Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gerçekten yaptıkları çok ayıp yaşadıklarımız çok benzer bizimkilerde 2 ay ayrılıktan sonra gelecek kadar düşüncesiz..allahtan uzaklık var..canım eşinin de mesafeyi koyması alzım ama bunu senin dürtmenle değil kendisinin yapması lazım..bence sonuna kadar haklısın yine çok sakin ve mantıklısın ben senin yerinde olsaydım çak daha kötü şeyler olabilirdi...

kayınpederin kednisi götürememiş mi arabasını ..ben bu kadın başımla sanayi de dolaşıyorum ..ne düşüncesizlik ya anlamıyorum artık kabul etmeleri lazım evlendik ve aile olduk kendi işimiz gücümüz var.. off çok sinirlendim yine

eşin gerçekten suçlu değil bence farkında ama elinden gelen birşey yok..küçüklükten beri hep bu şekilde yetiştirdilerse ona normal geliyordur yani aşırı düşkünlük gibi.bilemiyorum tabi nasıl yetişti ama evli barklı adam yani biraz rahat bırakmaları lazım..eşinin 2 tarafı kırmadan idare etmesi lazım..yeni evlendiğimizde bende senin gibi çok dolmuştum önce eşime patladım..sonra bana dedi ki böyle yaptıkça beni de yiyip bitiriyorsun varsa bi sorun annemle konuşun halledin karışmıyorum dedi
sonra öyle mi dedim bende kayınvalidemle içimde ne varsa konuştum ..o da söyleyeceğini söyledi şimdi daha düşünürek davranıyor ..tanıyor artık beni..eşin de arayı bulabilir çok dolmuşsun ama eşinle konuş sen konuşmazsan kayınvaliden senin onunla konuştuğunu başka türlü anlatabilir..

canım benim ekndine yapıyorsun seni anlıyorum ya insan bazen kendini kastıkça kasıyor geçen gece bende sabaha kadar kurdum kafamda belki de gereksizdi ama bazen oluyor..
sorunlar hep var hayatımızda kim var ki sorunsuz her zaman beterinden korusun diyoruz..
ama ben bir konu da semraya katılmıyorum eşinle konuş bence paylaş..böyle nereye kadar ekndini yıpratıp heba edeceksin evlilik aile olup paylaşmaksa bu yükü d eikiniz taşımalısınız
sen zaten mantıklı bir insansın nasıl konuşacağını bilirsin tabiki kendinde soğutmadan ailesini kötülemeden sadece kendini anlat senin en durumda olduğunu nasıl mutsuz olduğunu anlat..
inşallah düzelir ..uuzn vadede belki düzlemez ama az da olsa bir çöüm bulursanız seni daha az etkiler bu durum..
birde insan taktı mı en ufak birşey de sinirlenir kendini üzersin..

semracım kızarmıyım hiç çok guzel yazmısın.sonucta yasın kucuk olsa evlilik tecruben daha fazla canım.çok dogru bir yol izlemişsiniz.bende kimsenin yanında onların lafını etmiyorum eşimde ettirmez bundan eminim ama eşim mesafeyi ayarlayamadıgı için bunları yasıyoruz benim işiimi var yapamam dese bidaha yapmazlar yada onları uyarsa di mi ama?
asla mahhalle kavgası yapmam bunu tahmin ediyorsunuzdur herhalde bir seviyeyle söledim söliceklerimi ama sesimide ciddileştirdim anlamaları iiçin ve bugun bozuk attım yoksa anlamıyorlar tatlı tatlı denedim işe yaramadı.
onları kotuleden anlatmak istiyorum eşime tabki onun ailesi sonucta.ama olmuoy bazen bizimkilerinde durumu iyi bizde kiradayız evlerini yazlıklarını yeniliyorlar aylardır ama bize ev almıyorlar mesela simdi kızlaı evlenicek kendi evi olsun diyor mesela bende cok bozuluyorum böyle olunca yada baskalarının gelinlerine aldıklarını anlatıyor taktıklarını anlatıyor bende kızıyorum içimden niye anlatıyorsun diye bana almıyorken.aman almasın istemiyorum ihtiyacım yok cok sukur.
ama hep kendileriini düşünüyorlar benim ailemse tam tersidir onun için yadırgıyorum ya
teşekkür ederim semracım yardımın için.maalesef yakında oturuldugu için sık görüşülüyor gitmeyip tavır aldıgımızdada anlamıyorlar.

uff bu sinirle ne çamaşır asarım ya ..bir sürü de işim var ama yapasım yok daha pazara gideceğim..erkek olmak istiyorummmmmmm...:sinifsinif:

tesekkür edeerim denizcim.
eşimini hazır olması lazım bu konuyu konuşmak için belki o da sinirlidir şimdi.
biraz zaman gecsin. sanmıyorum kayınvalidemin anlatacaklarını.çekinir bence.anlatırsada anlatsın ya umrumda degil.eşimde bana kendin hallet beni karıstırma demişti bi kere çok üzülmüştüm bu bizim sorunuumuz sen destek olmalısın diye.çünki o benimklierle sorun yasasa ben bizimkilerin canına okurum valla.
tabi bu yasanalardan etkilenip bizimkilere mesafeli davranıyor eşim.aslında annem babam el üstünde tutarlar pervane olurlar eşim için.
bakalım ne olucak bundan sonra yasayıp görücez.vırvır eden olmak istemiyorum eşime.çok kızarım öyle kadınlara.biraz zaman gecsin konusurum belki.ama bundan sonra susmıcam içimden gecenleri kayınpederime ve kayınvalideme anlatıcam.ne olursa olsun ben doldukca daha kötü oluyor sonucta.sorun onlardan cıkıyorsa onlarda bilmeli bence.
ben zaten hep çok mesafeli oldum ilişkimizde bundan rahatsız bile oldular.yüzgöz olunursa daha cıvıklasır diye düşündüm hep bence doğru olan bu.tabi onlarda bana hiç yakınlık göstermediki ben yalakamıyım.

