Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çalıştınız yaaaa özlem
kaç günde geliyo adet ve bugün kaçıncı gün
çok heyecanlandıııııım
inşalllah 1000lere geldiğimizde dolmuş olacak göbüşün:)))

gelecek inşallah canım ya bizimkiler nazlı çıktı ... valla ayırdığın bilezikler bu iş içinse yaptır tabi ama yaşın çok değil azcık bekleyebilirsin borca gerek kalmaz siz biriktirirsiniz.. ama yok ben gerçekten hiç iyi değilim diyorsan yaptır o zaman ama garantisi de yok bunu da düşün ama inşallah olur canım.... eşinde seninleyse sorun olmaz....

evet canım bende mayayı düşünüyorum çok olumlu şeyler duydum haklarında inşallah öyledirler bende gerek kalmadan gelsin istiyorum ama rabbimin bileceği iş ol demeyince olmuyor işte.... belli mi olur ayy inşallah bu yolla tanışmayız ama((

ne güzel canım ya herkes tanışıyor ...

gamzecim sen nursimle aynı memleketten değil misin ben mi yanlış hatırlıyorum ... sende yaza tanışırsın canım:)))

canım arkadaşım benim ya güzel duyguların için çok teşekkür ederim .... inşallah geçen aylarda olduğu gibi sonradan teşrif etmez(( ALLAHım inşallah bu kez emanetimi göndermişsindir....:Saruboceq::ecrin_bebek::CüvCüv:

çalıştınız yaaaa özlem
kaç günde geliyo adet ve bugün kaçıncı gün
çok heyecanlandıııııım
inşalllah 1000lere geldiğimizde dolmuş olacak göbüşün:)))

çalıştık ama bence çok verimli olmadı( nedense spermlere güvenmiyorum:))) bugün 35. günüm bende aslında kürtajdan önce 31-32 günde olurdum şimdi 33-35 i buluyordu 3 aydır bu seyirdeydi bu ay gelmedi inşallah bebiş olmuştur ve gelmez.... canım benim sağol dua et ne olur inşallah vardır ...

ADAya arkadaş lazım değil mi ama biz yavaş çıktık birimiz hamiş kalsa sonrası çorap söküğü gibi gelecek eminim buna....

35 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gelmiş artım bebiş benceeeeeeeeeeeeeeeeee
yarın da gelmezse hemen idrar testi:)))))))))))

35 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gelmiş artım bebiş benceeeeeeeeeeeeeeeeee
yarın da gelmezse hemen idrar testi:)))))))))))

aşkım benim, benim adet döngümden bahsettim ama değil mi tamam size göre 35 iyi bir rakam ama ben zaten 33-35 günde görüyorum yani 2-3 gün sarkma payı olursa durum kötü( birde ben diyet yaptım bu ara detoks falan o nedenle gecikmiş olabilir diyorum ama inşallah sizin dediğiniz gibidir:))):Saruboceq::CüvCüv:

kızlaaar bugün çok keyifliydi semracımla ve adacımla buluştuk semrayı tek kelime ile açıklayayım alırsınız yersiniz onu öyle tatlı bir kız :)))) okadar sevdimki bu topic sayesinde sahip olduklarıma bir kez daha memnun oldum şişkoyum mişkoyum laflarına hiç inanmayın maşallah tam çıtır çok sevimli bir anne ve hamilelik bir insana bukadarmı yakışır
ayrıca semracım ne yorması hiç olurmu öyle şey okadar emirvaki iki ayak bir pabuça sokarak buluşalım dedim hamiş hamiş gık demedin geldin hemen süpersin
hepinizi öpüyorum kızlar özlem lütfen güzel bir haber ver bize sakın adet olayım deme :)))))

canım benimm yaa valla yemek hazırlarken eklım sendeydi hep,çevreyoluna çıkabildinmi diye.ne güzel şeyler yazmışsın yaaa..çok sağol.asıl sen kesinlikle yaşını göstermiyorsun.kısa sürdü ama çok eğlenceliydi.müsait olduğun zamanlarda arasın canım tekrar görüşücez.ama bu defa uzun olsun

ne güzel ya demekki buradaki elektrik hemen geçiyor herkese çünkü bende mavişimi çok sevdim:))) bende tam senin dediğin gibi tahmin ediyordum senin sayende kanıtlanmış oldu... evet bu topic banada çok şeyler kattı ... en önemli katkısı sizler oldunuz ve sizden öğrendiklerim... iyi ki varsınız canlarım benim...
canım inşallah güzel bir haber vermek kısmet olur .....:Saruboceq::CüvCüv:

söylediklerine çok katılıyorum.sağol tatlım.

günaydın kızlar nasılsınız ne güzel tüm fıstıklarım tanışıyor kaynaşıyor fıstık sarması oluyor çok severim fıstık sarmayı.... hadi özlemcim çok umutlanmadan senide gaza getirmeden güzel haberlerini bekliyoruz inş..çok umutlanmadan dedim sonunda üzülmeyelim diye...denizim inş bize yakında güzel haber verirsin canım benim dualarım seninle...gamzecim ben merkeze 3750 embriyo çok olursa dondurmaya 500 vericem ayrıca ilaçlarımda 1000 lira tuttu... tabi git gel orda kal 6000i bulur senim merkez çok ii fiyatı ayrıca rapor çıkartırsan ilaçlarında uyguna gelir bence bileziklerin yeterli olur ama psikolojin bozuksa bence bekle bende çok kötü oldum zaman zaman ama şuan içimde bi heyecan var tabiki ama çok rahat olarak başladım tedaviye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…