Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin canım
çoks evindim ada nın iyi olmasına
sağlıkla doğsun
sen doğur
nusimi de doğurtcaz inşallah

benimde bu saatlerde olacak
inşallah ikimizde poiztif sonucu alırız
benim umudum yok ama hayırlısı
nursim eşim de tebrik etti hatta komşumada söyledim o da:)))

bende söyledim nursim eşime
o kadar sevindim ki
bana moral oldun buna emin ol
umudum olmasa da moralim bozuk değil en azından
eşini ve seni yürekten tebrik ediyorum

amin canım cümlemize nasip etsin
yaaaaaaaa ama ben ağlamaktan okuyamıyorum çok ama çok mutluyum.... rabbim hepinize kısmet edecek inanın kızlar....

denizim beni temmuzda tüp bebek olarak değiştiri misin canım:))))

ayy pardon canım heyecandan kaçırmışım onu..

amin inşallah hepimize

valla ne sevindim yaaaaaaaaaaa
ben zaqten bilmiştim olacağını:)))))))))
emindim bugün aklıma bile gelmedi
hatta eşime de söylemiştim 8.gün sonucuyla:)))))))

sen umut tohumlarını ek tarlana gün gelecek osana mutluluk filizlerini verecektir asla asla deme düşünce gücüne inan iyiyi düşündügün sürece iyi seni bulacaktır

ben dekaçtım
bebingimi göremedim
tek tek okuyamadım ama girdi mi bugün acaba mutlu haberi biliyor mu ki..

hepinizi öpüyorum
nursimcim seni daha çok öpüyorum:)))

deniiz bu gazla spermler yumurtanı 12 den vursun iiinşalllaahhhhh
15 gün sonra da senin için sevinelim

slm fıstıklarım hepinize çok ama çok teşekkür ederim....inş sırayla konacak göbüşlere melekler eşlerinizede teşekkür ederim....

kızlar bugün okadar işimin arasında içime doğdu iişten foruma girdim haanaaam birde ne göriiiiim harika haber yazdım yazdım bir yolladım güm hata verdi
hobareeey yazmak için girdim kayınvalideler yolda aniden karar verdiler gelmeye çünkü bizim yakaya geçmişler bende onlar gitmektense apar topar bize çağırdım onları işten yeni geldim apar topar yemek yapıyorum sırf foruma girmek için acele ettim bir tepsi sufleyi halıya boca ettim kıymetinizi bilin hala daha gelmiş burada yazıyorum heran gelebilirler
bunuda neden yapıyorum tabiki topiğimizin ikinci bebeği şerefine
hobaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy
biraz daha çıkmazsan diğer yemeklerde yanacak
söyliyecek çok şey var ama siz anladınız onu :)))

işten geldim yemek yedim ama inanılmaz yorgunum biraz yatıcam uyuya kalmazsam yine görüşürüz fıstıklarım...

EŞım dıyokı ne oluyo ne bu sevıÇ sankı sen hamılesın allah tamamını erdırsın ınŞ Öyle olcak semracım bak adamız gelırken yenılerını getırıyor

nursin tebrik ederim canım netleşmiş gebeliğin çok sevindim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin saglıklı olumlu huzurlu bir hamilelik dönemi geçirirsin de kucagına alırsın sag salım yavrucugunu ınsallah
hadı bakalım yolu açtın daırısı bizlere olsun sıra bize gelsin çabucak da hep beraber bekleyelim vuslatı

semracım sanırım senın de kontrolun varmıs mınıgının guzel haberlerını almıssın ne guzel sana da hayırlı dogumlar nasıp etsn Rabbm vaktınde ınsallah

sanırım denizin yarın asılama günü dılerım tam on ıkıden vurur bebıs ya da bebısler:)) sen de kavusursun hayırlısıyla o eşsiz mutluluga..

cok katılamasam da muhabbetınıze vakıt buldkca aranızda olmaya calısıyorm ama ınanın gönlum hep sızlerle aynı umutlu bekleyıste
benım de yarın doktor konrtolm var reglm bıttı sayılır bakalm yumosların durum ne alemde ıgnelerde dozu arttırcaz mı o bellı olacak asılama ıcın daha gun bellı olmaz herhalde bekleyısteyız heyecanla
bu arada listede adımı görmek baya bi heyecanlandırdı beni dilerim benm de ilk aşılamada hamile ünvanını haketmem mümkün olur da biz de yasaırz o sevinci..

herkese bol bebişli günler diliyorum umutla kalın arkadaslarm hayırlı geceler hepınıze..

ben geldim arkadaslar ama kimsecikler yok misafirim oldugu icin giremedim.
Denizcigim benide listeye aldigin icin cok tesekkür ederim istersen 3 asilama negativ 1 tüp bebek negativ eylüde tekrar 2 tüp bebek deneyecegim insallah ozaman olur canim allah herkesin gönlüne göre versin ben cikiyorum iyi uykular hepiniz öptüm kocaman

bugün misafirim gelicek,kayınvalidemler ve görümcemle eşi ve yeni bebek..internetten tatlı tarifi bakıyorum,ne yapsam acaba.???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…