Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
anaaa asagıda görünüyorsunuz su ana ama gercekte varmısınız...

saftirik adet gelme artık bu ay bebiş gelsin.

mavicim cok hoş olmuş yazarken yine mi hamilesin arka arkaya gelmiş sanki sürekli hamileymişssin gibi ay keşke kalsan catır catır üstüste.

mavicim gecmiş olsun dik hayaya dinlen canım.bende tükkanı kapatıcam zaten.akşam meçhul girme ihtimalim eşim girerse girerim.öpüyorum hepinizi

burhan altıntop gibi diyeyim yohummmmmmm aslında ben yohhhuuuuuummmmmm:)))
ay gelmesin de bebiş gelsin tabi:)))

canlarım okudum yazılanları
çok yoğğunum bu hafta geldim apar topar yemek yaptım salata yaptım çalışmaya başladım yarın izin günüm olmasına rağmen işe gideceğim :
tam yazacam koca geldi
öpüyorum hepinizi

Günaydın kızlar,özlemişim sizi,2 gündür internet bozuktu.Giremedim.Hiçbir işimi halledemedim dolayısıyla.Bizim hep raporlamalar pc üzerinden oluyor.Neyse ki çözüldü sanıyorum sorun.Bebingcim,tatlım doğ.kon.hapına başlamaktan söz etmişsin.Belki de sen bu kadar istemezken,rahat bıraktığın için gelecek bebişin.Bebingimin bebişi olacak.Niye böyle edersin, de bizleri ve en çok ta kendini üzersin.Ama illa ki başlayacağım diyorsan,en geç adetin 5.günü başlayabiliyorsun.Koruma amaçlı böyle.Ama doğrusu adetin 2. günü.Bence sen bu ay da çalış,önümüzde ki aya Allah kerim.Dün Denizle mesajlaştık,dikkat edin,mesajlaştık diyorum,iyiymiş,herşey yolundaymış.Sanıyorrum,gol olmuş,hem de penaltıdan.Şimdi hakem kararı bekleniyormuş.O karar da 16 gün sonra açıklanacakmış :))))Bize de hadi hayırlısı demek düşüyor.ışte böyle.Şimdilik yani....

Görkemcim,cnm arkadaşım,hemşehrim,ne diyebilirim ki,aldığım her negatif sonuç,duyduğum olumsuzluk,iki defa üzüyor beni.Hem senin için üzülüyorum,sonra da kendim için.Ümit gördüğümüz kapılar,bize hala kapalı.Sevinç çığlıkları atabilmek,bir gün kısmet olacak mı acaba diyorum???Bir gün olacak elbet,Mevlam verecek ama bir gün!!!!Şu an olayın içindesin,sana asla üzülme diyemem.Üzül ama gücünü asla yitirme.Çünkü o zaman anne olabilmek için ne kadar güçlü olunması gerektiğinin farkına varamazsın.Ki sen çok güçlü bir kadınsın.En yakın zamanda pozitif sonuçlarını paylaşman dileğiyle.Allahım yardımcın olsun cnm...

Herkes nasıl da uyuyor,tembel tenekeler,uyanın,sonra beni çok ararsınız....

Öslem kuşum,börtü böceğim,sen nasılsın.Demek bu ay çalışmalar başlıyor.Yaşasın.Bahar ayı,doğurma ayı....

Nursimcim,cnm,ben de seni merak ediyorum.öslemlerin face i varsa,sen de oradan bul ya da ben sana özelden atayım adresimi.

günaydın kızlar nasılsınız... bu hafta hep burdayım dün gelmesi gereken adetim bu sabah geldi bu defa gecikecek diye çok korktum ama gecikmedi daha fazla... şuan aşırı karnım ve belim ağrıyor nasıl akşam edicem bugün bilemiyorum...

güle gülw giydirmeyiş nasip etsin rabbim
neyse artık benimde kızım olursa küçülenleri yollarsın teyzesi
seve seve giydiirim valla:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…