Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım yok daha doğurmadım,dün hep dışardaydık,işlerimi hallettik.gecelikleri ben önceden almıştım komle loğusa seti olarak aslında, eminönünden havuzluhandan.ama çantaya 2 tanede yedek tek gecelik aldımkadıköyde loya diye bi mağaza var ben iç çamaşırı alışverişimi normalde hep ordan yaparım,güzel şeyler.

kızlar siz kaynatın ben kaçtım... hepinizi kocaman öptüm en çokta ADAyı:)))opuyorumnanaktan

semracım odasını bittiyse ada kızın fotolarını cek te bakalım valla ben merak ettim.eminim çok guzel olmuştur.

odamız o gün geldiği gibi duruyor canım,cinnet geçiricem o konuda.normalde 15 nisan için herşey hazır olucaktı,biz 23 nisanda evimize gelsin istedik,ama mobilya kulpları daha yapılmamaış,şifonyer ve gardrobun tacının cilası bitmemiş,ben 3 boy Z raf istedim onlar 2 tane dandikden raf getirmişler,tabi ben geri gönderdim.bakalım bu hafta sonuna kadar hepsi gelip takılıcak dediler.inşallah takılırda temizliği falan yapılıcak,daha perdeciyi getiricem,çook işim varr.dünyanın parasını verdik mobilyaya ama herşey eksik.millet 2 milyara mobilya alıyo herşeyi tam eksiksiz geliyo,biz 5 milyar verdik amacinnet geçiricem,gece rüyama giriyo sinir oldum yaa..

ya bebeingim seni niye üzüyolar sinir oldum yine.ne istiyolar kızım,burdan sizin kaynanalar geliyo zopaaaaaaa..allah allah..

bu mobilya işleri nedense hep böyle semracım takma kafana olur gider.nasolsa ada gelince nerde benim odam demicek canım.

özlem nbnh afiyet olsun...

catlat sen beni burda özlemcim.keşke bizde uzak olsaydık.ahhh ahhh ben cok istemiştim geri dönmemek.

sabah sabah mesaj geldi uyanıkmısın diye eşimin teline uyuoyrdu bende uyandırmadım cat telefon.sinir oldum hem msjla soruyorsun uyanıkmısın diye sonra cevap gelmeyince herhalde uyuyor anlamıyormusun.niye arıyorsun.gıcık oldum zaten bi baktım eşim hazırlanmıs dus almadan hayatta cıkmaz.bizde plan yaptık calısan izinli eşim beklicek bende evde işlerim var onları yapıcam hadi dükkana dedi ne oldugunu anlamadım ama surat bes karıs hiç bişey demedim iyi dedim.geldim dükkana kaynanam geldi beni beklicek baska zaman olsa hayatta gelip beklemez kendi işi varya beklicek sinirimden catlıcam bende

nasılsın dedi hiç iyi değilim dedim bende suratım 5 karıs tabi.kayınpederin arabasının camı bozulmuş bi yere gitceklerimş onu yaptırmaya gitti kocam.baska arabaları yok sanki.uşak sanki benim kocam.işimiz var dedi banane dedim bende bizimde işimiz var ayıp değilmi sabah uyandırıyorsunuzu benim kocam sizin koleniz mi diye agzıma geleni söyledim biz eviliyiz bir aileyiz sizdenayrı ddim anlayın artık dedim işimiz gücümüz planımız var dedim arar sorarsınız uygun bi zamanda yapılır dedim söledim söledim işte.ne bu ya dayan dayan banada yazık hasta olucam onlar yuzunden evet benim eşim o kadar saygılı ki gıkını cıkarmaz surat asar sonra butun gun o h rahatladım söyleyince ama o kadar pişkin ki hiç farkında degil kendi haklı çünki dukkanda olmasak dahada konusurdum müşteri gelmesinden korkuyorum.ama iyi oldu rahatladım az da olsa bakalım bundan sonra ne olucak

