Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermestcim eşin memurmu tatlım sen gidemiyorsan onunda gelme imkanı yokmu yanına..

akademisyen o canım yer degıstırmesı onumuz bırkac yıl zor
ben de sözlesmelıydım kadroya gecıyorum sımdı
tekrarr adaylık durumu oldugundan yanına gıdemıyorm
o yuzden karmasık bıraz bızım durum
su an kardesmın yanındayım da ınsallah burdan da gıtmek zornda kalmam derdm o:)

ozaman bu gün sayfayı ben açıyorum galiba günaydın kızlar bugün 19 mayıs hepiniz evdesiniz ve temizlige giriştiniz kolay gelsin canlarım

günaydın herkese
izmirdeyiz ama çok işler var birazdan ev bakmaya çıkacağız taşınıyoruz
moralim bozuk
kasıklarım ağrıyor sanırım adet olacağım
zaten umrumda da değil olmazsa olmasın eşya taşı yerleş yeter,i kadar yorulacağım
hepinizi öpüyorum umarım en kısa zamanda tam anlamıyla dönerim
semracım hayırlı doğumlar aklım sende hep kendine dikkat et öptüm canım

bebing sagol canım kimseyi aratmamışsın dün bentam sana cevap yazcaktım bizim çatıcılar elektirigi koparmışlar elektirikler şase yaptı tabi ben evin elemanı elektirikçi çagır tamir ettir derken habersiz misafir çaydı yemekti derken giremedim tekrar ama sen bizi aratmamışsın canım inş bol kazançlı günler olur ödemelerini yaparsın canım allahım bereket versin dükkanına

denizim hoş geldin aman iş yapma sakın hamilelik belli olurken biliyosun sanki adet olcakmışsın gibi agrılar oluyo ne olur ümüdünü yitirme

özlemde bi ce yapmış sonra milletin agzını sulandırmış gitmiş aman benim zaten dışarda sacım hep kurulu kafamı kızdırma gider yakarım sacı yaparım katmerleri çökelikleri dün gelen misafirim köyden yogurta getirdi oh yaparım ayranımı gelmek isteyen gelsin

kızlar ya ben ne yapcam yazlıkları çıkardım ama hiç birinin içine giremiyorum hafta sonuda eşimin amcasının oglunun dügünü var kınada tam bizim kapının önündeymiş hadi kınayı atlattık yöresel kıyafetlerimizi giycekmişizde ben dügünde ne giycem of zaten bu ara felaket durumdayım çok açıldım annemlerin çatıya 1500 bayıldım kendi evimide yıktırdım 10000de ona bayıldım eecumayada ilaclara lazım yumurta toplama işlemine lazım bide şimdi yazlık kıyafet almak lazım herif beni kesin vurcak almasaydın kiloları diycek sanki ben keyfimden aldım 2aşı 1tüp tedavisi geriye bana bebek yerine kilo kaldı ne yapıyım 52den 62çıktım boyda yok basen çok aman ne yapcam yaaaaaaaaaaaaaaaa

Sevim kuşum,git bir tane elbise korsesi al kendine,2 beden küçültür o seni,hem ço para vermemiş olursun,hem de fit görünürüsün....

Denizcim,hoşgeldin tatlım,boşver,herşeyin hayırlısı olsun...Ev işi zordur,Allah yardımcınız olsunnnn.....

ben evi tamir edin dedim adamlar bütün duvarları balyozla vurdu indirdi ama iyide oldu ev iğrençti sanki agır gibiydi iğğğ oturanlar tam bir ahıra çevirmişler nasıl olsa çkacaz diye batırmışlar duvarlara sıtrafon döşencek rutubet olmasın diye şun duvar örmeye geçmişler direkleri dikmişler admlar vurmuş indirmişya üst kattakilerde korkmuş şimdi bunlar bizide indircek aşagı diye beni arıyolar sevim sen evi yapıyonmu yıkıyonmu diye haha insinler çokta lülü evi öyle kullanmadan önce düşünselerdi sanki gavur malı uyuzlar yıkan admlar bile soruyo abla burda hayvanmı yaşıyodu diye bi insan bu kadar pis olur insan bi boyar kapını çerçevisi fayansların aralarından pislik fırlıyor şimdi üst kata sıfır daireye çıktı 4ayda orayıda batırdı lar yani kızlar biraz eltimi çekiştirdim ama ne yapıyım sinirlendim o ev biraz düzgün kullanılsaydı ben bu masrafa girmeyecektim şimdi o evin maliyeti en az bana 30 milyar kaynna pis elti pis ben ne yapcam bunların içinde bilmiyorum anamın titizliginden yakınıyom ama orda daha beter olcam en azındana anam temiz kadın neme lazım hemde güzel içim açılıyor kaynanam hani pamuk prensese elma veren cadı varya aynı o zayıf kara kuru yüznded kocaman bi ben zaten çirkin ama kayın pederim çok yakışıklıydı allah rahmaet eyelesin bu kadını niye aldı acaba huyuda güzel degil aga kızı diye heralde kayın pederim çünkühem öksüzmüş hemde yetim kimsesi yokmuş altı aylıkken babası askerde ölmüş anasıda 6aylıkken baska adamla evlenmiş adamcagaz bu yüzden almıştır kesin ooo baya basınızı agrıtmışım

sevimcim tuanay haklı bence
zaten tedavilerin yadigarı bu killolar boşverrrr
gitmem dügüne dersin o zaman eşin bişey demez hemen alır yeni bi elbise

sevimcim sende hikayeler film gibi canım ya
anlat basımız sismez bizim

sermest senin durum karısıkmıs duzelir inş. en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…