inanamıyorrummmmmmmmmmmm.şoktayım...olumsuz sonuçlara o kadar çok alışmıştık ki!!!!bundan sonra dökülecek güzel sonuçlar.nursimcim hayırlı uğurlu olsun canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ne diceğimi inan bilemiyorum.bir kez daha hamile olduğumu öğrenmiş gibi sevindim.işte şimdi geliyor...sıra sıra hamiş haberleri gelicek.yaşasınnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!
gelelim ada'ya..durumuuz gayet iyi,doktorumuz bugün ultrason yapmadı.nstye girdim.birazcık sancım çıktı ama doktorum normal dedi.erken falan gelmicek merak etme dedi.zaten şimdiden sonra gelsede erken olmuyomuş.sezeryanla bu haftalarda genel olarak herkes aldırıyomuş,çok rahat ettim doktorumla konuşunca.bugün 37. haftamıza girdik teyzeleri.nursimcim allah sanada bu günleri yaşatsın,ama hamileliğinin tadını çıkar,çok özel bir süreç,insan hemen geçsin istiyor ama son zamanlara gelince geçmesin,birazcık daha hamile olarak kalmak istiyor.bugün emzirme dersi aldım kızlar.çok değişik bişey,canlısı nasıl olur acaba??kaydirigubbakcemile3
inş. cnm inş. az önce lab dan randevu aldım geldim. işyerime yakın yerde allahtan.
yarın sabah 10 da eşim numuneyi verecek. spermwashıng işlemi yapılacak 12 de asılama yapılacak allahım yazarken bile ellerim titriyor. ne olur bu emeklerimiz bosa gitmesin. hepimizin önce karınları sonra kucakları dolsun.
nursim eşim de tebrik etti hatta komşumada söyledim o da:)))
denizim rabbim inşallah sana da nasip eder dualarım seninle bi tanem ... bu ay bende hissediyordum içimizden birini nedense ... hani bir keresinde demiştim kendimide olacaksa hissederim diye o gibi birşey oldu bu ay ................ ayyyyyyyy inşallah bizde güzel haberleri veririz ya gerçi benimki mavişim dediği gibi doğal aşılama ama:)))
yaaaaaaaa ama ben ağlamaktan okuyamıyorum çok ama çok mutluyum.... rabbim hepinize kısmet edecek inanın kızlar....
denizim beni temmuzda tüp bebek olarak değiştiri misin canım:))))
özlemcim kimseler yok tatlım ben inanıyorum hepimizn sırayla olcak denicim sıra sende senin içinde dua ediyorum semracım adacıgımız ayagını sürüsün annesi devam hayırlısıya hepimize gelcek hamilelik perisi allahım nursininde seninde saglıklı sıhatli acısız kucagınıza versin
sen umut tohumlarını ek tarlana gün gelecek osana mutluluk filizlerini verecektir asla asla deme düşünce gücüne inan iyiyi düşündügün sürece iyi seni bulacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?