günaydın kızlaaaar haşat turizmim resmen kayınvalideleri uğurladım ama iş bitermi yatıya kaldılar nevresimler yıkanacak anneme hediye almaya gitmem lazım malum ev işleri beni bekler yemek var uf kine uff çok yorgunum akşamda normalde kahve sevmem ama damla sakızlı türk kahvesi seviyorum içtim sonradan uyandım olaya uyku kaçırıyormuş gece 4 de anca uyudum 7 de kalktım birazda yorgunluğum ondan
kimse facede hobarey yapmamış kızzlar niye ????
hani en büyük hayalimizdi ?
nursimcim tedavinin gidişatından ben pozitif sonucu anlamıştım gerçekten başından sonuna belli oluyor neredeyse tedavinin olumlu sonuçta olacağı herşey harika gelişti maşallah inşallah sonucuda böyle olur hayırlısı ile alacaksın bebişini ama 8. gün sonucun 16 çıkınca ne yalan söyliyeyim bebeğinin tuttuğunu ama düşürdüğünü düşünüp çok içim yanmıştı çünkü benim 10. gün 22 çıkmıştı sonra 10 gün boyunca 30-18 gibi saçma sapan deeğerler çıkmıştı düşük yaparken senide öyle sanmıştım ama kanamanın olmaması biraz ümitlendirmişti beni dün iş yerinde sonucu okuyunca suratım sevinçten şebeğe döndü iş arkadaşlarımın hepsi ekranıma üşüştü ne var diye kapatana kadar canım çıktı ekranı :))) maşallah maşallah senin bebiş paçayı kurtardı değerini ikiye katlıyarak hepimizin yüzünü güldürdü hemde çok güzel bir değer
semracım bak adacığın nekadar uğurlu geliyor görüyormusun o bizim en akıllı kızımız diğer kardeşleri gibi uyuz değil ben en çok adayı sonra da nursiminkini seveceğim yaa şimdi 4 ay boyunca isim veremeyecek nursim dimi seçeneklerimizi bilsek aslında nursim kız olursa ne erkek olursa ne vereceksin
ya kızlar çok yorgunum ben çooook yoğun bu aralar rektöre hazırladığım kuruluş dosyasına birde çalıştay eklendiçok yoruluyorum evdede çalışıyorum geç geliyorum ben işlerimin başına döneyim geçmişi çok okuyamadım malesef kızlar vaktim yok (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?