semra zaten
ben maviumutolsun:CüvCüv:hamiiişşş
deniz:CüvCüv:hamiiiişşş
özlem:CüvCüv:hamiiiiş
bebing:CüvCüv:hamiiiiş
tuanay:CüvCüv:hamiiişş
burp:CüvCüv:hamiiişşş
gamze:CüvCüv:hamiiiiş
sevim:CüvCüv:hamiiiiş
nursim:CüvCüv:hamiiiiş
nbhn:CüvCüv:hamiiiiiş
görkemli:CüvCüv:hamiiiiişşş
kaldı mı ki kimseeeee???????????kaldıysa kusura bakmasın hemen yazıyyymmm
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
dolsun dolsun taşsın
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
boş kalmasın topiğimiz kucağımız
hayırlı ve çok uğurlu olsun yeni sayfalarımız miladımız 1000 sayfa olsun
kötü enerjilerimiz gitsin güzel haberlerimiz gelsin iinşalllaaaahhh
o kadar sinirliyim ki şu anda eşim yanımda olsa parçalayabilirim yani o kadar..çıldırıcam ya kardeşler planları yapmış tarihler ayarlanmış bana korkusundan birşey demiyor kardeşinden öğreniyorum ve de denizde tabiki tel çekmiyor...mayısta aşılama falan yaptırmıyorum..
aşılama için alacağı izni kardeşiyle geçirsin hatta kayınvalidemi de davet edeceğim..izne çıkacağı tarihten 1 gün sonra gelecekmiş konuşmuşlar yani o tarihte tahmini tam aşılamanın olacağı ya da olduğu tarih..ayarlasak bu kadar olmaz ya..demiyorlar ki 2 aydır yok bağara bağara hastane işimiz var diyoruz..ama kardeşine söyledim tarih verdim şu tarihte gel sonrasında tatile gideceğiz diye abimle konuştum ama diyor..kesinleştirin birşey söyleyin diyor hala daha ya..
aşılamada yaptırmıyorum mayısta kesin karar verdim madem herkes kendi karar veriyor..evde olsun nöbete göreve denk gelmesin aşılamadan sonra da ilişkisi var bunun sırf bunun için yaz gelmeden izne çıkıyor ve ben koştur koştur iş yapacağım..sırf bunu için badanamı iptal ettim sırf bunun için yağmurda temizlik yaptım işlerimi bitirdim..
kafayı yiyeceğim ya tahmin edemezsiniz eşimle de konuşup hırsımı alamadım ya konuşana kadar da rahatlayacağımı sanmıyorum..şeytan diyor aç yarın telefon kayınvalideme de herkese açık açık konuş..ondan sonra da kopsun herşey..
ya bana konuştum da demiyor 2 gün önce konuşmuşlar bir de gelsin ama ben ona yapacağımı biliyorum..hep saygımdan sustum kırmak istemedim ayıp olur o da kardeşi dedim ama kötü gelin olmak lazım taa en baştan söyledim ben konuşurum gelmez dedi ne yaptı ne etti ne diyeyim gelme denmez ki dedi yine tamam gelsin dedim..ama tarih bile ayarlanmış nasıl aşılama yaptırayım evimde misafir var nasıl düzenim olsun geldiler mi de gezmek istenir yani evde de durulmaz...off kızlar çıldırmanın en üst seviyesindeyim..hiç bu kadar sinirlenmemiştim..uzakta diye sesimi çıkarmadıkça beni düşünen yok..hallederiz yaparız çok kolay ya onun 1 günlük işi var benim bütün sıkıntıyı ben çekeyim gün aşırı hastaneye gideyim ondan sonra hallederiz..
ya bekleyen benim sıkıntıyı çeken benim ben kendi aileme rets çekmişim kimsenin sıkıntısına ortak olmayacağım benim derdim kendime yeter diye şimdi başkasına göre mi hareket edeceğim ..
bilmiyorum ya stres yok rahat olacaksın diyorlar bende rahatlıktan eser yok yakında bende bırakacağım başalıcam doğum kont.ilacına o olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?