sabah sabah mesaj geldi uyanıkmısın diye eşimin teline uyuoyrdu bende uyandırmadım cat telefon.sinir oldum hem msjla soruyorsun uyanıkmısın diye sonra cevap gelmeyince herhalde uyuyor anlamıyormusun.niye arıyorsun.gıcık oldum zaten bi baktım eşim hazırlanmıs dus almadan hayatta cıkmaz.bizde plan yaptık calısan izinli eşim beklicek bende evde işlerim var onları yapıcam hadi dükkana dedi ne oldugunu anlamadım ama surat bes karıs hiç bişey demedim iyi dedim.geldim dükkana kaynanam geldi beni beklicek baska zaman olsa hayatta gelip beklemez kendi işi varya beklicek sinirimden catlıcam bende
gerçekten yaptıkları çok ayıp yaşadıklarımız çok benzer bizimkilerde 2 ay ayrılıktan sonra gelecek kadar düşüncesiz..allahtan uzaklık var..canım eşinin de mesafeyi koyması alzım ama bunu senin dürtmenle değil kendisinin yapması lazım..bence sonuna kadar haklısın yine çok sakin ve mantıklısın ben senin yerinde olsaydım çak daha kötü şeyler olabilirdi...
nasılsın dedi hiç iyi değilim dedim bende suratım 5 karıs tabi.kayınpederin arabasının camı bozulmuş bi yere gitceklerimş onu yaptırmaya gitti kocam.baska arabaları yok sanki.uşak sanki benim kocam.işimiz var dedi banane dedim bende bizimde işimiz var ayıp değilmi sabah uyandırıyorsunuzu benim kocam sizin koleniz mi diye agzıma geleni söyledim biz eviliyiz bir aileyiz sizdenayrı ddim anlayın artık dedim işimiz gücümüz planımız var dedim arar sorarsınız uygun bi zamanda yapılır dedim söledim söledim işte.ne bu ya dayan dayan banada yazık hasta olucam onlar yuzunden evet benim eşim o kadar saygılı ki gıkını cıkarmaz surat asar sonra butun gun o h rahatladım söyleyince ama o kadar pişkin ki hiç farkında degil kendi haklı çünki dukkanda olmasak dahada konusurdum müşteri gelmesinden korkuyorum.ama iyi oldu rahatladım az da olsa bakalım bundan sonra ne olucak
kayınpederin kednisi götürememiş mi arabasını ..ben bu kadın başımla sanayi de dolaşıyorum ..ne düşüncesizlik ya anlamıyorum artık kabul etmeleri lazım evlendik ve aile olduk kendi işimiz gücümüz var.. off çok sinirlendim yine
eşimi ailesinden uzaklastıramam maalesef ben istemesemde ugrar eşim görusurler 5 dk mesafede oturuyorlar heryere telefonla yeetişirler sonucta.eşim bana karsı sogur diye korkarım bide doldurular adamı hiç ugrasmam.bundan sonra herşeyi solicem kayınpederle de konusucam zaten ne bu ya gerçekten feci drumdayım parçalıcam bişeyleri rahatlıcam ancca.eşimede kıyamıyorum cok seviyorum onu ailesi yuzunden sorun yasamak isteimyorum.ama ben cok yuz verdim basta ondanda oldu.azcık abayı gostercektim.ama yıne eşime kıyamadım.burası kucuk yer cok dedikodu olur ondanda cekindim.ama boyle olmaz herkesin anladıgı dilden konusucam bundan sonra.tutmayın beniniiiiii
balataları sıyırmadım yandı benimkiler.
biz eşimle cok asık olarak cıkamaya basladık hiçbir sıkıntıda yenilmedik ayakta kaldık okurken araya mesafeler girdi ama dahada arttı askımız evlenmek bizim için bu sorunların bitmesiydi.çokta mutluyum eşimle tabi onların gölgesi üstümüzde olmadıgı zamanlarda.Allah banada nasip etsin sağlıklı cocuklar ve görsünler istiyorum nasıl aile olunması gerektiğini.ilişkilerin nasıl olması gerektiğini.bilmiyorlarsa öğrenilebiilir.eşimle arama girerlerse cok yazık olucak.girecekler gibi geliyor bana belki giriyorlardırda.şimdi nasıl hissettirmiyim ben bu gerginliğimi eşime.nasıl hiç bişey yokmuş gibi davranabiliyim.mumkun mu?
peki eşim gercekten suclu mu? yoksa farkında mı degil? akla ihtiyacım var.
eşin gerçekten suçlu değil bence farkında ama elinden gelen birşey yok..küçüklükten beri hep bu şekilde yetiştirdilerse ona normal geliyordur yani aşırı düşkünlük gibi.bilemiyorum tabi nasıl yetişti ama evli barklı adam yani biraz rahat bırakmaları lazım..eşinin 2 tarafı kırmadan idare etmesi lazım..yeni evlendiğimizde bende senin gibi çok dolmuştum önce eşime patladım..sonra bana dedi ki böyle yaptıkça beni de yiyip bitiriyorsun varsa bi sorun annemle konuşun halledin karışmıyorum dedi
sonra öyle mi dedim bende kayınvalidemle içimde ne varsa konuştum ..o da söyleyeceğini söyledi şimdi daha düşünürek davranıyor ..tanıyor artık beni..eşin de arayı bulabilir çok dolmuşsun ama eşinle konuş sen konuşmazsan kayınvaliden senin onunla konuştuğunu başka türlü anlatabilir..