Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım tabela takıldı face de sayfa yapıcam oraya yuklerim tabelanın fotosunu
gelişmelerin süper canım hayırlısıyla ol su tedavii guzel sonucunla dön inş.

amanın semrada gelmiş hadi bakalım azcık dolduralım sayfaları bugun cok sakin benim işyeri anlam veremediğim bi durgunluk var.

cok heyecanlısındır nursimcim sen şimdi.
canım ya.bu yeni yasaya göre nasıl olucak bu tedavi simdi canım ya sadece 1 yumurta mı oluşucak yoksa toplayıp fazlaları saklıcaklar mı...
bide ilacın dozu ne gonal f verdi dimi

bebingcim yine çok yumurta oluşturacaklar dölleyecekler yine kaliteli 1 tane transfer diğer kalanlarıda dondurucam canım... aynı ilaçları tekrar tekrar kullanmamış olucam inş gerek kalmaz tabide biraz heyecan var ama sakinim canım genel olarak...allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inş...

bebiing kıskançlıktan şişsin bi yerlerin
meselaa karnııııııınnn:CüvCüv:bööle işteeee

nursim tekrar hayırlı olsun gelsin inşallah hemenciikkkk

özleeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm
nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gel haber et bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
meraaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
geldi inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

11 tüp bebek denemsi, 6 asilama, yumurtlama takibi, cikolata kisti derken ameliyatlar , histeroskopi vs bildiginiz tipdaki bütün tedaviler pesinde kosa kosa hepsini 8 yilima sigdira bildim ama malesef hepsinde negatif sonuc aldim. En iyi kalite yumurta, sperm ve embro derken, blastosist, assisted hatching, glu, derken yine olmadi yine olmadi
Yüce mevlam isterse olur, biz ne kadar pesinden kosarsak kosalim yine rabbimin izni olmadan hic birsey olmuyor. Bizim icin en hayirlisini ve en iyisini bilen yaradanimiz. Umudunuzu kaybetmeyin, tam herseyi biraktim derken kendiligimden hamile kaldim.
Hic kafaya takmamaya calistim, ovalusyon günlerimi, adet günleri var yoktan saydim hic hesaplama yapmadim.Bunda yarim sene önce 4 ay menopaza girdim cikolata kistim yüzünden arkasindan hemen 2 negatif tüp bebek denemesi yine gerceklesti ve 3 ay sonra kendiligimden gebeyim. Insallah bebegim saglikli buyür ve 9 ay sonra kucagimizda olur tek dilegim bu lütfen sizde dua edin, allahim dileyen herkese gönlündekini versin

aaalıııın kızlar başka bi topikten bi arkadaşın yazdıklarııııııııııııı

bebing deniiiz ve buurrrrrrrrrrppppppppppppppppppppp
olacaksa oluyo en çok sizin için seçtim bunu
bebingim doğru yoldasın cannıııııııııımmmmmmmmm

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
niye yazmıyo kimseeee
ben de çıkym az dinleniym yine gelirim
öptüm sizi
çok yazın okumak istiyo canım

görüüşürüz nursimcim sonra iyi bak kendine canım

mavicim hoşgeldin sefalar getirdin yazdıgın yazıyı 10 kere filan arka arkaya okudum inanamadım ya.
gercekten ne azimmiş.işte oluyor demek Allah isteyince inşallah saglıkla doğar büyür.cok duygulandım nasıl da sevinclilerdir simdi hayal ettim.mavicim saol paylaşımın için inş. hepimize nasip eder yaradan.bakalım yasayıp görücez.

benim yine zopamı cıkarma zamanım gelmiş.ay agac oldum kök saldım burda sizi beklerken.zaten ne yiceksiniz ondanda haberim yok.ama ben yapıcam pratik yemek yumurtalı mantar.

geldim benn:))))
ötekilere söyle belim ağrıdı yatıym dedim uyuyamadım
ben de çok duygulandım yazı sebebiyle
inşallah umut olacak hepimizee

mavicim yazdıkların çok güzel inş bizimde olur bebing yemek konusuna gelince ben bugün bir ilk yaptım yemek yaktım hemde taze fasulye tencere kömür gibi aksama bizde yumurtaya talimiz anlıycan

sevimcim valla nerelere daldın da yaktın yemegi canım sen...

valla sen yumurta ya talim ama benim yapabildigim en güzel yemek bu olucak ne zamandır yapmıyorum malum.
bosverya giden tencerre olsun

mavicim belin niye agrıyor senin geçmiş olsun kusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…