Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırrrr 2000 e herkes hamile girmeli bence.ama 1000 le baslamalı artık.

maviş de gelmiş..ohhhh oohhh cok mutluymmmmm

tamam canım bir dahaki buluşmada söz.:lepi:

simdi bi listede regl gunleri için mi yapsanız....

mavicim degistir su benmi hikayeyi patlat bi hikaye daha belki uğurlu gelir.

kızlar bi gelicek dumur olucaklar cosmussunuz yine diycekler oh ne guzel ya anlatamıyorum sevincimi ay oldu belki özlemcim senle denk gelmeyeli.

mavicim nasılda biliyor hafızaya bak valla özlemin regl gününü .inş. bebişten dolayı olmassın özlemcim.

benim eşimde elazığlı o da öyle et bulgur bayılır:)) bende hepsini severim yeterki tadı beni cezbetsin....cokacimcoook

nasıl bildim bak
gelmez inşallah adet 1000 lere gelmeden coşarıııızzzzzzzzzz

bebingim az toplıym kafamı da yazıcam yeni yeni hikayeler merak etme sen
senin ki çok yakında

böööyleeeee güçlü hafızam işte arkadaşlar hatırlayamadıkları isim şarkı sözü ne varsa arar bana sorarlardı
yaşlandım şimdi eski formumda değilim((

annem aradı az önce uzandım dedim konuşurken de esnedim yine hamilemisin yoksa uyuklayıp duruyosun dedi
yazık anneme nasıl konuyu kapatacağımı şaşırdım(((

kızlar bi gelicek dumur olucaklar cosmussunuz yine diycekler oh ne guzel ya anlatamıyorum sevincimi ay oldu belki özlemcim senle denk gelmeyeli.

evet canım ya çok oldu değil mi eee senin yorgunluğun iş güç derken ancak canım ya...opuyorumnanaktan

mavicim nasılda biliyor hafızaya bak valla özlemin regl gününü .inş. bebişten dolayı olmassın özlemcim.

valla artık ben ona ne diyeceğimi bilemiyorum inanılmaz bir hafızası var maşallah... ay canım ya inşallah vardır ama bilemiyorum ki...bilmiyorumkismile

ahhhhhhh ah eskiden bende öyleydim:)) ama şimdi ....
canım ya ne yapsın o da merak ediyor işte allah tez zamanda hepimize göndersin inşallahhhhhhh:Saruboceq:

ben azcık kaçıyorum kızlar bugün çok ayakta mı kaldım ayağımı mı burktum bilmem ayağım ağrıyo
azcık sabunla yıkayıp havaya dikicem gelirim yine
öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…