tatlım ben bunları gerçkten okumamıştım.geçenlerde okudum benimle ilgili hayali olduğunu , ama anlamamıştım.hatta sordum benimle ilgili hayalinmi var dye cevap gelmemişti.şimdi jetonum düştü.ayrıntıları şimdi okuycam.şimdi daha çok istiyorum bebişi.çünkü ben eğer başlangıç yaparsam anladığıma göre hepimiz ardı ardına hamileyim diye bağıracağız burda.
bende çok kızıyorum böyle davranınca..
eşimde birşey söyleyin hemen başlıyorum biz neler çekiyoruz gördün işte yumurta toplaması muayenesi falan filan sonra sesini çıkartamıyor garibim ne bulduysa yedi içti...ama tek başımıza olmayacak ki bu sıpalar öyle bir kabiliyetimiz olsaydı şimdiye çoktan yapardık :))
hayırlısı denizim bu ay gelmezse de malum aşılama gebelik derken kocanı çok özleme diye fırsat sana buuu:)))
yarın bi yere davetliyim ve hiiiç gitmek istemiyorum bahane de bulamıyorum yaaaa
çooook gerildim
benim kocam da içiyo içilmesi gerekeni dediklerime harfiyen uyuyo ama
tüp deyince yok diyo daha yeni toparlandın bekleyelim diyo
sperm vermeye de sözde bu hafta içi gidecek
hatırlatmasam unutturacak
şimdide belki yumurta büyür şansımızı deneyelim sonra yaptırıym diyo
olacak inan diyo
tamam rahatlatmaya çalışıyo ama
ben tezcanlıyım hep o yüzden bunları yaşadık:)))))
hemen herşey olsun isterim o yüzden sınavım bu
başarıyla çıkarız inşallah
saatte geç oldu şimdi arayıp hayır da diyemem yarın sabaha acil bi yalan lazım
yardım ediin
anlayışsız adamlar
canım sıkıldı
eşin anlatsın uygun bi dille
sen de kaynanana söyle tedavimiz var evde olmıcaz de olsak ta yatmam lazım de
manyak bunlar yaaaaa
benimkiler geldi aklıma
canlarım sabah çok girmeyi denedim forum hata verip duruyordu giremedim yazdıklarınızın çok az kısmını okuyabildim kayınvalidedeyim birtek azıcık okuduklarımın içinde söylemeden geçemeyeceğim şeyler var bebingim seni çok üzgün görüyorum bu aralar çok yoruldun tatile ve dinlenmeye ihtiyacım var üzülüyorum senin için bizim neşeli bebingimiz nerede
gamzecim seninde yeni evin hayırlı olsun canım allah bebiş nasip etsin yeni evinde
kızlar bu hafta hiç hesapta olmayan bir şey çıktı bir kongreye hazırlanmam gerekiyor sabahın köründen beri çalışıyorum izin günümde bile işe gideceğim salı günüde yokum işteyim sizden izninizi istiyorum yazamasamda arada girip okuyacağım yazabilirsem yazarım tabi ama sakın burp yok deyip kaçaamak yapmayın bir gözüm sizinle :)))))
ben izin vermiyorum artık sana burp um ne bu butun izinler bitti artık.
aaaaaaaaaaaaaaa
canlarım benim.iyi ki varsınız nasılda anlıyorsunuz beni.ayaklarım zonkluyor ama yinede burdayım eve gitcem ama ayrılamıyorum sayfadan evden giremiyorum diye.
kuduruk kızlar koydum sizin adınız artık ben.
denizim fantezide anlatalım tam olsun artık yada sen gelince anlat bize...kaydirigubbakcemile3
burp um asagıda görünüyor...
gerçekten son aylarda bana bişeyler oldu.yorgunluk ve stres sanırsam bilemiyorum ki.
dizlensem belki toparlarım eski halimden eser kalmadı di mi
bende farkındayım.
heeeeeeeeeeeee
işte hayallerimin gerçeğe döndüğü gün
görkemli test yapmış
10.gün değeri 22
bence katlanarak artacak
dua edelim hepimiz
yazdıklarım bir bir gerçek olsun inşallah
canım mavi bu kadar sevildiğimi bilmiyodum açıkçası çok duygulandırdınız beni ya.allahım lütfen bu kadar iyi gönüllü insanların ve benim şu çok kutsal dileklerimizi yerine getir nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?