Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet özlemcim bi türlü denk gelemiyorduk.senin kaynanan yapıyor eşin in yerine canım.

sürekli mal geliyor diye bahsediyorum ama cok kazanıyorum snaıyorsunuzdur siz valla öyle degil sürekli yenilkler yaparak canlı tutmaya calısıyorum acayip gideri var dükkanın bana kalmıyor bişey.

mavicim ama cok abarttın senatrık psikologa yollıcam seni sürekli bişeyleri olummsuz olarak talıp kendini yönlendiriyorsun kızma sakın bana ama öyle.bırak su regl ini filan senin yüzünden gelemiyor belli ki.ya doktora git yada otur oturdugun yerde bu stresle olmaz böyle.

burpum senin ne sınavın vardı canım?
basarılar diliyorum iyi geciceğinden eminim.
bütün işleri üstüne alıyorsun hayret ediyorum sana ben.
dönüşte anlat sehir dısında nereleri gezdin malum cok meraklıyım bben....

yaaa aynısını aynısını yasıyorum ne nalet bır duygu çok iyi biliyorum
tam da aşılama için gün sayarken ha adet oldum ha olacam
yaşasın tedaviye başlıcam heyecanı duyarken
yok her ay düzenli olan regl yok yok yok
ne regl belirtisi ne gebelik belirtisi ki ondan zaten umudum da yok
tam olcam hissine kapılıyorum ama lekelenme bile yok
hafif bir renk o da selpakla resmen tahriş etmekten var mı bişey
olcam mı oluyorum mu arayışından o da
üç kere böyle oldu azcık bir renk belli belirsiz sonra ohh dıyorum gene tık yok
doktorumu aradım fartual diye bi ilaç verdi sökülmem için
ona da mecbur kaldık ya ne diyeyim
sırf bile bile bebek mebek olmadıgını
kendi kendime canımı acıtmak için
gittim kan testi yaptırdm o nalet hapı içmemeye bahaneler üretmeye
tabiki negatif sonuç zaten biliyordum ezberimden
eve geldimmm ne beklersin gelmek bilmeyen lekelenme kopkoyu kahve
ama gene gerisi yok vur kaç deli oldum bu ne ya
içtim o zıkkımı da nolcak bundan sonra bilmem
ben yaklaşmya yaklaştıkça benden kaçıyor umutlar bile
bütün gün sokaklarda gezerken gördüğüm tek şey bebek arabalarıydı
off Allahım büyüksün ne diyeyimmmm sabır sabır sabır:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

şimdi kafama takılan bu gecikme ve zorla sökülme aşamaları benim yumurtlama düzenimi ve tedavimi nasıl etkileyecek hapı iç regl olunca gel dedi doktor
yine ikinci gününü mü beklicem direk oldugumda mı gidicem
gittiğimde normal periyod mu başlıcak yoksa bu ay aşılamaya engel bir karmaşa mı söz konusu olcak uff kafam cok karıştı ruhum zaten çöplüğe döndü ne zor imtihanmışşş:a015:

özlemcim sana cevap yazmayı unutmuşum,sağol tatlım.elazığları gezdin geldin.ohh ne güzel.

aksamları girmekte ayrı bir güzellikmiş ya.tadı baska oluyormus özlemişim ya
özllemcim ekranda degilsin herhalde
bide toplansak süper olurdu....
denizim cok az kaldı ha gayret canım senin hayatın baska bir zor.su kanama kafama takıldı lütfen doktorunla konus eşinin tahlillerinin iyi olmasınada ayrıca sevindim.son tedavin olur inş.bu ay bi gebe haberleri patır patır dökülür inş.nursim mavi sen derken arkası geliveriir...
özlemde daha regl olmadı di miii

aaaa unuttum söylemeyi eşim dün akşam artık izimire doktora gidelim dedi ilk defa.hayır ben vazgectim biliyorsun dedim.şaka yaptım sandı bakalım ne olucak

hoşgeldin canım.allah yardımcın olsun,ama üzülme en yakın sürede gelir meleğin inşallah.umudunu kaybettiğin an herşey bitmiştir demek.bence yola devam etmek için umuduna umut eklene lazım.

selam sermest nasıl tarif ettin öyle kendini ruhum çöplüğe döndü de ne demek...canım yandı okurken farlutal adeti söktürü ilk gün ara doktoru muayne eder asılama startı veerilir hiç merka etme sen.sende bizim gibi vucuduna sözünü geçirenlerdensin lütfn bunu olumluya cevir

bu arada kızlar muhabbetinizin ortasına pat diye daldım affola
çok doluyum ben de duygularda ortak payda yakalayınca bir an
döktüm eteğimdeki taşları tutamadım
her ne kadar yazarak katılmasam da takipçinizim
aynı yollarda emekleme aşamasında olan bir kaderdasınız olarak
Allah hepmızın emeklerını bosa cıkarmasın ınsallah

sen neleer neler aldın bebişine merak eidyoru m semracım valla.

bu arada kendine göğüs ucu kremi aldın mı dogum yaklaşıyor kullanmaya baslarsın yakında bi hatırlatıyım dedim.

sermest sen de aramıza katılabilirsin.belki sana iyi geliriz.çünki biz birbirimize cok iyi geliyoruz..

KıMSE BANA BıŞEY YAZMAMIŞ OLUMLU VEYA OLUMSUZ...BEN DE TOPıĞıN ESKıLERıNDENıM AMA BENı DıSKALıFıYE ETMıŞSıNıZ...CANINIZ SAĞOLSUN BıDAHA YAZIPTA SAYFANIZI BOŞYERE DOLDURMAM...:çok üzgünüm:

denizim gece kusum sen gelirdin bu saatlerde yoksun ama.işlerin mi vardı...
belki eşinle konusuyorsundur canım.iyiki internet var dimi yoksa daha zor olurdu ayrılık sizin için..

sen neleer neler aldın bebişine merak eidyoru m semracım valla.

bu arada kendine göğüs ucu kremi aldın mı dogum yaklaşıyor kullanmaya baslarsın yakında bi hatırlatıyım dedim.

aldım canım meral etme.lasonilinmi ne varya onu aldım,şimdiden kullanmaya başladım,doğumdan 1 ay önce kullanmaya başlanıyormuş.dezenfektanlara kadar alındı,herşeyimiz tamam.valla teyzesi neler aldık neler,görmelisin.şuan teyzesi cicilerini yıkadı asıyo,hemde kahkalhalar atarak,komiğine gitti kzın,napsın.

ys niye böyle yapıyorsun anlamadım hiç....
sadece işin düşünce yazman bizi rahatsız ediyor o kadar sanada cevap yazıcaktım sırası gelince.biraz sabırlı olabilseydin.
ben tüp bebek hakkında cok fazla bişey bilmiyorum sadece iğneli iki aşılama yı kanıtlarsan raporun cıkıyor devlettede yaptırabşlşyorsundiye biliyprum ama kesin değil.çünki ben o yollardan gecmedim.

canım alınma lütfen.herzaman aramıza bekleriz ama biliyorsun bizim topiğimizin bir kuralı var,herzaman birbirimizden haberdar olmak isteriz,sen bize uzun bir zaman yazmadın.ama sayfamızıda seni görmek güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…