Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam canlarım öğlen oldu ama cok buyuk işler yaptım.sağolsun esim actı dukkanı kız izinli bugun.
bende yazlıkları cıkarma operasyonu yaptım.canım cıktı valla belim kopuyor agrıdan az vakitte cok iş yapmaya caısınca böyle oluyor.belki giyilir diye ayırdıklarım dısında kıslıkları kaldırma işini tamamladım.aslında cok az yazlıgım varmıs.gecen yıl tedavilerden hamile kalacagımı düşünerek hiç alışveriş yapmamamıstım kucuk gelen yada dar olanlarıda vermştim.oyuzden kolay oldu cıkarmak kazakları kaldırmak malum zor oldu.geriye ayakkabılar cantalar ve paltolar kaldı onlarıda haftaiçi bi gun yapıcam artık.bugun biraz daha rahatım bu iişleri yaptıgım için.ama cokta tembellik yapasım var tabi kız izinli oldugu için imkansız.

gunes yuzunu yeniden gösterdi hala serin aama olsun boylesini daha cok seviyorum yazın buralarda gunluk sıcaklık 45 dereceyi geciyor maaalesef.bol bol serinlik depoluyorum.

yarın 23 nisan nese doluyor insan.

hahaha eskiden hep böyle derdim yıllar varki bayrama gitmeyeli.yarın dugun telası olmasa gidebilirdim aslında.

bebingcim sınavı sen yapıcaksan yandım valla kesin kalırım herhalde özlem ya da mavi yapsaydı bari
canım 100 sayfadan fazla okumam gerekiyor kesin unuttuğum şeyler çıkar ama torpil yaparsın artık güle güle kullan aldıklarını ben de tatilde 2 tane ayakkabı aldım ayaklarım 35 numara olunca zar zor buldum
ben de bugün bir iş görüşmesine gideceğim hazırlanayım okudukça herkese yorumlarımı yazarım yavaş yavaş biraz daha beni böyle idare edersiniz değil mi

kızlar yarın adacığımın odası gelicek,çok heycalıyım.bisürü işimiz var,hem kendim yapmak istiyorum kzıızmın işlerini ama ablam izin vermiyor:-(bende cicilerini makinaya atıp,kurutup,ütü yapıcak,oda silip yerleştiricek.:ecrin_bebek:

nbnh cim çok feci canını yakarım sıkı calıs dersini aman haaaa
canım iş görüşmende basarılar diliyorum seni almıcaklarda kimi alıcaklar yaaaa

semracım bende heyecanlandım fotolarını cekip bize gösterirsin artık di mi amaaaa

özlemciğim sen bugun girermisin nete acaba cok mu işin olur.yarın yolculuk di mi simdiden iyi yolculuklar ii tatiller canım benim.
bol bol morallen kurtlarını dök sekerim.

odamızı yerleştirelim,tülümüzü halımızızıda yaptıralım,sizde gösteririm canım.burpum belki kendidi gelir.)sende yazım burda olursan senide beklerim bebeğim.

özlemim ben hep pambıgım malum günlük dr sende güle güle kılan bebingcim ayagında paralansın nursim hayırlı olsun canım transferden önce boyatırsın üzülme hadi 20gün sonra bebek haberini alıcaz inş mavim ilacın adı gelmemiş canım hemen alırım 8 9milyon neki ben kac milyarlar döktüm bu ugurda özlem kocama gelince ben yediriyom onlar sperlere degil kocama kilo olarak dönüyo canım adam 60kiloydu şimdi 80kilo bende bu arada laf aramızda ilaclardan dolayı 52iken 60 oldum

kızlar bugün benim pisiklokta randevum vardıya koptum ben içeri bi girdim dr benden maynak sac bas darma dagınık tipinden pisikoljisi bozuk belli bana sordu daha önce pisikolojik tedavi gördünmü dedi yok dedim henüz degil ama bundan sonra görebilirim sen bana degil önce kendi piskolejine bak ben senin halini hiç begenmedim dedim kadın kahkahayı patlattı dogru diyon dedi yani 46lık raporu ben dr verdim

sevimcim cok hossun ya
gulmekten oldum valla.hep öyle oluyor canım ya psikiyatristlerde meslek hastalıgına yakalanıyorlar yazık napsınlar.

semracım inş. gelip kendim görürüm canım.

nursim ankarada di mi bugun toplanacak yumişleri amanın cok guzel rahat gecer inş.

ohhhhhhh iyi yapmışsın ellerine sağlık... alırsın yeni ciciler canım sende:)))

canım işin zor valla bebing aynı külyutmaz gibi.... hanaaaaaaaa 35 numara mı ne kadar küçükmüş işin zor valla......

ayyyyyyy ne güzel ya ... kızım mışıl mışıl uyusun odasında inşallahhh....

özlemciğim sen bugun girermisin nete acaba cok mu işin olur.yarın yolculuk di mi simdiden iyi yolculuklar ii tatiller canım benim.
bol bol morallen kurtlarını dök sekerim.

ayy bebinim ya eve geldim sular kesilmiş( hiçbir şey yapamadım hala da yok çamaşır ykanacak ,bulaşıklar yıkanacak , ben yıkanacağım, evi silmedim sanırım yapmam artık, valizi hazırlayacağım yemekten sonra .. komşuma geçtim dr a gitmişti oğlu olacakmış onu tebrik ettim işte böyle.... güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallalh güzel geçer ya...

sağol pambığım:)) evet ya o ilaçlar acayip kilo aldırıyor malesef... o yiyeceklerde hepsi kalori ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…