semracım ben de doğurdun sandım valla seni.ne guzel ablan yanında yemekleri yapmıs işleri bitirmişsiniz...süper yaaa.
sanada moral olmuştur hem.
bu gecelikleri nerden aldınız ablamda cok sıkıntı çekmiştik biz bulamamıştık güzelinden.
sağol fıstığım seni de görmek çok güzel ama birazdan kalkarımsanırım kaynanam kahvaltıyı hazırladı:)))cokacimcoook
semracım odasını bittiyse ada kızın fotolarını cek te bakalım valla ben merak ettim.eminim çok guzel olmuştur.
kızlar siz kaynatın ben kaçtım... hepinizi kocaman öptüm en çokta ADAyı:)))opuyorumnanaktan
bebingim , şekerim ne oldu ya ne yaşadın kaynananla ne dedi nerden çıktı bu hışım? benim atladığım birşey mi oldu merak ettim... ay allahtan benim kaynanam böyle değil siz nasıl isterseniz öyle olsun der.. dün yatak odasını ve mutfağını değiştirmeye karar verdi 1-2 yer gezdik nasıl istersin diye sordum kızım sen nasıl istersen öyle olsun diyor bende dedim anne bu senin evin asıl sen nasıl istersen öyle olsun diye... seninkinin derdi neymişki bu kadar her şeyin içinde... eşinin pasifliği belki bu duruma sürüklüyor sonuçta bir tarafta sen diğer tarafta ailesi var.. konu nerden açıldı nerden çıktı da seni bu kadar sinirlendirdi ne ara hallattiniz ya ... hem boşver gelir geçer bu durum dediğin gibi eğer düşünecekse kendi düşünsün koy araya mesafeyi görsün.. gelin neymiş anlasın oğlunuda azcık uzaklaştır bek neler oluyor... sonra kuzu kuzu hatasıı anlar... yok öyle efendim bizimde aklımız var ve yetiyor çoooook şükür... sende sıkma canını azcık sinirin geçsin sonra yap ne yapacaksan... öfkeyle kalkıp zararla oturma...
sevim naptın halletin mi rapor işlerini..benim ilk defa işim devlet kapısında yolunda gitti bugün inşallah sonu da güzel olur..
canım çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan evet sanırım aynı çorbadan bahsediyoruz:) hımm sizinde kutlu olsun nice güzel yıllara inşallahhhhhh... 24 nisanda görümcemim nişanını yaptık bizde...:teytey:
menüm kızlar
cumaya denk geldiği için ve dualarımı bitirdikten sonra hayır yapamamıştım irmik helvası yapacağım hem misafirlere hem de komşulara dağıtırım..
irmik helvası
elmalı cevizli turta
mercimek köftesi
kaşarlı patatesli börek
2 tatlı 2 tuzlu nasıl..belki üşenmezsem yaprak sarması da eklerim..
kızlar akşam üzeri sayfayı kapatmamla tvde bir haber gördüm şoka girdim eski iş arkadaşımın lösemi olduğunu biliyordum bunun üzüntüsünden kocası yazın kalp krizinden ölmüş kendiside bugün ölmüş cenazesini gördüm tvde nasıl üzüldüm anlatamam oğlunu çok severdi 13 yaşında oğlu tek kaldı bu hayatta aniden kocası show tv de spor spikeri iidi kendiside çok başarılı bir spikerdi eski trt ci nasıl içim acıdı anlatamam daha 40 yaşındaydı
eşim geldi şekerler simdilik cıkıyorum...
biz eşimle cok asık olarak cıkamaya basladık hiçbir sıkıntıda yenilmedik ayakta kaldık okurken araya mesafeler girdi ama dahada arttı askımız evlenmek bizim için bu sorunların bitmesiydi.çokta mutluyum eşimle tabi onların gölgesi üstümüzde olmadıgı zamanlarda.Allah banada nasip etsin sağlıklı cocuklar ve görsünler istiyorum nasıl aile olunması gerektiğini.ilişkilerin nasıl olması gerektiğini.bilmiyorlarsa öğrenilebiilir.eşimle arama girerlerse cok yazık olucak.girecekler gibi geliyor bana belki giriyorlardırda.şimdi nasıl hissettirmiyim ben bu gerginliğimi eşime.nasıl hiç bişey yokmuş gibi davranabiliyim.mumkun mu?
peki eşim gercekten suclu mu? yoksa farkında mı degil? akla ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?