Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlaaaar haşat turizmim resmen kayınvalideleri uğurladım ama iş bitermi yatıya kaldılar nevresimler yıkanacak anneme hediye almaya gitmem lazım malum ev işleri beni bekler yemek var uf kine uff çok yorgunum akşamda normalde kahve sevmem ama damla sakızlı türk kahvesi seviyorum içtim sonradan uyandım olaya uyku kaçırıyormuş gece 4 de anca uyudum 7 de kalktım birazda yorgunluğum ondan
kimse facede hobarey yapmamış kızzlar niye ????
hani en büyük hayalimizdi ?
nursimcim tedavinin gidişatından ben pozitif sonucu anlamıştım gerçekten başından sonuna belli oluyor neredeyse tedavinin olumlu sonuçta olacağı herşey harika gelişti maşallah inşallah sonucuda böyle olur hayırlısı ile alacaksın bebişini ama 8. gün sonucun 16 çıkınca ne yalan söyliyeyim bebeğinin tuttuğunu ama düşürdüğünü düşünüp çok içim yanmıştı çünkü benim 10. gün 22 çıkmıştı sonra 10 gün boyunca 30-18 gibi saçma sapan deeğerler çıkmıştı düşük yaparken senide öyle sanmıştım ama kanamanın olmaması biraz ümitlendirmişti beni dün iş yerinde sonucu okuyunca suratım sevinçten şebeğe döndü iş arkadaşlarımın hepsi ekranıma üşüştü ne var diye kapatana kadar canım çıktı ekranı :))) maşallah maşallah senin bebiş paçayı kurtardı değerini ikiye katlıyarak hepimizin yüzünü güldürdü hemde çok güzel bir değer
semracım bak adacığın nekadar uğurlu geliyor görüyormusun o bizim en akıllı kızımız diğer kardeşleri gibi uyuz değil ben en çok adayı sonra da nursiminkini seveceğim yaa şimdi 4 ay boyunca isim veremeyecek nursim dimi seçeneklerimizi bilsek aslında nursim kız olursa ne erkek olursa ne vereceksin
ya kızlar çok yorgunum ben çooook yoğun bu aralar rektöre hazırladığım kuruluş dosyasına birde çalıştay eklendi çok yoruluyorum evdede çalışıyorum geç geliyorum ben işlerimin başına döneyim geçmişi çok okuyamadım malesef kızlar vaktim yok (((

semracım ben dün akşam halı üzeri sufle yaptım anacım :)) aceleden sufleleri mutfağın halısına boca ettim hemde halı krem renkliydi ve işin tuhaf yanı lekenin hepsi çıktı şu makarna halılar varya onlardandı hemde içlerindeki çikolata sosları bile patlayıp yayılmıştı
ikinci kez hazırladım bende sufleleri ama bu sefer kolaya kaçtım dr otkerin hazır çikolata şelalesi var ondan alıyorsun içinden kalıpları çıkıyor arkadaş önermişti denemek için almıştım allahtan hemen 10 dk kada onları pişirdim çok pratik aynı oldu vallaha üzerinede dondurma oh mis tavsiye ederim iki kutu al ama içinden 4 kişilik çıkıyor

yauv ben biliyom kendimi girdimmi çıkamıyorum yauv bir gıdım daha okudum geçmişi
sevimcim yaa hıdırellezi kaçırdım töbe töbe bu hızırla ilyas gaymi niye gülün dibinde buluşuyorlar :)))))
denizcim bak tekrar hatırlatayım ne olur ne olmaz belki aklından çıkmıştır sana bu aşılamada negatif şansı vermiyoruz tüm hakkını kullandın bak ona göre hemsana söz eğer aşılama ile hamile kalırsan hemen akabinde bende yaptıracağım bir aşılama daha biliyorsun aklım kalmıştı ilkinde tutmuştu ikinci güme gitmişti o yüzden aşılamada aklım kaldı ama hedefte tüp var dinlensin benim kakalakklarda :)) ama eğerki sen bi müjde verirsen hiç beklemem ona göre misyonunu gerçekleştir
kocişinede kavuşmuşsun oohh negüzel maşallah allah ayırmasın dicem ama işi adamcağızın iş hariç ayırmasın diyeyim
özlemim senin adın bundan sonra "Şehirler Arası Sokak Terliği" resmileşmiş bulunmaktadır :)))))))))))))))))))))))) canım annene gidecek olmana çok sevindim canım nasıl özlediğini biliyorum gerçi yakınlarda görmüştün ama olsun ben bir hafta görmesem aynı şehirde olduğum halde burnumda tütüyor
bebingcim anacım kırmızıların gelmese olmazmıydı sanki eksikmiş gibi damlamışlar offf gıcık oluyorum şunlara yaaaa bi 9 ay mola versinler dimi
mavicim bebingin kırmızılarını benimde kaynanamı getirdin :))) neyse ama aradan çıktı yoruldum yoğun haftama denk geldi ama onlara gitmekten iyidir 80 km istanbul trafiğinde hiç çekilmezdi vallaha
melekd aramıza hoş geldin canım umarım uğur getirir topiğimiz sana zaten şeytanın bacağını kırdık artık

