valla kalibimi okumuşsun çamaşır bitmesine az vardı bi kahve yaptım içtim tek başıma keyfi olmadı sende olsaydın ne güzel olurdu canım ...
yapmadığım bir hata yapmışım uzun programda renklilerin içine siyah karışmış pembe bluzlarım gri çıktı..çoraplarımın hepsi siyaha dönmüş hepsi gitti ya eşim görmeden yok etmem lazım..kafa kalmadı ki berbat ettim hepsini delikafadulden
NBNH evet canım elazığdayım ve kısmetse pazara dönüyoruz...
ben vaz geçtim bu ülkeye bu topluma çoçuk mocuk yok of nasıl toplumda yaşıyozya her tarafımızı neler sarmış kimi küçücük kızlara tecavüz eder kimi parasını almak için öldürür askere gönderirsin şehit haberini alırsın yada sen atatürkçü bi ailedirsin çoçugun senden gizli atatürke küfreder bugün 17 18 yaşlarında bi çoçukla kavga ettim ya sizin çogunuz ögretmen biz dur diyemiyoz siz dur deyin şunlara çoçugun beynini nasıl yemişlerse atatürkün heykelinin üstüne çıkmış bir eliyle kafasının üstüne koymuş tavsan işareti yapıyo öbür elininde orta parmagını kaldırmış fotoraf cekiniyo sinirlendim sen ne yaptıgını zannediyorsun dedim o bir katil onumu bana savunacaksın demesinmi tepem attı sen kim oldugunu zannediyorsun bu toplumda yasıyosun türklügü degil kürtlügü savunuyosun bu bayraga laf atıyosun dedim sen git kafana bas örtünü tak evde yemek pişr demezmi resmen şeriat istiyo ya bu insanlarda bu mantık olduktan sonra ben çoçuk dogurmuşum ne yazar ben bu topraklar için atam için her şeye varımda ama bugünki etrafımıza toplanan kalabalıktan sadece benim gibi vatanını atasını savunan 4kişi vardı bu durum beni çok üzdü sinirlerim tavan yaptı belki aranızdan birileride bana karşıdır ama ben genede yazıyorum mustafa kemal atatürk bu ülkenin başına gelmiş en büyük önder o en azından apo gibi tüyü bitmemiş yetimin canını almadı
denizcim hayırlısı canım yeter nazlandığın deniz bebek gel artıııık:))))))
bebingim denk gelemedik(((akşama da çok giremem sanırım azcık gönlü olsun adama eziyet ediyorum resmen:))))))
seviim sen de gel bize özlemle yapın içli köfte:)))ben de getir götür işi yaparım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?