eşimi ailesinden uzaklastıramam maalesef ben istemesemde ugrar eşim görusurler 5 dk mesafede oturuyorlar heryere telefonla yeetişirler sonucta.eşim bana karsı sogur diye korkarım bide doldurular adamı hiç ugrasmam.bundan sonra herşeyi solicem kayınpederle de konusucam zaten ne bu ya gerçekten feci drumdayım parçalıcam bişeyleri rahatlıcam ancca.eşimede kıyamıyorum cok seviyorum onu ailesi yuzunden sorun yasamak isteimyorum.ama ben cok yuz verdim basta ondanda oldu.azcık abayı gostercektim.ama yıne eşime kıyamadım.burası kucuk yer cok dedikodu olur ondanda cekindim.ama boyle olmaz herkesin anladıgı dilden konusucam bundan sonra.tutmayın beniniiiiii
balataları sıyırmadım yandı benimkiler.

nbnh ciim kahvaltını yaparken sayfayı kapatmadın herhalde hala aşagıda görunuyorsun bende yazdıkca yazıyorum böyle desarj oluoyrum napıyım kime anlatayım aileme anlatsam cok uzulurler arkadaslarıma anlatamam.siz varsınız bi tek.benim hayatımı etkilyorya ona dayanamıyorum zaten.ben hiç kimsenin hayatını etkilemiyorum ama.kimseyle derdim olmaz herkes kendi hayatından sorumludur cunki.ben karısmıyım banada karısmasınlar.niye evlendik biz ayrı bi hayatımız olsun diye.yoksa sevgili olarak devamda edebilirdik.
eşim niye bu işe bi dur demiyor onuda anlamıyorum saygı sevgi tamamda bi yere kadar.onların saygısızlıgı ne olacak peki.

bugun biraz daha yaslandııgımı hissettim.hiç böyle sorunlarım olucagını tahmin etmezdim.
yorgunum cok yorgun.belki büyük sorun degil ama beni yıpratıyor.eşimle aramı yıpratmasından korkuyorum onlar yuzunden mutlulugumun bozulmasından korkuyorum.rahat versinler istiyorum baska bişey değil.nefes alamıyorum böyleyken sıkısıp kalmıs gibi hissediyorum ve cok daralıyorum.
nefret ediyorum onlar yuzunden tartışmaktan.ne gerkesiz geliyor.onların umrunda mı sanki onlar sadece kendilerini dusunuyorlar.

biz eşimle cok asık olarak cıkamaya basladık hiçbir sıkıntıda yenilmedik ayakta kaldık okurken araya mesafeler girdi ama dahada arttı askımız evlenmek bizim için bu sorunların bitmesiydi.çokta mutluyum eşimle tabi onların gölgesi üstümüzde olmadıgı zamanlarda.Allah banada nasip etsin sağlıklı cocuklar ve görsünler istiyorum nasıl aile olunması gerektiğini.ilişkilerin nasıl olması gerektiğini.bilmiyorlarsa öğrenilebiilir.eşimle arama girerlerse cok yazık olucak.girecekler gibi geliyor bana belki giriyorlardırda.şimdi nasıl hissettirmiyim ben bu gerginliğimi eşime.nasıl hiç bişey yokmuş gibi davranabiliyim.mumkun mu?
peki eşim gercekten suclu mu? yoksa farkında mı degil? akla ihtiyacım var.

hıçkıra hıçkıra aglasam rahatlarım ama kendimi tutmak zorunda olmak cok kotu dukkandayım nasıl aglıyım.eve gitsem temizlik var bugun rahat olabilecek mekan yok.üf yaaa

sevim naptın halletin mi rapor işlerini..benim ilk defa işim devlet kapısında yolunda gitti bugün inşallah sonu da güzel olur..

denizcim işlerinin yolunda gitmesine sevindim canım bir iş nasıl başlarsa öyle gider senden de güzel haberler duyacağız inşallah
canım benim aşılamalarda da dr aynı gün başlayarak gün aşırı ilişki önermişti senin dr niye öyle dedi ki neyse kafanıza göre takılın bence yapabilirseniz yapın yapamazsanız da dr un dediğini yapmış olursunuz işte

görümcenin de nişanı hayırlı olsun canım
sen Elazığ da mısın canım kavınvalidenler orda oturuyordu değil mi ne zaman döneceksin

ohh ohhh şimdiden afiyet olsun canım ben de dün arkadaşımda yedim mercimek köfte güzeldi
irmik helvasını hiç sevmem nedense ama un helvasına bayılırım izmire geldiğimde arkadaşımla birlikte yaptık afiyetle yedik ben de arkadaşımda tek başımıza un helvasını yapamıyorduk birlikte yapınca güzel oldu
dualarını Allah kabul etsin canım ben de okumuyorum ne zamandır

başın sağolsun canım Allah oğluna sabır versin çok zor

eşim geldi şekerler simdilik cıkıyorum...

