Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
birazdan bende cıkıyorum yarın görüsürüz artık sekerler.öpüyorum herkesi...
herşeyi anlatın tamamı neler yaptınız merak ediyorum

:lepi:hihoyyyt
oleyy bin olmuş inşallah şu anda birilerimiz hamiledir..
mavicim hakikaten süpper olmuş inşallah 1000 den sonrası uğur getirsin bize hepimizin gönlüne göre olsun ..
bebingcim iyi yapmışsın dağıtmışsın boşver bugün yediklerine dikkat et düzelirsin inşallah..düğünde de kurtlarını dökmüşsün ne güzel bizim hiiiç düğün yok bu aralar bakalım kendimiz vur patlasın çal oynasın yaparız..
zaman çabuk egçiyor ama gel de bana sor bugün 49. gün geleceği gün 60. gün..uff kalan daha 10 gün var neyse bu da geçecek..
bu gidişle ömrüm sizinle beraber adam beklemekle geçecek:))
ben bugün hiçbirşey yapamdım aylak aylak gezdim bebingcim merak edilecek birşey yok valla

selam kızlar güzel keyifli bir gün geçiirip tatlı yorgunluklukla döndük 6 km yüürüdük ve ormanda insanlardan olabildiğince uzak bir alanda ağaçların altında mangal yakıp kuş cıvıltıları dinledik oradan dediğim gibi sarıyere sahile gidip dondurma yedik istanbulun magandası sizin oralara benzemez kızlar köşe bucak onların olmadığı bir yer bulabilmek için bayağı bir çaba sarfetmek zorunda kaldık tabi :))
insanlar ikişer üçer bebekleri ile gezerken bizim içimiz hep buruktu facede yeni evlenen arkadaşlarımızı görüyoruz seneye bebek yaparda beni geçer diyorum biz erken evlendikte ne oldu aptal gibi çocuk yapmadık şimdide istesekte olmuyor

bebingim uzun süre içmediysen içki dokunmuştur üzerinede hoplayıp zıplayınca miğden tam anlamıyla ağzına gelmiştir zaten bazen içkinin çarpması tam grip gibi hissettiriyor insanı
olsun tatlım sonuçta eğlendin yanına kar kaldı :)))
denizcim yarın kafanı dağıt ama bebek meselesine hiç takılma orada herkezin kucağı eli dolu olacak bizimde bu gün kafamızı kurcaladı sen şimdiden şartla kendini öyle git
sevimcim ne kadar hoş yaa bizimde kocaman bir bahçemiz var ama biz çim,çam ve gül diktik tabi onların bize hiç faydası yok malesef aaa unutmuşum kiraz, şeftali, erik, elmada diktik ama henüz fidan oldukları için bir hayırlarını göremedik :))) aslında boş alan var ama ben beceremem o işi pek fertilite bir bayan olmadığım belli zaten :))))
semracım hayırlı olsun canım adayı makamında ziyeret elbetteki etmek isterim :)))))
mavicim meksika dalgasını sen ele aldın :) şimdi karamsarlık sırası sende benim reglim yaklaşıyor ve ağrılar başladı senden ben devralacağım anacım
tuanay kocişinin sonuçlarının düzelmesine çok sevindim ama bende bebinge katılıyorum özel nedeninmi vardı bilmiyorum ama burada her bilgiyi paylaşmak için varız ve ne duyarsak duyalım birbirimize de faydası olması adına paylaşıyoruz :umursamaz: barnağımı uzatabilsem boz yapardım sana

bu arada benim henüz 250 sayfa sayısı hehe benim hamiş haberi almam imkansız desenize :)))) bir sayfada daha çok mesaj görmek için ayarlarımla oynamıştım eki eki

buuurppp yok yavrum alma sen benden bu durumu:)))
valla beter oluyo ölecek gibi oluyo insan o an hiç bişi yok gözünde
sonra normale önünce aptal hissediyo insan:)))))
sen hep böyle kal hatta adet te gelmesiiin:))))))))))))))

ben geldimmm.çok yorgunum ,aslında hiç biir iş yapmadım ama...

istanbul bugün çok sıcaktı ve kızlar bugün heryerim şişmiş,ellerimi kapatamıyorum,bacaklarıma bastığım yer çukur kalıyo,sanırım vücudum ödem yapmaya başladı,ayaklarımın altı acıyoooo...çok acı çekiyorumbenneyaptımki

1000.sayfamız uğurlu olsun.(hiç keyfim yok,yarın konuşuruz.)

