Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursimmmmmmm yarın kaçta yazarsın ya ben gelene kadar olsun gelince halay çekeceğim ben ya ona göre:)))

ayyy ne olur çıkalım birimiz artık... ben bu cümleyi söylemeyi de buradan duymayıda çooooooooook istiyorum...

nursimcim ya seni mi bulmuş neyse sen sıkma canını... bu arada başınız sağ olsun canım....

mavişim ne oldu ya bu ilaçlar bu kadar mı etkiliyor? neyse iyileşte gerisi sorun değil:)))

iyi akşamlar kızlar
dün giremedim ne yazık ki bu hafta seminerler toplantılar üst üste geldi hep
akşam değil bilgisayarı yatağı yastıgı zor gördü yüzüm valla
sevinçli müjdeli bir haberimiz olacak galiba
inşallah inandıgımız gibi olur nursin arkdasım
insallah güzel haberinden emin oluruz hep beraber ayağını sürt
sırayla hepimiz verelim müjdelerimizi inşallah
ben de bugün dördüncü iğnemi oldum
yarınki iğneden sonra cumartesi kontroldeyim inşallah iyi gidiyordur herşey
çok fazla düşünmemeye çalışıyorum kaptırmak istemiyorum belki de
hayırlısı ama atılan her adımın heyecanı bile bambaşka güzel
Rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmasın inşallah

sermest bu arada profil resmini çok beğendim söylemeden edemedim insanın baktıça ağlayası geliyor...

canım benım nıye aglayasın geliyor
aman üzüntüden değil sevinçten dökülsün o yaşlar hep
o resim benim umudum umutla sevgiyle özlemle bakıyorum ona ben
o avuçların içine koyulacak küçücük avuçların hayalinin sembolü benim için
dilerim gerçek bir mutluluk tablosu sunar Rabbim hepimize de tamamlanır bizdeki resim

canim bizde hic bir sorun yok hersey tikirinda evet düsügü marta yaptim oda tüp bebek tedavisinde olmustu normal sartlarda hic hamile kalamadin

canim basin sagolsun allah geride kalanlara uzunn ömür versin ama sen bebegin icin üzülme nedense hep böyle durumlarda aksilik cikiyor anlamiyorum yaaa

Son düzenleme:
sermest ne güzel ifade etmişsin sen öyle duygularını valla okurken çok duygulandım rabbim inşallah hepimize nasip eder o minik elleri :)))

özlemcigim birazcik icimi rahatlattin demmeki bu sorun sadece bende degilmis doktoruma cok sordum ama bir yanit alamadin hep bastan salma konuyu degistiriyor

hadi bende çıktım .... hepinizi öptüm iyi geceler.....

semra ADAcıktan haber getir bizeeee ve ona de ki özlem teyzen meleğini bekliyor kızım koluna tak gel de:))) öpüyorum ikinizide....

ayy melekcim dr lar bu sorulara kesin iltihap vardır deyip 1-2 ilaç ve fitil yazıp gönderiyorlar... ehh be kardeşim istemeden olunca acıyor işte namussuz:)))

hadi canım ben çıkıyorum artık kendine iyi bak sende tamam mı şeker:)))opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…