valla suan kıskançlıktan catlıyorum sesim taaa oralara gelebilir.burp um da semramızıla buluştu.ya banane ya.niye burda oturan biri yok.hem mutluyum hem kıskanc nasıl tarif edebilirim bilmiyorum
özlemcim eminim heyecanlısın.bende heyecanlandım okuyunca ama bu 33-35 gunleri adetin gelmesini bulması normal mi acaba.yumurtlama yada yumurtlamanın kalitesini etkiliyor mu bunu görüştün mü canım doktorunla.senin yumurtlama gunlerin farklı dır o zaman 14.gun geyiği sende yok yani.
inş.hamilseindir canım emekleriniz uğraslarınız artık bu ay yüzünüzü güldürü.senin sayende bizlerinde yüzü güler...
semracın valla cok acımasızca oldu
.anlat bakalım neler konustunuz..neler yaptınız...
bu arada cıtırmıssın sen hala duyduk valla.
canlarım ya nezaman gelicem bilmiyorum ama sizleri kesinlikle görücem geldiğimde.
ben geldim kızlar drum herşey yolunda dedi e2 için kan verdim lucrini 5 ml düşürürüyoruz gonalf ide 150 ml ile başlıyorum cumartesi tekrar gidicem bakalım ne olacak şimdilik gelişmeler böyle bakalım...
nursincim çook sevindim herşeyin yolunda olmasından.umarım böyle devam eder ve sonunda gelir meleğin.ıNNŞŞAALLLAHHHHH!!!!!!
bebingcim sizlerden konuştuk,kendimizden konuştuk zaten sanki uzun zamandır tanışıyor gibiydik,kesinlikle burda olduğundan da içten bir insan.çok sevdim yani burpumu inşallah hepimizin yolları bigün kesişir.