Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
akşam bi girceksiniz sayfaya bebing döktürmüş.
küllerimden yeniden doğdum sekerlerim.ne yazıcam diye düşünürken brden cosuverdim.
döktürdüm.ay aksamda girebilirim inş.eşim kurtlar vadisi izlerken belki acar bana bilgisayarını.

bebiiiinnngggg naber şekerim??????????????????
kızlar öyle bi okuyup çıkmak zorundayım malesef
yoruldum bugün 23 nisan kutladık biz de:)))))))))
denizim şifa olsun canım
nursim boşver boyayı kalsın öyle nolacak?????
sevim ace plus selenyum ilacın adı:))))))
özlemim iyi eğlenceleeerrr

yaaaaaaaaaa hala su gelmedi bittim ben(( valiz hazır , yemek yedik ama gerisi duruyor offfffffff offffffffff

ohhhhhhhh sefan olsun... neden yakamadın ateşi ... neyse olsun bak bize kalmışsın işte:))

afiyet olsun tatlım..
sizin yarın öyle mi
bizim anaokulu ilkokullar bugün yaptı yeğenim de yöresel kıyafetlerle oynadı sınıfca oynadılar tabi....

sağol canım benim...
eeee 23 nisan yarın ama:))) nedir bu acele kuzum:)) nasıldı güzelmiştir değil mi? çok şirin oluyorlar ya...

yarın da yan komşum mangal yakıyor çankırıdan arkadaşlar geliyor ve ben kaçırıyorum malesef( ecrinide tabi....

ayy ne bileyim canım ya bu saat oldu hala yok ne yapacağım ben ya....

bende yolda olurum giremem:))) sanada iyi eğlenceler canım ....

össlemmmmmm bizi öslemedin mi?????

denizim sağol şekerim,allah sizlerede yaşatsın bu heyecanları.

valla oturtursun sen bebişim :)) şimdiden ellerine sağlık...
evet anneler biz üzülmeyelim diye fazla üstünde durmuyorlar daha çok acıtmak hatırlatmak istemiyorlar işte ne yapsınlar... oyyy yerim ben o anneanneyi ya bende çok severim tontişimi benim bitanemdir o....

bu akşam yokmuş benimki bana hadi yine iyisin izlersin bu hafta dizini dedi:))

sağol canım benimmmmmmmmmmm....

össlemmmmmm bizi öslemedin mi?????

denizim sağol şekerim,allah sizlerede yaşatsın bu heyecanları.

oyyy ben sizi özlemez miyim ya... kızımı yerim ben ya... oy odasıda varmış , cicileride varmış hepsi de kendi gibi şekermiş... yerim ben onu yerim ya....opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

özlemcim hayırlı yolculuklar canım denizcim raporu saglık kuruluna verdim hepsine ayrı ayrı imzalattım çarşambaya alcam ve heyete gircem bakalım onlar ne zaman karar verecekler ama 15gün sürermiş yani haziran da yaptırırım inş tüp bebegi dogum kontrol haplarımda az kaldı ayın 3de kırmızılar gelcek ama benim rapor yetişmez bu ay hazirana kaldı bende umutlar mavim ilacı yazda alalım belki spermler güçlenirde bu sefer tutar

aaa yazmışsın mavim sagol canım hemen yarın sabah alıyım ama sanki bunu kullandık sanki sarı bihaptı zannedersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…