keşke nerdeo günler cnm gelmiyor bir türlü eşşek sıpası:)
cnm bende ondan kararsızım ama bişey yapamıyorm
buda beni çok kötü yapıyor eşimide zor durumda kalmasını istemiyorum
ama o ben borç bulurum bir yerden yaptırırız dio
o da farkında benim çok kötü durumda olduğumu cnm
ne yapıyım bilmiyorum cnm eve gidiyor zaten elimde kalanlarda
eve vermeden bozdurup bir tüp bebek yaptıralım diyorum
yaş 26 dan gün alıyorum cnm o kadarda küçük değilim
inşş gerek kalamz cnm
sizdemi temmuzda düşünüyorsunuz hangi tüp bebek merkezi peki?
ben maya diyorum şimdi daha uygun diğerlerine göre kalitelide bir yermiş
bellimi olur belki görüşürz aynı zaman gidersek
veeeeeeeeeeeeeeeeeee size işte bombaa::::::::::
bizde bugün burpumla buluştuk,süper bir insan.çok tatlı,çok mütevazı,fot,larından çoook daha güzel.sanki yıllardır tanışıyoruz gibiydi sohbetimiz.eve kadar bıraktı beni,yordum onu yaa..ada burp teyzesi konuştukça oynadı.çok güzel geçti.
geldim selam herkeseeeeeeeeeeeeeeeee
semra ve burp tahmin edebiliyorum buluşmanın güzelliğini
ne iyi ettinizzzzzzzzzzzzzzz
gamzecim sen de acele etme canım ben de bazen hemen başlamak istiyorum tüp bebeğe bazen de gelecek biliyorum az bakliym diyorum
maddi manevi hazır olduğunuz zaman başlayın çünkü moral çok öenemliiiiiiiiiii
denizim gol olmuştur iiinşalllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
veeeeeeeeeeeeeeee en sona sakladım özlem adet olmamıııııııııııış mııııııııııııııııııııııııııııııııı
Allah ım inşallah geliyodur bebek:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çalıştınız yaaaa özlem
kaç günde geliyo adet ve bugün kaçıncı gün
çok heyecanlandıııııım
inşalllah 1000lere geldiğimizde dolmuş olacak göbüşün:)))
össsslemm HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
35 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gelmiş artım bebiş benceeeeeeeeeeeeeeeeee
yarın da gelmezse hemen idrar testi:)))))))))))
kızlaaar bugün çok keyifliydi semracımla ve adacımla buluştuk semrayı tek kelime ile açıklayayım alırsınız yersiniz onu öyle tatlı bir kız :)))) okadar sevdimki bu topic sayesinde sahip olduklarıma bir kez daha memnun oldum şişkoyum mişkoyum laflarına hiç inanmayın maşallah tam çıtır çok sevimli bir anne ve hamilelik bir insana bukadarmı yakışır
ayrıca semracım ne yorması hiç olurmu öyle şey okadar emirvaki iki ayak bir pabuça sokarak buluşalım dedim hamiş hamiş gık demedin geldin hemen süpersin
hepinizi öpüyorum kızlar özlem lütfen güzel bir haber ver bize sakın adet olayım deme :)))))
kızlaaar bugün çok keyifliydi semracımla ve adacımla buluştuk semrayı tek kelime ile açıklayayım alırsınız yersiniz onu öyle tatlı bir kız :)))) okadar sevdimki bu topic sayesinde sahip olduklarıma bir kez daha memnun oldum şişkoyum mişkoyum laflarına hiç inanmayın maşallah tam çıtır çok sevimli bir anne ve hamilelik bir insana bukadarmı yakışır
ayrıca semracım ne yorması hiç olurmu öyle şey okadar emirvaki iki ayak bir pabuça sokarak buluşalım dedim hamiş hamiş gık demedin geldin hemen süpersin
hepinizi öpüyorum kızlar özlem lütfen güzel bir haber ver bize sakın adet olayım deme :)))))
ne güzel ya demekki buradaki elektrik hemen geçiyor herkese çünkü bende mavişimi çok sevdim:))) bende tam senin dediğin gibi tahmin ediyordum senin sayende kanıtlanmış oldu... evet bu topic banada çok şeyler kattı ... en önemli katkısı sizler oldunuz ve sizden öğrendiklerim... iyi ki varsınız canlarım benim...
canım inşallah güzel bir haber vermek kısmet olur .....:Saruboceq::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?