evet canım doğru bilmişsin:))) yok be canım kokoş falan olmadım aynı özlemim yine rengini falan değiştirmedim zaten... ara karne birkaç yıldır var canım kasım ve nisan aylarında öğrencinin gemel durumunu gösteren öğretmenin gözünde çocuğun durumu işte... yani asıl karneye kadar ayağını denk al çocuğunu çalıştır sonra zayıfları görünce yok ben bilmiyordum yok ben duymadım deme diye veriliyor:))) saçma sapan bir şey işte.... ha veli potansiyeli iyi olan bir yerde muhakkak işe yarar ama burda boş boş bakıp getiriyorlar((
recaaa ederim canım:)) ayy gamze düğün değil kuşum nişan nişannnnnnnn sen bizim kızı çoktan verdin valla:))):teytey:
güle gülw giydirmeyiş nasip etsin rabbim
neyse artık benimde kızım olursa küçülenleri yollarsın teyzesi
seve seve giydiirim valla:))))))
bebek yapıyo bebeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkk:))))))))))))))))))))))
özlem biz geçen hafta cuma verdik ara karneyi
nisanın 2.cuması olması lazım sanırım
iyiki bilgisayar var da kolaylaştı işler:)))))
bırakacam araştırmayı ama canım sıkılıyo kan görünce tam kan gibi değil ama ne biliym korktum ama bişi olsa yara gibi falan doktor perşembe günü farkederdi
yumurta çatlarken olabilirmiş ama daha önce olmazdı hiççç
hayırrrr 2000 e herkes hamile girmeli bence.ama 1000 le baslamalı artık.
maviş de gelmiş..ohhhh oohhh cok mutluymmmmm
Günaydın kızlar,özlemişim sizi,2 gündür internet bozuktu.Giremedim.Hiçbir işimi halledemedim dolayısıyla.Bizim hep raporlamalar pc üzerinden oluyor.Neyse ki çözüldü sanıyorum sorun.Bebingcim,tatlım doğ.kon.hapına başlamaktan söz etmişsin.Belki de sen bu kadar istemezken,rahat bıraktığın için gelecek bebişin.Bebingimin bebişi olacak.Niye böyle edersin, de bizleri ve en çok ta kendini üzersin.Ama illa ki başlayacağım diyorsan,en geç adetin 5.günü başlayabiliyorsun.Koruma amaçlı böyle.Ama doğrusu adetin 2. günü.Bence sen bu ay da çalış,önümüzde ki aya Allah kerim.Dün Denizle mesajlaştık,dikkat edin,mesajlaştık diyorum,iyiymiş,herşey yolundaymış.Sanıyorrum,gol olmuş,hem de penaltıdan.Şimdi hakem kararı bekleniyormuş.O karar da 16 gün sonra açıklanacakmış :))))Bize de hadi hayırlısı demek düşüyor.İşte böyle.Şimdilik yani....
günaydın kızlar nasılsınız... bu hafta hep burdayım dün gelmesi gereken adetim bu sabah geldi bu defa gecikecek diye çok korktum ama gecikmedi daha fazla... şuan aşırı karnım ve belim ağrıyor nasıl akşam edicem bugün bilemiyorum...
canım benim yaa.allah sanada senin gibi güzel kalpli bir kız çocuğu nasip eder inşallah.ben sana yenilerinide alıp gönderirim canım,lafı olurmu hiç.
gamzecim reglim bir gün sonra geldi iiki çok gecikmedi
benim arkadaşım yasa çıkmadan önce yaptırdı oraya 3üzlere hamile şuan o memnun kaldığını söylemişti...sen rapor çıkarırsın gamzecim ilaçlarıda öyle halledersin fiyatı gayet uygun 3 bileziğin ne kadar eder bilmiyorum ama çok sıkışmazsınız canım...birazda sıkıştığınız yerde borç alırsınız....
selam sekerler sabah ilk işim neti acmak oldu sayfada acık ama okucak fırsat olmadı ki.aksam muhabbet pek olmamaıs zaten.tuaanyım gelmiş sabah keske girebilseydim ya.
gamzecim ben 2 asılama oldum bi daha dusunmuyorum tup bebek yaptırırım ancak.
önümüzdeki ay baslarım hapa o halde adetin 2. günü.ben vazgectim tuanayım istemiyorum artık.bi süre en azından.belki rahatlayınca gelicekti ama artık ben istemiyorum.
denizciğim iyiymiş demek cok sevindim.ohh ohh masallah.nezaman dönücekti ki.
nursimcim hosgeldin canım sende gunduzcsun anlasılan takılırız birlite artık.
bu ay senin tedavin var di mi canım.olucak inş.sevinç çığlıklları atıcaz hobarey yapıcaz hemde faceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?