Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
akşam akşam canım sıkıldı kaynım ısrarla arayıp abisinin yıllık iznini sorup ona göre ayarlama yapacağını söylüyor eşime söyledim uygun olmaz gelmesin dedi mayıs için..şimdi yine arıyor ne zaman diye bende kırmak istemiyorum abine sor dedim tel de çekmiyor konuşamıyorlar pazartesi konuşurum dedi..kırmadan da 2 kere söyledim bilmiyorum hastane işlerimiz var diye anlamıyor illa geleceğim diyor..aşılama olursa dinlenmem lazım doktorun verdiği günler olacak uff ya bi de işin yoksa misafir ağırla ..kaynanamda peşine takılırsa hiç şaşmam yani..

inşallah görkemli bu zinciri sen kıracaksın
patır patır gelicez inşallah
kutlamayı pazartesiye bırakıyoruz sanırım
bu arada bol dinlen ve sıcak banyo yapma hatta hiç banyo yapma kok:)))))

evet canım aynen öyle..buraya bi kere takıldın mı kurtuluşun yok.))
dileğimiz hepimiz hatta bizden başka isteyen herkese allahım versin..ama ilk önce senin değerlerin katlansın sonra kalp atışları sonra bebişin kendisi:)allahım ne güzel hayal değil gerçek olacak inşallah..

evet cnm şimdiye kadar bu çektiğimiz acılar yerine bebeğimizi severdik
hayırlısı olsun artık ne yapalım
Rabbim inşş bir an önce bizede anneliği tattırır

anlayışsız adamlar
canım sıkıldı
eşin anlatsın uygun bi dille
sen de kaynanana söyle tedavimiz var evde olmıcaz de olsak ta yatmam lazım de
manyak bunlar yaaaaa
benimkiler geldi aklıma

inşş cnm kocanın dediği olurda bebeğinize kavuşursunuz

kızlar duydunuz hiç yeni yasada tüp bebek yapmak için 3 yıl beklemek şartı kalkmışş doğrumu bi arkadaş söledide haberlerde söylemişler biliyorsanız söyleyin eğer öyleyse ekimi beklemiyeceğim yazın gitmeyi düşünüyoruz Allah izin ederde ömür verirse

anlayışsız adamlar
canım sıkıldı
eşin anlatsın uygun bi dille
sen de kaynanana söyle tedavimiz var evde olmıcaz de olsak ta yatmam lazım de
manyak bunlar yaaaaa
benimkiler geldi aklıma

eşime geçen hafta telde söyledim bak başımın üstünde yeri var ama sence uygun mu diye ..değil dedi ben konuşurum olmaz dedi ama konuşamamışlar anladığım kardeşi habire beni arıyor bend eağzımdan kaçırıdm izin tarihini sonra toparladım belli olmaz yine abinle konuş diye ..gidince söyleyeceğim konuşsun ya..tatil planı da yaptık bu sefer bizi kabul etmediler tatile gittiler diyecekler uff ya..

gamze cim tüp bebek topiğinde bende okudum ama kimisi doğru kimisi yalan diyor ben sana kopyalayayım oku bakalım..

sağol cnm
sanada iyi çalışmalar kendini çok yorma öptüm

çok güzel bulmuşun cnm tam yakıştı bize:)))

inşş nm bir an önce toparlanırsın hepimiz öyleyiz valla bende sürekli ağlıyorum ( durduk yere

canım mavi bu kadar sevildiğimi bilmiyodum açıkçası çok duygulandırdınız beni ya.allahım lütfen bu kadar iyi gönüllü insanların ve benim şu çok kutsal dileklerimizi yerine getir nolur.

hepimizin cnm seninde çok sevindim bende
denizle senin bari yüzün gülsün bu ay bize bir umut olursunuz
kızlarr inanın sanki kendim hamile kalmış gibi seviniyorum çünkü hepimiz aynı derdi yaşıyoruz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…