama
ben tezcanlıyım hep o yüzden bunları yaşadık:)))))
hemen herşey olsun isterim o yüzden sınavım bu
başarıyla çıkarız inşallah

yok canım evde eşim yemek yapıyo bana :)))))

ne dicem kız niye 2 çeşit kıyafet alıyosun bence gecelik çeşitlerini arttır:))))))))
her güne 2 gecelik:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…