canlarım cok yorgunum gözlerim kapanıyor agırlıktan ya
nursimcim ben hissediyorumm sen hamilesin degerinde katlanıcak.aramızda hamile olan biri daha var oyle hissediyorum.ben böyle bikaç kişinin hamile oldugunu hissedip yuzlerine söylemiştim hayır demişlerdi ve o aay gercekten hamile olduklarını ögrendiler azcık gizli güçlerim vardır.
sermest bu arada profil resmini çok beğendim söylemeden edemedim insanın baktıça ağlayası geliyor...
melek nerde yaptırıyosunuz tüp bebeği??
bebing im özür dilerim canım ben sen baslattın sandım ama bütün suç mavininmiş itiraf etti nursim yat eve gidince dinlen bebişimiz bizle ben inanıyorum deniz sende kocişle zaman gecir canım mavi baska zaman olsa hemen test yapmıştım ben ama dogum kontrol hapları yüzünden bu sefer takmıyorum melek inş tatil sana bebiş getirir canım sizde sorun neydi dr kesinlikle olmaz dedi daha önce düşükte yapmışsın
bende şans mı var kızlar bugün cumhurbaşkanı geldi görev değişimi saat:22de eşim nöbetçi ve çok sevdiğim abimin ablası vefat etmiş çok üzüldüm...allahtan iş çok yoğun değilde ayaklarımı uzattım oturuyorum...
arkadaslar hepinize bir sorum var benim iliskiden sonra cogu zaman yanma oluyor bu sizdede oluyormu?
aaa kimse yok nerelerdesiniz siz? hadi denizi anlıyorum ama ya diğerleri....
hadi canım ben çıkıyorum artık kendine iyi bak sende tamam mı şeker:)))opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?