Kızlar,söylemezmiyim hiç ilacın adını,ayıp ettiniz şimdi haaa,spermax diye bir ilaç.Bu arada bugüne kadar sperm adına denemediğimiz hiçbir şey kalmadı.2 aydır kullanıyor eşim.Bir de ben ona kendim bir macun hazırladım.ısterseniz onunda tarifini veririrm....Yeter ki,spermler coşsunnnnnnaklinialirimsmile

semracım senin artık bol bol dinlenmen lazım malum çok az kaldı ödemde yapar sıcaklar tuzsuz yemeye çalış bu arada 1000 hayırlı olsun bize müjdeli haberler getirsin inş nursimi bende merak etmeye basladım inş yumurtalar kalitelidir ve transfer hayırlısıyla sonuçlanır bize bi bebiş daha gelir

guclubacismile
inş mavim inş allah o günü bize göstercek ve bizde bebingin yaptıgı gibi sarhoşluktan migdemiz bulan cak şanpanya patlatcam vallaha

oooh be ben yaptığımda resimler çıkmamıştı senin de eline sağlık
inşallah bu tablo bigün gerçek olacak

o kadar sinirliyim ki şu anda eşim yanımda olsa parçalayabilirim yani o kadar..çıldırıcam ya kardeşler planları yapmış tarihler ayarlanmış bana korkusundan birşey demiyor kardeşinden öğreniyorum ve de denizde tabiki tel çekmiyor...mayısta aşılama falan yaptırmıyorum..
aşılama için alacağı izni kardeşiyle geçirsin hatta kayınvalidemi de davet edeceğim..izne çıkacağı tarihten 1 gün sonra gelecekmiş konuşmuşlar yani o tarihte tahmini tam aşılamanın olacağı ya da olduğu tarih..ayarlasak bu kadar olmaz ya..demiyorlar ki 2 aydır yok bağara bağara hastane işimiz var diyoruz..ama kardeşine söyledim tarih verdim şu tarihte gel sonrasında tatile gideceğiz diye abimle konuştum ama diyor..kesinleştirin birşey söyleyin diyor hala daha ya..
aşılamada yaptırmıyorum mayısta kesin karar verdim madem herkes kendi karar veriyor..evde olsun nöbete göreve denk gelmesin aşılamadan sonra da ilişkisi var bunun sırf bunun için yaz gelmeden izne çıkıyor ve ben koştur koştur iş yapacağım..sırf bunu için badanamı iptal ettim sırf bunun için yağmurda temizlik yaptım işlerimi bitirdim..
kafayı yiyeceğim ya tahmin edemezsiniz eşimle de konuşup hırsımı alamadım ya konuşana kadar da rahatlayacağımı sanmıyorum..şeytan diyor aç yarın telefon kayınvalideme de herkese açık açık konuş..ondan sonra da kopsun herşey..
ya bana konuştum da demiyor 2 gün önce konuşmuşlar bir de gelsin ama ben ona yapacağımı biliyorum..hep saygımdan sustum kırmak istemedim ayıp olur o da kardeşi dedim ama kötü gelin olmak lazım taa en baştan söyledim ben konuşurum gelmez dedi ne yaptı ne etti ne diyeyim gelme denmez ki dedi yine tamam gelsin dedim..ama tarih bile ayarlanmış nasıl aşılama yaptırayım evimde misafir var nasıl düzenim olsun geldiler mi de gezmek istenir yani evde de durulmaz...off kızlar çıldırmanın en üst seviyesindeyim..hiç bu kadar sinirlenmemiştim..uzakta diye sesimi çıkarmadıkça beni düşünen yok..hallederiz yaparız çok kolay ya onun 1 günlük işi var benim bütün sıkıntıyı ben çekeyim gün aşırı hastaneye gideyim ondan sonra hallederiz..
ya bekleyen benim sıkıntıyı çeken benim ben kendi aileme rets çekmişim kimsenin sıkıntısına ortak olmayacağım benim derdim kendime yeter diye şimdi başkasına göre mi hareket edeceğim ..
bilmiyorum ya stres yok rahat olacaksın diyorlar bende rahatlıktan eser yok yakında bende bırakacağım başalıcam doğum kont.ilacına o olacak..