bende böyle zamanlarda erkek olmak istiyorum göstermek istiyorum nasıl davranılması gerektigini.
denizim bi kahve yap kendine gel misafirin gelicek işlerin çok canım.

haklısın valla ne diyebilirim ki.ama lütfen evliliğini yaralama sakın.izinde verme.eşini kendine gizli gizli çevir.biraz sinsilik bazen bu konuda işe yarıyor.valla çok anlayışsızlar.aman ya bırak hiç bişey yapmasınlar.yaptıklarını sonradan çok görüceklerse...ben bu yüzden hiçbişey almıyorum bizimkilerden.sonuçta hiçbişey görmemiş insanlar değiliz.bizde varlığın içinden geldik kirada oturabiliyoruz,kendi kızlarıda otursun.aynı durum bizdede oldu.ohhhh onların kızıda kirada oturuyor işte.hemde vasat bir yerde,vasat bir evde.

uzak olunca tatlı oluyor canım ya sende uzaklaş....

bende böyle zamanlarda erkek olmak istiyorum göstermek istiyorum nasıl davranılması gerektigini.
denizim bi kahve yap kendine gel misafirin gelicek işlerin çok canım.

valla kalibimi okumuşsun çamaşır bitmesine az vardı bi kahve yaptım içtim tek başıma keyfi olmadı sende olsaydın ne güzel olurdu canım ...

seninki çok fenaymış ya ne demek yani dediğin gibi köle misiniz? sizde ayrı bir evsiniz ve planlarınız var tabi doğal olarak... ama insan anlayışsız olunca güler geçer tabi ne anlayacak pişkinlikte son nokta valla ya... dayanacak gücünüz kalmayınca ne olacak onu hiç merak etmiyor mu insan çocuğum mutlu olsun diye bulaşmaz değil mi... yakın olunca böyle işte ne yapacaksınız mecbur katlanacaksınız ...

eşine hiçbir zaman ailesi yüzünden bir şey söyleme sonuçta onu seviyor ve değer veriyorsun...

yapmadığım bir hata yapmışım uzun programda renklilerin içine siyah karışmış pembe bluzlarım gri çıktı..çoraplarımın hepsi siyaha dönmüş hepsi gitti ya eşim görmeden yok etmem lazım..kafa kalmadı ki berbat ettim hepsini delikafadulden

özlem peki söylemezse içi içini nereye kadar yiyecek..eşinin ailesiyle de konuşsun ama konuştuğunu da eşi bilsin..
dediği gibi kendi de eşi de sakinleşince düzgün bir şekilde zaten bebing mantıklı bir insan düzgün bir tavırla konuşmalı bence..

ohhhh yepyeni olmuş hepsi renkli renkli....:teytey:

canım yok ben öyle demek istemedim yani ailesi için eşini üzme yani adamın hçbir suçu yok sonuçta... hem azcık siniri yatışsın onunla da mecbur konuşacak olmaz böyle .... eşi denge unsuru kendimizden pay biçelim bir yanda sevdiğimiz insan diğer yanda ailemiz her ikisinden de vazgeçemeyiz... ve bizim aynı konumda kaldığımızı düşünelim ne yapardınız ya da eşimiz ne yaparsa hoşnut kalırdık? bize ailesi yüzünden saldırsa hoşumuza gider miydi hemde suçsuz olduğumuz halde?

ben vaz geçtim bu ülkeye bu topluma çoçuk mocuk yok of nasıl toplumda yaşıyozya her tarafımızı neler sarmış kimi küçücük kızlara tecavüz eder kimi parasını almak için öldürür askere gönderirsin şehit haberini alırsın yada sen atatürkçü bi ailedirsin çoçugun senden gizli atatürke küfreder bugün 17 18 yaşlarında bi çoçukla kavga ettim ya sizin çogunuz ögretmen biz dur diyemiyoz siz dur deyin şunlara çoçugun beynini nasıl yemişlerse atatürkün heykelinin üstüne çıkmış bir eliyle kafasının üstüne koymuş tavsan işareti yapıyo öbür elininde orta parmagını kaldırmış fotoraf cekiniyo sinirlendim sen ne yaptıgını zannediyorsun dedim o bir katil onumu bana savunacaksın demesinmi tepem attı sen kim oldugunu zannediyorsun bu toplumda yasıyosun türklügü degil kürtlügü savunuyosun bu bayraga laf atıyosun dedim sen git kafana bas örtünü tak evde yemek pişr demezmi resmen şeriat istiyo ya bu insanlarda bu mantık olduktan sonra ben çoçuk dogurmuşum ne yazar ben bu topraklar için atam için her şeye varımda ama bugünki etrafımıza toplanan kalabalıktan sadece benim gibi vatanını atasını savunan 4kişi vardı bu durum beni çok üzdü sinirlerim tavan yaptı belki aranızdan birileride bana karşıdır ama ben genede yazıyorum mustafa kemal atatürk bu ülkenin başına gelmiş en büyük önder o en azından apo gibi tüyü bitmemiş yetimin canını almadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…