Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar çok fazla giremiyorum
kusura bakmayın
kocişimle hasret gideriyoruz

sen keyfine bak denizcim kocişinle güzel güzel vakit geçirin

bebingcim kolay gelsin sana da misafir ağırlamakta zor oluyor gerçekten gelmeden önce temizlik gittikten sonra temizlik hazırlık da cabası biz de cmt günü bir arkadaşımızla mantı yapıcaz bizde bakalım nasıl olucak

melekd inşallah emeklerinin çabalarının karşılığını alırsın da tatilden bebişinle dönersin

kaynatmış kaynatmış gitmişsiniz :))))))))))))))))))))))))
ben başlattım bu adet gelmeme sorununu suç benim kaynanaları da ben getirdim:)))))))
nursiiiiim bebişin nasıııııııııııııılllllllllll???????????????????
deniizz Allah bi daha ayrı kalmak zorunda bırakmasın canım
buuurrrrrrrrrrrrrpppppppppp seni de özlemişim
göğüslerim bomba dokunsam patlayacak:)))))))))))))

bebing im özür dilerim canım ben sen baslattın sandım ama bütün suç mavininmiş itiraf etti nursim yat eve gidince dinlen bebişimiz bizle ben inanıyorum deniz sende kocişle zaman gecir canım mavi baska zaman olsa hemen test yapmıştım ben ama dogum kontrol hapları yüzünden bu sefer takmıyorum melek inş tatil sana bebiş getirir canım sizde sorun neydi dr kesinlikle olmaz dedi daha önce düşükte yapmışsın

canlarım cok yorgunum gözlerim kapanıyor agırlıktan ya

nursimcim ben hissediyorumm sen hamilesin degerinde katlanıcak.aramızda hamile olan biri daha var oyle hissediyorum.ben böyle bikaç kişinin hamile oldugunu hissedip yuzlerine söylemiştim hayır demişlerdi ve o aay gercekten hamile olduklarını ögrendiler azcık gizli güçlerim vardır.

bende şans mı var kızlar bugün cumhurbaşkanı geldi görev değişimi saat:22de eşim nöbetçi ve çok sevdiğim abimin ablası vefat etmiş çok üzüldüm...allahtan iş çok yoğun değilde ayaklarımı uzattım oturuyorum...

cumhur başkanı gelecek günü bulmuş bütün devlet bize karşı zaten başınız sag olsun canım allah geridekilere sabır versin

denizim ohhh hasret gider sen izinlisin ..... bende yarın kısmetse ankaraya gidiyorum anneler gününü kutlayacağız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…