bebingcim nolmuşsun sen bugün böyle dolmuşsun iyice hay Allah işte klasik kaynana demek ki seninki takma diyeceğim ama takmamak mümkün değil biraz uzak durmaya çalış canım ya biz de izmirdeyken ben de zaman zaman gıcık oluyordum kavınvalideme ama şimdi uzağız daha iyi anlaşıyoruz valla eşler de arada kalıyor böyle olunca onlara da yazık onların eşinle aranıza girmesine izin verme kesinlikle eşinin gelmesi iyi olmuş belki biraz moralini düzeltmiştir canım sıkma canını ben olmasam da sen yaz ara ara girip çıkıyorum canım cevap yazarım öpüyorum

canım sana ne diyebilirim ki bilemiyorum ama kayınvalidenle konuşman gerektiği zaman konuşabiliyormuşsunuz bence bu yüzden eşini pek araya sokma.tabi ki onunda hataları var iki tarafın dengesini sağlayamıyor,senin kızıcağın şeyleri bildiği halde ailesini frenleyemiyor ama ben şöyle düşünüyorumnlar sonuçta eşlerimizin aileleri,biz onuların ailesiyle olan ilişkilerinde sınırlama yapamayız,yaptığımız an eşlerimiz bizlerden soğuyabilirler yani emeklerimiz ters tepebilir.bunu erkeklerin düşünmesi lazım.mesela bak canım benim kayınpederimin durumu gayet iyi ve eşim tek erkek çocuk ama biz kirada oturuyoruz,bir mahalle yukarda kayınvalidemlerin evi var ve ben orda 3 sene oturdum baktım olmuyor,eşimle ortak karar alarak kiraya çıktık,onlarda evlerini kiraya verdiler.az gelirleri var gibi oranın kirasınıda çatır çatır yiyorlar.aslında eşimin 1 milyar kira vermek pek hoşuna gitmiyor ben bunu az çok hissediyorum,bana asla aynı eve geri gitmeyi teklif bile edemez zaten.ama ben onun ailesini ona kötülemeiyorum hiçbirzaman,oda beni kimsenin kötülemesine izin vermiyor.aradaki dengeyi o sağlıyor yani.biz kayınvalidemlerle gayet mesafeliyiz,hiçbir sorunum yok,onlarında benle olduğunu zannetmiyorum,zaten uzakta yaşıyorlar,3 tane görümcem var sık gelip gitmeyiz en çok biriyle görüşüyoruz o bile en son 2,5 ay önce geldi bana,en güzeli mesafeli olabilmen.bunu eşin beceremiyorsa sen yapıcaksın ama kendini arabozucu durumuna sokarak değil.aile olabilmek sadece bir evde yaşamak değil,herşeyi paylaşabilmekden geçiyor bence.ben şuan 23 yaşındayım ama bence onlardan çok daha olgunum,bu yüzden bana yaklaşırken bunu bilerek yaklaşırlar,bugünden itibaren kimsenin karşısına geçipde,özellikle kayınvalinin mahalle kavgası eder gibi konuşma,düzgün bir dille anlat,sık onlara gitme,sizi ne zaman arayıp nasıl konuşucaklarını tavrını koyun.onunlada herşeyi içinden geldiği gibi değilde,ağırlığını koyucak bir şekilde konuş.sonuçta onlar bizim annelerimiz değil,KAYINVALİDELERİMİZ..

bebingim lütfen beni yalnış anlama,düşündüklerimi yazdım,sizleri yabancı görmüyorum,eğer ki yalnış bişey söylediysem affet,senin iyiliğin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…