Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım lansinoh sanırım dediğin en iyisi o
süper bişiy o eşyaları yerleştirmek yegeniminkileri ben yapmıstımerken geldigi için fırsatımız olmamıştı ablam hastaneden cıkmadan yetiştirmiştim ben.çok guzel ya yakında olsam ceyiz gibi bakmaya gelirdim semracım fotolardan görürüz artık cicilerini

hoşgeldin canım.allah yardımcın olsun,ama üzülme en yakın sürede gelir meleğin inşallah.umudunu kaybettiğin an herşey bitmiştir demek.bence yola devam etmek için umuduna umut eklene lazım.

Allah razı olsun canım bılıyorum umut lazım daha cok basındayım bu savasın
sadece hayatımda sureklı bıseylerın mcuadelesındeyken bu imtihanın içinde buldum kendmı
meğer daha önceden dert bildiklerm hiçmiş ama işte insanoğlu gücü bitiyor hemen
yorgundum zaten ondan bu hemen kırgın duruşum ama düzelicem inşallah
saolasın tekrardan

ys 88 inde yanında yeşil yanıyor ama asagıda görünmüyor anlamadım ben bu sayfayı
sayfada sasırdı sanırım

bu sıkıntılar paylastıkca azalıyor kendi dertlerini baskalarında da görmek rahatlatıyor insanı.en azından benim için öyle oldu.istediğin zaman bizimle paylasabilirsin.bu topik öyle bi topik ki herseyi bi ucundan birlieri yasadı o yuzden cok deneyimliyiz.

Ya tmm da tedavı olmuyorum 5 aydır dr a gırmıyorum topıĞınıze sÜreklı gırıp bakıyorum okuyorum ben ne yazabılırımkı...5 aydır yenı tedavıye tekrar kararımı verdım bunu sızınle hemen paylaŞtım zaten...ama artık gırmeyeceĞım emın olun...kımse kımsenın yaŞadıĞını bılemez...ınsanın elı kolu baĞlı olaunca yazacak bıŞey olmuyo...hoŞÇakalın...bebıng ıŞımın dÜŞmesı deĞıl...bence Çok bencılce bır cvp verdın

canım saol destegın ıcın bır anlık haykırısı ıste o içinde biriktirdiklerimin
ilaça bu aksam basladım bakalım ıns sökturur sökulunce de ararım artık gıderım napaym
şu söz gecırme meselsne gelnce herseyden hem bedenen hem ruhen hemen etkılenen bır yapıdayım ne yazk kı
esasında stres yapmamstm heyecanla sevıncle karısık bı bekleyıse gırmstım
ama beynm bana oyun oynamıs kı etkısı böyle oldu bu ay işte
hayırlısı artık hepımızı ıcın

Rahatsızlık verdıĞım ıÇın hepınızden ÖzÜr dılerım...herŞey gÖnlÜnÜzce olsun...en kısa sÜrede anne olmanız dıleĞıyle...

bu hafta itibariyle son kalan kıslıkları kaldırıp yazlıklardan son partiyi cıkarıcam ondan sonra da sırayla sürekli misafir alıcam nerdeyse bi senedir almıyorum ayıp olacak hem gece hem günüdüz bi beş pposta misafir agırlaammam gerekli....
hava az daha ısınsa balkonda agırlasaam benim için süper kolay olur.

bencil demek için once kendine bakmalısın eger bu sayfayı takip ediyorsan coğumuzun aylardır tedavi olmamasına ragmen burda oldugumu bilirdin.özür filan dilemene gerek yok.kimseyi zorlamadık biz ama herkese de dedik yarı yolda bırakmayın diye üstüne alınma ama bizi resmen kullanan bi dunya arkadas oldu burda napalım bizde böyle davranmaya mecbur kaldık stresleri çekerken sonuca kadar bizimle olup öğreneceklerini öğrendiler sonra bırakıp gittiler maalesef.isteidğin zaman okursun istedigin zaman cevap yazarsın bana dusmez gel gelme demek.böle bi niyetim de yok ayrıca.sen yanlış anlamısısın arkadasım.

sermest sen de aramıza katılabilirsin.belki sana iyi geliriz.çünki biz birbirimize cok iyi geliyoruz..

inşallah canım sık sık olmasa da katılmaya calısacagım aranıza işten dolayı yogun oluyorum pek yazısacak kadar vaktım olmuyor ama burası bana ıyı gelecek ınsallah elımden geldgnce katlmaya calıscagım sımdılık ıznınızle hepınıze ıyı geceler ıyı uykular

sende en kısa sürede saglıkla hayırlısıyla bebeğine kavusursun.öyle zor bir süreç ki yasadıklarımız.hepimizi mahvediyor

yarın pazar rehavetiyle sayfaya giren er bayagı sasıracak ne olmuş dün gece böyle cosmussunuz diycekler....
eee ay bası iyi baslayalımki öyle devam etsin değil mi...

bende cıksam iyi olacak aslında.
koçişle ilglensem fena olmaz.kaç saattri ekranın önündeyim.gözlerim yoruldu zati

sermest hoşgeldin
ne diym bu ruh halindeyken dilerim bir an önce geçer ve aşılaman olumlu sonuçlanır

ys88 bi soru sormamıştın sanırım
alınganlığın alemi yok bence
hepimiz hassasız ama buraya rahatlamak için giriyoruz
gerek yok böyle gerginliklere
bi sorun varsa yaz bilenler cevaplasın olur mu??

bebing ilk sen bana sert çıkıştın başkaları yüzünden beni bu şekilde değerlendirmemelisin...kimse kimsenin yaşadığını bilmez...bn kasabada yaşayıyorum görev gereği net oluyo olmuyo bağlantı gidiyo fırtına oluyo...girebiliyo musun sürekli desene önce...evvet tedavi görmüyosunuz bi çoğunuz haklısın hepinizden haberim var merak etmeyin ama benim günlük yaptığım değişik bişeyde yokki size yazabileceğim...ne durumda yaşadığımı bilmeden bu şekilde yargılama yapamazsın...iyiki bişey paylaşmak istedim hevesimi kursağımda koydunuz...canınız sağolsun ama bana ikiyüzlü muamelesi yapamazsınız hele de benim gibi birine...özlem ve pınarla görüşüyoruz sürekli faceden onlar benim az çok neler hissettiklerimi yaşadıklarımı bilirler..

maviumutolsun canım ben sorumu yazdım tatlım ama herkesin atlaması üzdü beni...ve üzerine ikiyüzlümuamelesi görmek...alınganlık değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…