Son düzenleme:

canım benim bu durumda bende senin gibi çok sinirlenirdim ve aynı tepkileri verirdim ama şimdi dışarıdan bakma şansım varken olayın nasıl göründüğünü sana söyliyeyim farklı şehirlerde yaşayan kardeşler görüşmek istiyor ve eşinin tek görevde olmadığı döneme denk gelmesi olağan ve eşinde kardeşine hayır gelme diyemiyor sen de yerden göğe kadar haklısın olay tek bir durumda düğümleniyor oda çocuğunuzun olmadığını ve ikinizdede eşit seviyede problem olduğunu bunun için çok fazla paralar ve ağrı tedaviler yaşadığınızı belirtmeniz bu ayıplanacak bir konu değil aksine size destek olacakları bbir konu canım şimdi eşinin kardeşi gelse sen ne yatabilirsin ne o bekleme sürecini layıkıyla geçirebilirsin ilişkiyede girmeniz gerekiyor her ne olursa olsun eşin herşeyi üstlensede ne sen iyi hissedersin nede karşı taraff tarafından hoş karşılanır bence tek seçeneğiniz söylemek bizde aileler biliyor ben kendi aileme sadece bende var problem dedim eşim kendi ailesine sadece bende problem var dedi böyle dengeledik bu problemlerde bizim suçumuz değil kalp şeker hastalığı gibi insanın başına gelebilecek hastalıklar şimdi kendini üzme ve bu açıklama durumunu eşinle paylaş seni buna ecbur ettiğini açıkla her şeyde bir hayır vardır belki maddi destekleride olur size

mavicim bu bizim elimizde olsaydı keşke kırmızılar yaklaşıyor benim heyheyler bana tepine tepine geliyor bak kaç gündür nasıl geziyoruz tozuyoruz eşim çok tatlı ilgileniyor benimle ben sürekli onu kırıyorum ve gerginim oda halimi bildiği için alttan alıyor cuma sabahı margarita yaptı düşünün kahvaltı üzerine çünkü çok gerginim bu bir kaç gün baktı olmayacak teqila shot getiriyor anca bu sakinleştircek seni diye çünkü histeroskopi adet düzenimi bozdu eski düzene göre adet vaktim yeni düzene göre bir hafta var (( benim heyheyler tavan yapıyor dolayısıyla

tuanay bir hemşire arkadaş bahsetmişti bitkisel karışım 300 tl imiş bende bu ne yaa üzerine ekler aşılama yaptırırım demiştim omu acaba ?

evet tuanayım internetten baktım o galiba ama sonuç aldıysanız bizde deneyebiliriz ama eşim herşeyi kullanmıyor böbrek taşı geçmişi var ve herşeyden kıllanıyor böbrek taşı yaparmı diye ve aldığımız ilaç elimizde patlıyor ben bir araştırayım calsium oksalat içeriyormu

semracım canım az kaldı ablamda öyle dayan canım dediğin gibi ödem yaptı vücudun senin tek yapman gereken dinlenmen ve bol bol su içmen o ödemden kurtul canım şu aralar adanın en çok kendini geliştireceği dönem ve o ödem ona engel teşkil eder bu yüzden sen kocişle gezmeyi adayla gezmeye ertele bitanem yat su iş dinlen canım imkanın varken az kaldı annesi biraz daha fedakarlık annelik demek fedakarlık demek

özlemcimin yokluğu hissediliyor hağğğ
nursimin haberlerini dört gözle bekliyorum kaç hücreli transfer edilecek acaba offff ne olur bir hamiş daha semra doğuracak topiğimiz iyicene kısırköylü kalmasın
bebing akşamdan kalma :)))))))))))))) kafa davul uyuyordur dinleniyrdur şimdi ::)))))))
bizde bugün fidanlığa gidip çim gübresi lale çiçek böcek alıp bahçeye bahar getireceğiz :))))

Günaydınnnn,iyi pazarlar şekerler.....Biz de yeni uyandık,kahvaltıya gideceğiz şimdi.Burpcum,bu ilaç kapsül şeklinde ve calcium oxalat içermiyor.Eşimde,kaç defa taş düşürdü.Ve hala sağ böbreğinde taş var.Yani bu ilacın hiç bir yan etkisi yok cnm.ılaç 300 lira evet ama benim dr arkadaşım bana bu ilacı 230 dan getiriyor sağolsun.Bakalım,inşallah güzel sonuçlar alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…