Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar keşkek yapmaya çagırmışsınız bi içli köfte ben bu sinirle neler yapmamki şimdi bu gün cumaksamı ben börıek yapar dagıtırırım bile

valla kalibimi okumuşsun çamaşır bitmesine az vardı bi kahve yaptım içtim tek başıma keyfi olmadı sende olsaydın ne güzel olurdu canım ...

afiyet olsun denizcim ben de genelde kahvemi yapıp oturup kk yı okuyorum tek başına da olsa keyifli geliyor bana belki toplanıp bir kahve içeriz bir gün belli mi olur

senin bebing e söylediğin gibi benim eşimde bana anlatıp durma annemle kendiniz halledin demişti biz de konuşmadık tartışmadık kavınvalidemle ama birbirimizi daha iyi tanıyoruz artık galiba anlıyoruz birbirimizi ben onun evine gittiğimde iş yapmıyorum o da bana geldiğinde idare ediyoruz

hay Allah denizcim kötü olmuş

NBNH evet canım elazığdayım ve kısmetse pazara dönüyoruz...

ohhh keyfini çıkar özlemcim ben geldim işlerim bitmiyor valla

seni destekliyorum sevimcim sinir oldum okuyunca gerizekalılar işte Atatürk sayesinde bir ülkemiz oldu haberleri yok hem bu ülkede yaşayıp karınlarını doyuruyorlar hem de bu ülkeyi yıkmaya çalışıyorlar manyaklar özellikle bunlara karşı Atatürkçü yetiştireceğimiz çocuklar doğurmamız lazım

nbnh cim sana katılıyorum atatürkçü çocklar yetiştirmeliyiz kesinlikle.
sevimcim keske manyakla tartısmasaydın kendini tutamamısındır ama Allah korusun sanada bişey yapabilridi.boşuna koynumda yılan beslemişim dememişler.atatürk olmasaydı soyumuz sopumuz belli olmıcaktı bide burdan düşünsünler herşeyi bi kenara bırakıp.

evet kızlar kendinizi benim yerime koyun ve cevaplayın siz ne yapardınız...

eşimle iyiyz konu hiç açılmadı o benden bekliyordur ama acmaya keyfimi daha cok kacırmaya niyetim yok onlar buna degmez.ama sakin bizamanda konusucam o ayrı.bundan sonrada içimde tutmamaya calısıcam bu kim olursa olsun kaynım görümcem kayınpeder kayınvalide farketmez ister anlarlar ister anlamazlar ama içimdekilleri hatalarını söylicem tabikide çirkinleşmeden.eşime de dırdırını yapmamaya calısıcam.bakalım zaman göstericek herşeyi.

evet bebingcim katılıyorum sana eşine dırdır yapmadan sakin bir zamanda konuşman en iyisi konuşmadan da olmuyor maalesef

bebingcim biraz sinirinin geçmesine sevindim ben çıkıyorum mutfağa gideyim yavaş yavaş işler bekliyor sonra görüşürüz

denizcim gecmiş oldun benim yuzumden oldu valla canın sıkıldı daldırdın ya...
keske aynı yerde olsaydık kahveerimizi yudumlarken dertleşirdikte...

özlemcim tekrar gelmişin hosgeldin canım...
nasıl gidiyor tatil keyifler yerinde mi...
evlilik yıldönümüzüde kutladınız ne guzel bizim kine de az kaldı ne alsam acaba hediye.
şimdi kafama takıldı aslında bu yaz 10.yılımızı kutlıcaz özlem bişeyler yapmak istiyorum ama olmadı size sormaya fırsat bana fikir verin diye baska dertler girdi araya hep.

konudan konuya atladım bugun ama aklıma geldi birdenbire.
kazak gömlek türü bişey almak istemiyorum onlar yıpranıyor sonucta 10.yılımızın hediyesi olarak yıllarca saklamalı kullanmalı diye düşünüyorum

yardıma ihtiyacım varrrrrr
ama guzel bir konu içinnnnn
tabi sabahki mevzu ayrı
o da kapanmadı henüz o konudada fikirlere ihtiyacım var.

aksam oldu herkes nerde....

şimdide gökyüzü kusuyor içindekileri.çok dolmuş.o da patladı sonunda nasıl yağmur yagıyor nasıl gökgürlüyor anlatamam size kızlar...feci durumda.

giderek artıyor yagmur anlatamam ya ben hiç böyle yagmur görmemiştim.sel filan basmaz inş.
Allah korusun vallahi.çok korkuyorum zaten bi felaket olur diye.Allah ihtiyacı olanlara yardım etsin.aksam haberlere filan cıkar herhalde o derece yagıyor.

oh sonunda sevimcim sen gelmişssin.senin kaynanada sorunlu sanırım hemen yolla bana yada ben geliyim....

canım ailemi izleyememiştim dün onu izledim hala yazan çizen olmamış ezel e basladım şimdi.bu yagmurda gelen gidende olmaz maalesef en azzından dizileri tamamlıyım kapanıs saatine kadar di mi ama

toplansaydık muhabbet ederdik valla.nursimden hala haber yok di mi
yoksa ben bugun dalgınlıkla atladım mı?
canım merakla bekliyorum nerelerdesin.....

bebingim sen nerde yaşıyon canım yagmur var vallaha ist bir rüzgar var felaket bugün güneşli ama benim her yerim donuyo bahceden madımak toplamaya gittim rüzgar içime işledi yagmuru bizim buraya gönder evlilik yıldönümü hediyesine gelince bende ne alcagımı bilmiyorum benimkide haziranın 27sinde bende senin gibi kazak falan almayı düşünmüyom ama 2sene dirde çalışmıyorum ondan haslık bile istemem bide onun parasıyla ne alcam ona bana sacma geliyobenim ona aldıgım saati bozmuş yenisini alsam çok para açıkcası canım sen karar verdiginde bide benim için düşün ben bulamadım

bebing yeşil ışıgın yanıyo ama alta gözükmüyosun talım ben kaynasını çekiştiren olmak istemezdim ama benim kaynananın kafasında çok tahat eksik küçük dagaları o yaratmış katlanamıyorum kadına ama allahtan eşim bana çok destek çünkü oda katlanamıyor annesine bizi ayırmak için tam 12yıldfır ugraşıyor en son bebk meselesine el atmıştı çoçugun olmuyorsa boşa oglumu evlendiriyim demişti bide benim boyum kısaymış bedenim zayıfmış karnım yokmuşki bebegi tutamıyomuşum bense hiç söylemedim sorun senin oglunda bende sorun yok diye anne dir üzülür dedim eşim ensonunda patladı bende sorun dedi ama kadın busefrde ona inanmadı benden uzak olsun diyo eşim zaten

:sm_cool:
getir götür derken biz yapcaz sen yiycen dimi canım inş adet olmamıştırsın olmazsında bize güzel haberler verirsin nursimdende ses yok meraktan çat diye çatlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…