Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben artık bizden korkuyorum bizden herşey beklenir:)))

bugün 22 nisan ama bayramı bugündne yaptı bizim çocuklra..
çok güzeldi yaw ama bir gösteri vardı ağladım güneş gözlüğünün altından kimseye çaktırmadım hem gösteri gzüeldi duygusaldı hem de çocukları gördükçe fena oldum anneler gururla video foto eçktiler..allah onlara bağışlasın hepsini çok tatlılardı..
nbnc cim inşallah işin olmuştur hayırlısı olsun inşallah..
bebişim işlerin bir kısmını halletmişsin zaman dar olunca napıcaksın vakit buldukça yaprasın benims adece ütüm kaldı yazlıklarda..eşiminkiler yetti zaten tşört ler gömlekler benimkilere geçemedim daha:))
sevimcim naptın alabildin mi raporların hepsini..yeni yenia det çıkardılar ya birde tek tek poliklinik mi gezeceğiz ya...
özlemcim yolculuk bugün mü?
nursim naptı acaba yumoşlar toplandı mı ya..inşallah hepsi kaliteli olurda döllenir..
mvim nerelerde ki..
tuanay aradım açmadın tatlım..ara beni öptüm seni seni :))

nursimmmmmmmmmmm ne yaptı acaba ya bende çok merak ettim....

denizzzzzzzz nerdesin kuzum sen?

veeee semracım ne güzel bir heyecan nasıl tatlı bir telaş..hazırlıklar yapılıyor odası annesi babası ada yı bekliyor..inşallah sağlıklı uzun ömürlü olsun odasında mışıl mışıl uyusun..
allahım bziede bu heyecenları yaşatsın inşallah..

hanaaaaaaaaaa deniz dedim çıktı:)))
yok canım yarın programdan sonra çıkıyorum ben.... sahne alacağım da:))

nursimmmmmmmmmmm ne yaptı acaba ya bende çok merak ettim....

denizzzzzzzz nerdesin kuzum sen?

burdayım canım ya
sorma 23 nisan gösterisine gittim
pazara gittim
bir sürü patlıcan aldım eve geldim mangal yaktım
közleyeyim diye
ateşin devamı gelmedi sinirlendim bıraktım
pc nin başına hadi dedim yapayım eşim gelene kadar hazır olsun ama sinir etti

hanaaaaaaaaaa deniz dedim çıktı:)))
yok canım yarın programdan sonra çıkıyorum ben.... sahne alacağım da:))

afiyet olsun tatlım..
sizin yarın öyle mi
bizim anaokulu ilkokullar bugün yaptı yeğenim de yöresel kıyafetlerle oynadı sınıfca oynadılar tabi....

mavicim eşim bugün o ilaçtan aldı ben kullandığı ilaç daha var sandı izmire gelince senin ilaçtan alırım diye düşündüm..bugün ilacım az kaldı 2 güne biter alayım mı dedi bende bi telaş yok yok dedim başka ilaç ismi vereceğim onu al dedim..almış o da ayarın başlar..bunu nerden buldun diyor bende doktor onaylı dedim:))

su hanımlara bak ne kadar marifetliler ama.maşallah
mangal yakmıs patlıcan közlimek için maalesef o kadar becerikli degilim severim yemek yapmayı değişik süslemeler filan ama mangal yakıp patlıcan közlemek yaprak sarması filan hiç bana göre değil sekerler..üşenirim ben onlara.

közlimek diye yazmısım cok guldumkaydirigubbakcemile3

özlemcim bu su niye kesiliyor cok sinir olurum hemde havalar guzelken kesilince ya bi yere gidicek olursun yada misafir gelicek olur su gider hay aksi.

gamze nin kaynanası gelicek ti dimi.garibim onlaral ugrasıyordur.

burpum sen nerelerdesin sekerim...

denizim neguzel yegenin yanında bu da mutluluk gösterisine gitmek.
senin de olucak canım o gunlerde sen daha cok aglıcaksın.
kimse bilmicek nedenini kadına bak manyak mı ne amma da duygusalmııs cocuguna düşkünmüş dicekler.

kesin öyle diyecekler tatlım ya...
sanki bir bu kadın doğurdu derler herhalde..

ben çok severim zor işleri..zamanımız var yapıyoruz canım seninde olsa üşenmezsin o zaman..çalışırken bende yapmıyordum böyle zor şeyler...

ellerine sağlık canım yapta yedir koçişiine.patlıcan cok faydası olan bi sebze değil ama ben bayılırım hertürlü yerim.hatta yazın közlenmişini kahvaltıda bile yerim okadar severim yani.

yarın bayram ya bugun cuma gibi geliyor bana.simdiden söylüyorum yarın öğleye kadar girerim ama sonra giremem kuaför nikah aksama düğün cok kosusturmaca olur benim yarın.ctesi öğleden sonra girerim eger gece gec dönersek sabah gec kalkmayı planlıyorum ama bellide olmaz.

herkesler yemek telaşına mı kapıldı..kıpırdanın sekerim burda sizi bekliyorum yarım saatim daha var

eskiden ben kendi kendime takılırdım di mi nasıl yazıcak bişeyler buluyormusum acaba.bu arada unutuyorum ciceilerim için güzel dilekleriniz için teşekkkür ederim.ay ben bu aralar nasıl cogul konusuyorum anlatamam.teşekkür ederiz yadım önce sonra duzelttim.sanırım kibarlıktan.yarın düğünde sizde evleneli iki yıl oldu ne zaman cocuk derlerse valla agızlarını yırtarım kodummu oturturum ona göre kızlar.bozacak cok kararlıyım.

ablamlada paylaastım cocuk istememe olayımı o tabi benim yanımda olmak istediği için destekliyor.zaten o karsıydı cocuga evlilik otursun diyordu cok erken gezin tozun daha diye.ilk kez biri karsı cıkmadı yani.anneme söylicektim şimdi bunada aglar diye kıyamadım acayip üzülüypr benmi durumumua umursamıyorlar sanıyordum öyle degilmiş gecen yıl ben tedavi olurken tatile gitmişlerdi cok kızmıstım asılama gunu gelirler demiştim gelmemişlerdi.sonradan öğrendim acayip heyecanlanmıslar ablam gitmeyim strresi artar demiş.
gecen cok alakasız birinden duydum babam birilerinin yanında bi tanede torunum oluyor diye anlatmıs cok mutluymuş tabi bunu anlatan bizim durumları bilmiyor.demekki bana umursamamzmıs davranısları hikayeymiş yazık onlara ya canları acıyor simdi anlıyorum onları henüz anne olmadım ama anne olunca anlarsın derdi ya annem sizinkilerde diyordur kesin şimdiden anlıyorum valla ben

işte kendi kendime bu sekilde takılıyormusum demekki aklıma gelmişken gecen ananemle oturuyorduk
yegen olunca ne takcan dedim bişey takmam birincide taktım ya yeter dedi güya ben üzülmiyim diye yapıyor bende sen bana tak belki benim çocugum olmaz dedim gülerek amanın bi kızdı bi kızdı dövcekti yemin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…