Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ben Istanbulun havasini merak ediyorum özledim vatanimiiiiiii
Nursim icin cok heycanliyim insallah olur bütün dualarim onunla

melekd canım yaz tatilin o kadar uzun mu tüp bebek yapmak için

Yaz tatilim 4 hafta ama ignelere burda baslayacagim eger aksilik olmazsa agustosun 14 adetimin ilk günü bizde allah nasib ederse agustosun 24 orda oluruz 25de yumurtalar alinacak 28 de transfer edilecek eylülün 10da beli olacak 18sindede isvicreye geri dönecegiz

Ben Istanbulun havasini merak ediyorum özledim vatanimiiiiiii
Nursim icin cok heycanliyim insallah olur bütün dualarim onunla

canım ben Maraşın hava durumunu vermiştim opuyorumnanaktan
özlenmez mi vatan biz aynı vatandayken memleketimizi özlüyoruz Allah kolaylık versin sana

nursim hamile olsa sanki hepimiz sıra sıra hamile kalıcakmışız gibi hissediyorum bende hayırlısı merakla bekliyoruz:Saruboceq:

çok sıkışık olucak canım ya orda yaptırmak daha mı zor tatilinizi harcamasaydınız

selam kızlar
hemen cevap yazayım ben cok ansızın regl oldum bu ay erkenden ben baslatmadım bu durumu yani günahımı almayın

nursimcim keşke işe gitmeseydin ya zaman evdede gecmez ama yormamaya calıs kendini.nasılsın simdi acaba ben sıyırma noktasında olurdum herhalde.

dün aniden cıkmam gerekti kusura bakmayın misafir gelcek oldu apar topar cık tım 2 de gittiler perişanım bugun yarına bi dünya misafirim gelicek ben boş boş oturuyorum suan

hıdrellez için dun sabaha karsı yapmalıydınız bende yapamadım sadece Allaha dua ettim.

çok sıkışık olucak canım ya orda yaptırmak daha mı zor tatilinizi harcamasaydınız

Canim olsunda tek tatilimi alsin ben burda 3 sefer asilama yaptirdim olmadi ve burdaki prof. doktor ümit vermiyor siz dünyadaki yüzde onun icindesiniz yani hic sorunu olmadanda olmayanlarin o yüzden tekrardan türkiyede yaptiracam ve burdaki normal doktorum türk oda bana bir ayricalik taniyarak tedvinin yarisini burda yapmaya kabul etti allah razi olsun ondanda normalde yapmiyorlar tüp bebek icin tatilimin sadece 1 haftasini harciyorum fazla degil. subatta tr geldim tüp bebis yaptirdim testin sonucu 18 cikti ama 2 sonra düsük yaptim daha dogrusu reglim tam zamaninda gledi hic gecikmiyor benimkisi 28 dedimi gelir cok lazimya kaydirigubbakcemile5 cokta agrim oluyor atesleniyorum ama bu düsükten sonra agrim kalmadi nasil geldigini bile anlamiyorum

ya canım mecburen başladım izinim bitti çünkü ama oturuyorum kalkmıyorum fazla koşmuyorum elimden geldiğinmce dikkat ediyorum tatlım... sevimcim sağol tatlım inş rabbim her isteyen kuluna versin inş benimde değerim yarın katlanırda rahat eder içim...

ilkönce biraz okudum kim bu dedim samimi konuşuyor
semracım mış
yeni adın hayırlı olsun tatlım

ayy nursim
inşallah
ya yarın girerim yine
allahım nolur yükselsin
erken yaptırdın ama yinede iyi
çatlatma iğnesinden değildir umarım
öpüyorum herkesi kendinize dikkat edin

degildir canim degil merak etme sen suan hamilesin eger olmasaydi kanin degeri sifir cikmasi gerekiyordu suan sadece bebisin iyi bir yer bulmaya calisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…