oooh yaptım sonunda çizelgemii
hamile kalıp daha da cicisini yaparım inşallah
evet yaa neden biz bu kadar sıkıntı yaşarken onlar neden byle yapıyor anlamıyorumyakaladıııım
şimdilik dursun canım ama söz yakın zamanda değiştiricem senle ilgili kısmı:)))))
erkekler hep ağırdan alıyo malesef
benimki de tüp bebek araştıralım yaza aşılama yapalım diyorum bekle diyo sperm testine bile zor razı ediyorum erteleyip duruyo
çok istiyo aslında ama bizim gibi dışa vuramıyo onlar işte
senin iin hepimizden daha zor sürekli bebeklerle hamilelerle ilgili
ama şansın da çok bi sebebiniz yok yani ekstra yapmanız gereken bişi yok sadece vaktinin gelmesini bekliceksiniz
bence sen bizlerden daha şanslısın hiç sıkma canını
cnm inşş hiç belli olmaz Allhan umut kesilmez
sağol cnm hb
zopadan kurtuldum mu şimdi yuppiiii:)))))
çok yorucyu inanın öldüm geberdim ama değdi dediğin gibi çicek gibi oldu evim:)))
mavicim ne cizelgesi yapıyorsun...
canım degiştirmeni niye mi istiyorum ben bu ay o arkadasımla yasadıgım olaydan sonra regl oldum simdi bitti bile.onun için baska bi hikaye yaz bari çünki gecerliliği kalmadı ki.sonucta bu ay o olayları yasarken hamile değilmişim.
denizim canım benim.dün aksam arkadaslar yine sordu epeydir görüşmemiştik.bende öyle bir istemiyorum ki demişim herkes sustu kaldı sok oldular.gerçekten cok yorgunum cok istiyorum deli gibi istiyorum ama yoruldum usandım bıktım hayatım kacıp gidiyor elimden ve ben yapamadıklarıma üzülüyorum.içim acıyor hergun defalarca aynı seyleri yasıyorum her müşteride.anlatamam size içimdeki fırtınaları.ama eşim benim kadar istekli degil buda canım cok sıkıyor.ve korkuyorum.istemiyorum diyorum belkide gercekten istemiyorumdur.en yakın zamanda doktora gidicem zaten psikiyatriste.hatta bu hafta ayarlamaya calısıcam.kusuruma bakma sen böyle iyiyken moral bozucu seyler yazdım üzgünüm.
denizim inan ki senin adına kendim gibi sevindim heyecanlandım.yaptıkların işe yaradı.bak esinde caba sarfediyor ve olaganustu gelişmeler yasıyorsun suan mersine gidicek olman o sırada yuımurtlama günün olması su an yumurtanın olması hemde hiç beklemediğin yerden.heyecanlan ve artık on ikiden isabet etsin su romantik sprem.seni heveslendirmek için yazmıyorum inancını kuvvetlendir ki olsun canım.hadi sen patlat artık guzel haberi
dolma mı sarıyorsun denizcim....
,ay bende .istyorum yaprak sarması
yok yok ben rejim yapıcam özlem gibi incelmek istiyorummmm
bisssürü sey yazdım işte.aklıma gelse daha neler yazıcam da kafam calısmıyor benide bahar dısarı cagırıyor sanırım.
nursimcim nasıl acaba neler yapıyor iğnelere baslamıstı diy miii
en azından sayfada sürekli bir tedavi oluyor buna seviniyorum zaten benim gibi pes eden de yok.en kısa sürede toparlanmak istiyorum bende.
mavicim sen nereye gittin yaaaa
gamzenin de sadece ismi var asagıda bu kadar sey yazdım ses çıkmadı
deniziiim az kaldı yolculuğa ne mutlusundur şimdiiik
nursiiiiim nerdesin kkkııııııııııııızzzzzzzzzzzz günün kutlu olsun şekerim anneler günü de yaklaşıyo iinşallah karnında bebeğinle girersin:)))
evet yaa neden biz bu kadar sıkıntı yaşarken onlar neden byle yapıyor anlamıyorum
hep biz hep bizz valla onlar bir sperm tahliline zor giderken biz her türlü zorluğu yaşıyoruz
bu psikolojiyle neriye kadar fedakarlık ediceğiz bilmiyorum Allahım güc kuvvet versin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?