Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar.sabah ilk işim sayfayı acmak oluyor ama giremiyorum bazen öğlen olmuş hiç farkında degilim.

nasılsın nursimcim yarın mı baslıyorsun diger iğnelere..

valla suan kıskançlıktan catlıyorum sesim taaa oralara gelebilir.burp um da semramızıla buluştu.ya banane ya.niye burda oturan biri yok.hem mutluyum hem kıskanc nasıl tarif edebilirim bilmiyorum

valla hırs yaptım hepinile tanısıcam ya yoksa sisecek bi yerlerim.bu kısmı sakada keske yanımda olsaydınız.

özlemcim eminim heyecanlısın.bende heyecanlandım okuyunca ama bu 33-35 gunleri adetin gelmesini bulması normal mi acaba.yumurtlama yada yumurtlamanın kalitesini etkiliyor mu bunu görüştün mü canım doktorunla.senin yumurtlama gunlerin farklı dır o zaman 14.gun geyiği sende yok yani.
inş.hamilseindir canım emekleriniz uğraslarınız artık bu ay yüzünüzü güldürü.senin sayende bizlerinde yüzü güler...

nursin öğleden sonra doktora gidicekti,belki oraya gitmek için çıkmış olabilir.inşallah herşey yolunda gider onun açısından.

semracın valla cok acımasızca oldu
.anlat bakalım neler konustunuz..neler yaptınız...
bu arada cıtırmıssın sen hala duyduk valla.
canlarım ya nezaman gelicem bilmiyorum ama sizleri kesinlikle görücem geldiğimde.

izmire de gidicem denizi ve tuanayı görücem ama özlemi gamzeyi nursimi mavi yi nasıl görücem henüz bi fikrim yok.ama herkesle tanısmayı cok istiyorum.

ya nursimcim gamzecim ve semracım olsaydı su sayfaları özlemle mavi gelene kadar doldursaydık ne guzel olurdu ya

ben geldim kızlar drum herşey yolunda dedi e2 için kan verdim lucrini 5 ml düşürürüyoruz gonalf ide 150 ml ile başlıyorum cumartesi tekrar gidicem bakalım ne olacak şimdilik gelişmeler böyle bakalım...

nursincim çook sevindim herşeyin yolunda olmasından.umarım böyle devam eder ve sonunda gelir meleğin.ıNNŞŞAALLLAHHHHH!!!!!!

bebingcim sizlerden konuştuk,kendimizden konuştuk zaten sanki uzun zamandır tanışıyor gibiydik,kesinlikle burda olduğundan da içten bir insan.çok sevdim yani burpumu inşallah hepimizin yolları bigün kesişir.

sağol tatlım inş bakalım 11-12 gün kullanırsın iğneyi yaklaşık olarak dedi işte kontrollerde durum ne gösterir bilemiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…