kızlar gelecek ay pree-seed kullanacağım ovulasyon testide alıyorum bir boka yaramaz ama kayınvalidem çok ısrar etti o zorla aldırdı ben okadar olumsuz yaşadım ya şu olumsuz illeti bir atabilsem kafamdan aslında diğer forumlardan mucizeleri okumak lazım vakit yok aama ratladığınızı kopyalayın kızlar yaa moral sıfır bebek konusunda bende
birde kızlar şu erken menepoz için okul kapanınca doktora gideceğim menepoz geçiktirici tedaviye başlatsınlar beni kakalakları dinlendirirken vakit kazanayım

günaydın fıstıklar... biraz evvel merkezle görüştüm 9. gün için ii bi değer dediler...pzt tekrarlıycam testi inş yolunda gidecek hersey...burpum doğru söylüyosun hobareyyleri burdan yaptık...

burpcum kivili sufle yaptım,ama senin dediğinidde denicem:)krem halıya,çikolata kahve güzel gider.evet cnm o makarna halıdan benimde var,başlarda gıcık olmuştum arasına bişeyler kaçıyor,saçlar yapışıyor ama şimdilerde kullanılkı geliyor,bende geçenlerde vişne suyu döktüm,o lekeyi bile çıkardı yani.leke tutmuyor o halılar.

nursimcim hadi pazartesi herşey dahada netleşecek.emin ol herşey güzel olucak.ohh bebeişin tutundu,bundan sonrası basit.3 ayıda atlattınmıı ohh değme senin keyfine,bol bol nazlanırsın kocişine.ben öyle yaptım,çünkü gerçekden hiç rahatsızlığım olmadı 9. aya kadar,şükür şuanda iyiym ama yine ağırlaşmak zor.senin bebişin sana en güzel anneler günü hediyesi olucak inşallah.senin ve eşinin ailesine söyledinizmi?söylediyseniz tepkileri ne oldu?bu arada dün akşam hakkında bişey yazmamışsın,noldu?kocişinle neler konuştunuz?çok soru sordum dimi:))

yorma kendini bukadar yaa..boşwer canım biraz rahat ol.çok yoruluyosun hem işte,hem evde.

kızlar babamız ada'nın yanına alya ismini koymak istiyormuş.fikrini bana az önce beyan etti.ADA ALYA nasıl uyumlumu?onunda dediği olsun istiyorum.herşeyi benim istedim gibi olmasın.

bende çıkıyorum şekerler,misafirlerim olucağı için giremem,girince ççççookk kaynatmış olun.hepiniz şimdiden annelerinizin anneler gününü benim içinde kutlayın.

Tünaydınnnn kızlarrr.....Adacığımın güzel annesi sana da tünaydınnn :))))

selam kızlar...
kusura bakmayın dun misafirlerden sonra aksamda arkadaslar geldi saat 4 te gittiler 5 e kadar evi topladım tam uyumustuk ki kötü haber eşim çok yakın bi arkadasını trafik kazasında kaybetmiş.cok severdik.Mekanı cennet olsun.sözün bittiği yerdeyim kendime gelemiyorum bi türlü dükkanımın hemen önünde.cenaze.cok fecşyşm bugun.

nursimim hayırlı olsun canım cok sukur...allah kucagına almayı nasip etsin tuanayım haber verdi çok mutlu oldum anlatamam seytanın bacagı kırıldı artık.gerisi çorap söküğü gibi gelicek ben biliyorum.hobarey yapmaıcam netten özür dilerim.ayıp olur arkadaslara cenaze dolayısıyla.
şimdi bi okuyayım da.yine yazarım

semracım eşim malesef dün yanımda değildi kız kardeşinin sözü var ona gitmek zorunda kaldı sadece telefonda konuştuk çok heyecanlı her konuşmada sesi titriyor...

bebingim başınız sağolsun tatlım...

Slm arkadaslar ben geldim dün misafirim oldugu icin giremedim aksam cok yorgunum 3 aile vardi basim agriyor bugün yine misafir var keske kabul etmeseydim diyorum nursimin bebisi herkese hayirli gelecek 2ci güzel haberide denizcimde alacagiz insallah. arkadaslar ben cikiyorum bugün belki bidaha giremem ama yarin bütün gün burdayim :a015:

semracım söyledim çok sevinmişler annem telefonda benle konuşmaya doyamıyor kayınvalidemde sürekli ne isersen yapalım gönderelim diyor...eee tabi eşime çok iş düşüyo zaten aşılamalardada bişey yaptırmıyodu makineyi dolduroyo boşaltıyo çamaşırlar yıkıyo asıyo tabi benimde işime geliyo fazlasıyla...

bendede bikaç gün idrarda yanma oluyor bende diyorum bu ay her ay nasıl oluyor diye..bilginiz var mı kızlar bu konuda..

bubuşşş hoşgeldin...

denizim büuyük gün bugun mü canım.hadi bakalım sende guz<el haberi verirsin inş bu ay....

nursimcim aklıma geldikçe acyip duygulanıyorum burda olsaydın bi sarılıp seni tebrik etseydim.Cok ama cok mutlulyum canım tarif edemem sana.eşinde gelsin biran önce paylasın sizde...
ptsei den sonra artık tekrarlamazsın herhalde di miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…