Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özleeem bebiinggg
kızmayın yaaaaa
napıym garip şeyler oluyo ben de azcık belki de gereğinden fazla stres yapıyorum:)))
huyum kurusun
sile sile zorlaya zorlaya yara mı ettim nedir
1 damla düşmez mi yaaaaaa
yumurtam küçüktü ya belki de yumurtlama olmadı ondan böyle olabilir mi aceppp?????
senaryolar üretiyorumm:)))))))))))))))))
dellendim
bi de noldu biliyomusunuz
gülmeyin sakın
popom hamlamış
yürürken bile ağrıyoo:))))))))))))))))

ii akşamlar kızlar bebingim ne sormuştun tatlım okuduğum kadarıyla cevaplamıştım ama sanırım atlamısım bi soruyu....biraz evvel gördüm canım çok sıkkın akşam ağlamaktan gözlerim şişti diyarbakırda bi asker daha şehit olmuş....

ys cim sen cok gerginsin canım.valla ben devam etmiycem yazısmaya tartısmak filan isteimiyorum cunki.diğer kızlarla görüşüyor olabilirsin hem girmiyorum diyosun hem herlşeyi biliyorsun.agır konusuyorsun önce bana bencil dedin simdi ikiyüzlü muamelesi yapmayın diyorsun bunlar cok agır laflar bu topikte herkes beni bilir ben hiç böyle muhabbetlere girmem.birileri girmiyrsa bunu yuzune vurmaktan cekinmem bu benim ve digerlerinin herkese yaptıgı birşey onlarada sor bak mavide demiş gerginsin diye.kotu seyleri hepimiz yasıyoruz.ama önce bi nbr nasıl gidiyor deseydin giremiyrou mbizim buralarda ne t olmuyor deseydin sonra soru sorsaydın bzde anlardık seni ben müneccim değilim.

gerginliğe gerek yok kimse de yargılamadı
bak ne güzel birbirimizi tanımadan ne kadar güzel şeyler paylaşıyoruz
kimse ikiyüzlü demedi sana
öyle bi muamele de yok
hadi herkes barışaaaa
bu bebeler ne hale getirdi biziiiiii
soru neydi tekrar sor
benim bugünlerde aklım karışık biraz da aklımda kalmamış

mavi bak sert cıkıyom sonra kızıyorlar ama zopalarım seni.deli misin nesin.yumurta kucukmus bi bu kaldı di mi

nursimcim niye donduramadın yumurtları demiştim bide test tairihi ni sormustuk.lütfen sıkıntıları kovv uzak dur guclu olmalsın canım

nursim ben de çok üzüldüm şehitlere ama ağlama sen:)))))))))))))))
cici cici anne alacaksın:)))))))))))))))))))))))
çok alakasız olacak ama ne kadar tuttu bebişin masrafı bi de nerde yaptırdın??????????

kızlar gereksiz yere tartısma gerginlik filan yasmak istemiyoru mksura bakmayın cıkıyorum kalmak isterdim ama yanlış anlaşılıyorum ilk defa nerdeyse bir yıl olucak ilk defa böyle oldu bana musade sonr agörüüsürüz..

gel de zopala bebingim valla sanırım bana sopa lazım
her ihtimali değerlendiriyorum napıyyyyymmmmm
ne ya bu
yara yok
adet yok
gebelik yok
aklıma başka bişi gelmiyoki??????????????????

tatam kızlar gerginlik yok.bizim topiğimizde sorunlu konuşmalar olmuyor.aranızda hamile var,yiğeniniz dünyaya gelmek için sebeb arıyor,beni düşünün , adayı düşünün ve iyi geçinin.:umursamaz:

gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
daha yeni senaryolar yazardım duymanı isterim
gerginlik bitti gitti yok
bizim topikte olmaz ölee şeyleeerrr

yok boşverin suçlu benim...herkse iyi geceler...keyfinizi kaçırdım kusura bakmayın...net oldukça görüşüyorum onlarlada bu topik bilgisayarımda sık kullanılnılanlarda kayıtlıu kaybetmem için...eğer bir önemsemem olmasa girmezdim zaten...kendime yeni konu açardım kk dan olur biterdi...gerginliği ben yaratmadım alınganlık yok...herkes cvplamak zorunda değil...sadece atlanmak üzdü beni...önemsenmemek...bende tartışmıyorum bebing senle özel sorunum yok sen aynı beni sizi kullanıyomuşum gibi iki yüzlü insan durumuna düşürdün ben buna kızdım...neyse önemi yok...

semracım allah hayırlı doğumlar nasip etsin...senle aynı gün olmuştu aşılamamız...sağsalim bebeğin doğar inşallah ömrü uzun olsun adamızın...

bebeingim nereye yawww..biz burda herkesi tanıyoruz,sen yalnış bişey söylemedin,doğruyu söyledin,hepimiz sana katılıyoruz.kandi adıma katılıyorum.bende tedavi falan olmuyorum,aslında sizinle tedavi konusunda hiçbir paylaşımım olmadı ama silerden ayrılmadım,aksine dahadakenetlendik birbirimize.alınganlık yapan girmez olur biter.zaten biz burada bi girip bi çıkanları önemsemiyoruz y88 e yaptığımız gibi cevap vermiyoruz.

semracım allah hayırlı doğumlar nasip etsin...senle aynı gün olmuştu aşılamamız...sağsalim bebeğin doğar inşallah ömrü uzun olsun adamızın...

sağol tatlım,lütfen bizleri yalnış anlama ama gerginliğe sen yol açtın.allah sanada en yakın sürede nasip etsin bebek,aramızda olmak istiyorsan giremesende bizi haberdar etmelisin.daha fazla gerilmeyelim,sende germe kendini bebingde.kimsede küsmesin birbirine.sonuçta hepiniz bu yolda savaşçısınız,aynı cephede...

problemi ben başlatmadım lütfen semra sen olsun yapma bunu soru yazdım kimse cvp vermedi dedim...bana ikiyüzlü muamelesi yapıldı...geri dön oku lütfen...bu kdr haksızlıkta olmaz ama tmm siz çok sık görüşüyosunuz anladım...haklı olsamda da haksızım size göre..

bebingim pardon tatlım dndurulacak kalitede embriyom yokmuş 10 toplandı 6sı işleme alınmış 5i döllendi 3ü ii kalitededi 2 tanesi 2.kaliteydi sanırım ii gidenlerinde gelişmesi durdu....sonuçta yok dediler...

mavim be anatoliaya3750 merkeze verdim 1000lira ilaçlar tabi git gel burda takip yaptır ye iç orda kalma 1000 lira işte toplamda 6000e yakın tuttu tatlım...

bitsin artık yaaaaaaaaaaa
zaten gerilecek bir sürü şey var
yeter artık
hamilemiz var,adet olan var,bebişi göbeğinde gün sayan var adet olamayan var
ne gerek var şimdiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…