Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizim rabbim inşallah sana da nasip eder dualarım seninle bi tanem ... bu ay bende hissediyordum içimizden birini nedense ... hani bir keresinde demiştim kendimide olacaksa hissederim diye o gibi birşey oldu bu ay ................ ayyyyyyyy inşallah bizde güzel haberleri veririz ya gerçi benimki mavişim dediği gibi doğal aşılama ama:)))

yaaaaaaaa ama ben ağlamaktan okuyamıyorum çok ama çok mutluyum.... rabbim hepinize kısmet edecek inanın kızlar....

denizim beni temmuzda tüp bebek olarak değiştiri misin canım:))))

eşini düşünmek bile istemyorum allahım ne mutlu olmuştur biz böyleysek o heyecandan ne olmuştur... rabbim bizim kocişlerimizede yaşat ne olur...

oy adacık daha erken mi demiş dr a yerim ben onu ya... sağlıcakla gelsinde ne zaman gelirse gelsin kızım...

burrrrrrrrrrrrppppppppppp seni görüyorum bırak geçmişi okumayı bak ne güzel haberler var burdaaaaaaaaaaa.....

ay ben ne yapacağımı şaşırdım ya demekki bu haberi kendim alsam deli olurum ben:)))kafamçokkarıştı

oy adacık daha erken mi demiş dr a yerim ben onu ya... sağlıcakla gelsinde ne zaman gelirse gelsin kızım...

merak etme canım allah sizlerede en yakın sürede yaşatacak bu güzel duyguyu.sizlerinde dediği gibi 1 tane çıktı ya devamı gelicek.evet öslem teyzesi artık adanın keyfine kaldık,o nezamna isterse o zaaman gelicek:)

ben çıkıyorum şimdi,ablamla buluşucaz,sepet beşiğini teyzesi alıcak.beşiğimizi alıp eve gelince yazarım.

am semracım inşallah bizlerde yaşarız bir gün bu duyguyu.... iyi hadi bakalım bekleyelim keyfimizi:)))

özlemcim kimseler yok tatlım ben inanıyorum hepimizn sırayla olcak denicim sıra sende senin içinde dua ediyorum semracım adacıgımız ayagını sürüsün annesi devam hayırlısıya hepimize gelcek hamilelik perisi allahım nursininde seninde saglıklı sıhatli acısız kucagınıza versin

ben geldim içim içime sığmadı ama yorgunluktan ölüyorum
öğleden sonra raporla ilaçları yazdırmak için koşturduk
telefon gedli misafir gelecek yarın gelecekti kabul etmedim barı bugün geldinler ortalığı topla derken ayaklarım şişti size bakayım dedim geçmişi okumadım daha ama
nursim hamileeeee onu biliyorum

Sevim,aşkolsun,benim için dua etmiyor musun:Saruboceq:

etmez olurmuyum ama neden bilmiyorum ama denizde yarın aşı yapcak ya önceligi ona tanıyorum yoksa özleme burpa sana nbhn gamzeye bebinge maviye melek aysem var benim lalim var handem var onlarda başka siteden asyam var bende bebek özlemiyle yanan çok var allahım bildigim bilmedigim tüm çabalayan anne adaylarının önce karnını sonra kucagını doldursun yarabim msj mı okusun duamı kabul etsin :Saruboceq:

semra..........o bir hamiş: ıLK AŞILAMADA OLDU
nursim.........4 nisan lucrine başlıyor 2 NEGATıF AŞILAMA..ıLK TÜP BEBEK VEEE O BıR HAMıŞ
özlem........mayısta aşılama KENDıLıĞıNDEN OLDU AMA MALESEF KAYBETTı 1 NEGATıF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI(TEMMUZDA TÜP BEBEK YAPTIRACAK
deniz.........mayısta aşılama 2 NEGATıF AŞILAMA 1 NEGATıF TÜP BEBEK..3. AŞILAMASI 8 MAYIS:))
gamze........doğal yollardan deniyor 2 NEGATıF AŞILAMA 1 ı KıMYASAL GEBELıK UMUDU BıTKıSEL ıLAÇLARDA.
tuanay.....doğal yoldan deniyor. 1 NEGATıF AŞILAMA
bebişim........yaza tüp bebek(inşallah gerek kalmaz) 2 NEGATıF AŞILAMA
burp..........eylüle kadar ara verdi(inşallah kendiliğinden olacak)2 AŞILAMA BıRı KıMYASAL BıRı TALıHSıZ( 2 NEGATıF TÜP BEBEK
mavim.......doğal yollardan deniyor 1 NEGATıF AŞILAMA.KENDıLıĞıNDEN GEBELıK AMA MALESEF KAYBETTı
nbnh..........kafa dinliyor(bebiş sürpriz yapacak inşallah) 4 NEGATıF AŞILAMA
sevim...2 negatif aşılama 1 tüp bebek..MALESEF BEBEĞıNı KAYBETTı
HAZıRANDA TÜP BEBEK YAPTIRACAK
sermest.......iğnelerin 4.günü aşılama tarihi belli değil
melekd......yumurtalama gününü takip ediyor..

Son düzenleme:
hoooobaaaarrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:lepi::lepi::lepi:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey:

Allah ım bin şükür Yarabbim
dilerim sorunsuz bi 9 ay geçirirsin nursim çooook sevindim heyecan yaptım
darısı bizlere iinşallahhhh
sıra sıra dökülelim inşallaaaahhhhhh

oooh be tıkanıklığı açtık
ben de inanıyorum yeni hamişler eklenecek:))))
özleeem senden mi geliyo kıııızzzzz
denizzzz hadi canım inşallah yarın yola çıkar seninki de:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…