Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpum köpiş raku di mi adı super iyi isim eee sanatcı sahip tabi guzel isim koyacak
alıstı herhalde bişey dememişsin cunki yazık bebekmiş o daha.
napcan alısıncaya kadar zorluyu cok tatlı ama goldenlar bizim karsı komsunun var super bişiy
seni düşünemiyorum ama ameliyat eldiveniyle filan.veteriner sanacak seni köpek

siz gelmezseniz bende kendi kendime devam ederim böyle bi süre sonrada sacmlarım ama mecbur okucaksınız artık
eskiden yemek menüleri verilirdi o da yok son zamanlarda
semranın annecigi yapıyordur tabi yemekleri

nbnh nin misafirleri vardı di mi bugun
pastalar kaldıysa bende gideyim ya
çok dokunuyor mideme hamur işleri ama yemeden yapamıyorum

okuyorum sizleri kızlar,gerçi bugün bitek bebişim ilerletti sayfayı.arada sevimde renk katmış ama...ben gayet iyiyim,sabırsızlıkla bekliyorum,nasıl geçti bilmiyorum,bu arada bebingim özelden sana msj attım gördün dimi?

össlem nerdesin kuzum?

deniz sende yoksun..

burpcum sen nasılsın,sendede yiğen heycanı vardır,ablanın durumu nasıl?nekdar kaldı onun?

canım bebingim ne zamandır böyle kaynatmıyordun bayılıyorum böyle sıra sıra yazılarına
ödemeleri takma tatlım inşallah bol bol satış yaparsın strese girmen nafile
köpişe alışamayacağım galiba veriyorum bana göre değil ben çok titiz insanım ve acıyan insanım ona çok acıyorum yapamayacağım malesef ama nette bişi çaktırmıyorum ayıplarlar beni ((((
3 gün göz kırpmadan havhavını dinledik birde içim elvermedi ben bu uykusuzluğu kendi bebeğimle yaşamak isterdim bok temizle çiş temizle bahçede olsa bile zoruma gitti bebişim olsun onunkini temizliyeyim köpüşümü harika bir aileye vereceğiğm doktor karıkoca umarım çok mutlu olur kıyamam köpüşe ben ona bakamayacağım onun üzülmesine kıyamam hayatta
preseed furyası varken sen düğün koşturmacasındaydın amerikadan gelen bir jel göyya zpermlerin daha hızlı hareket etmesini ve daha başarılı olmasını sağlıyormuş ovulasyon testi eşliğinde yumurtlamanın olduğu gün ilişki sırasında kullanıyorsun bak forumda bile var pree-seed biz maviyle getirttik amerikadan canım sen bir oku istersen benim pek bir umudum yok malesef
akşama misafirim var patlıcan salatası yaptım çikolata meyve kurusu ve bol kayısı kurulu bir kek yaptım
mantar sote var pilav yapacam ana yemeğe karar veremedim belki biftek kızartırım
çook yoruldum tüm gün bir gardrop üütü yaptım temizlik yaptım ne bu yaaa köle gibi
semracım sorma yüreğim ağzımda telefon bekliyorum 25 inde doğum dedi doktor ama ablam sonuna kadar beklemek istiyor birde kızının okuma bayramı var 30 mayısta mutlaka ona gitmek istiyor doğum yaparsa gidememekten korkuyor
ikinizde hayırlısı ile yiğenlerimi bir doğursanız bir oh çekecem sonra nursimi bekleyeceğiz ayy bide bebingin ağzından bal damlamış denizim bir güzel haber verse allahım ne olurdu sanki
benim aklıma geldi benim gene kahverengiler başladı gelecek ay soğan kürü yapayım gene o ara kanamalara iyi geliyormuş
ya bu arada fırınım beni deli ediyor bir mutfak alacak kadar para verdik o salak ankastre fırına tarif 40 dakika pişir diyorsa bu salak fırınla 70 dakika sürüyor acaba benmi ayarını beceremiyorum fırını aldıktan sonra markasından telefon etmişlerdi hanımefendi müsaitseniz yarın geelelim size fırınınız hakkında eğitim verelim dediklerinde nasıl alay etmiştim yuh demiştim ben tasarım dersi veriyorum fırın kullanmayı onlardanmı öğrenecem demiştim kendi kendime ohh oldu şimcik bana kullanamıyorum heralde :))))

yettim kızlar
okuldan sonra arkadaşlar uğradı kahve içtik o yüzden geciktim bugün 3 çocuk vardı evde çok akıllı çocuklar anneleri çok titizdir ama ona rağmen evde bi afalladım
Allah önce bize bebek versin sonra da güç kuvvet versin

demek ki benim hain antibiyotikler yararlı bakterilerimi mi öldürdü ki?????
neyse bugün geçti gibi dün den çok daha az bazen de olmuyo kiraz sapını içtim bugün de
bakalım bi atlatıym bi daha ki pressed denemem de olursa demekki sebep preseed

ben preseed in içinde spermin içinde daha çok dayanmasını uzun süre canlı kalmasını sağlayan bi madde var diye okudum bi yerde
sperm yıkanı yo ya o işlemde de preesed in içindeki bi madde varmış
ama nerde okuduğumu unuttum:)))

buuuurrrppp benim de bakçeli bi evim olsun benim çocuklar bakçe diyo:))))
bi de köpeğim olsun
bi de bahçeme maydonoz ekiym eşim evde olduğu günler sulasın
bebeğime salıncak kuriym bahçede:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

öğretmenlerin konuşmaları düzgün olur çocuklara da öğretir ama ben nereye gitsem onlardan bişi kapıyorum
şırnakta onlar gibi konuşmaya başlıyodum ki tayin çıktı
şimdi de burda onlara benzedim be yaaaa:))))))))))))))))))))

bebingim yazmış yazmış gitmiş((

semra biliyorum sen hep bizimlesin
ben de hamile kalınca hiç bırakıcam burayı:))))

kızlar sizi çok özledim valla ... evet misafirim gitmedi zaten ben hiç gitsin istemiyorum ama yarın gidecek... menüler denilmiş teyzem dün mantı açtı bugünde gözleme ayran keyfi yaptık:))) canınız çekmesin ama...

ii akşamlar fıstıklar... valla bebingimi kutluyorum yine döktürmüş bol bol....bu arada denizimin test günü sanırım ayın 24ü inş çok güzel bi son olur...özlemcim afiyet olsun tatlım...mavicim bence sen üşütmüşsün tatlım preseedden değildir...bol su içtikçe atlatıyosun tatlım...

ooo doluşmuşuz yine
nursim bence de şüttüm kaloriferler yanmıyo artık çorap giymek te huyum değil
kardeşim geldiğinde de dışarda yemek yedik açık havada oturduk donmuştum
ve bu yanma başlamadan önce böbreklerim ağrır gibi oldu
bi daha ki ay belli olur

ben çıkıyorum kızlar 2 gün tatil var ya bugünü psikolojik olarak cuma sandım çok yoruldum
valla anladımki benim kronik yorgunluğum psikolojik
yarın da temizlik yapıciiim salonu temizliyorum
öbürgün de yatak odası
bahar temizliğim bitiyo zaten bahar da bitiyo:)))
çok öptüm herkesi iyi geceleeer

merhaba kızlar bugün ben de geçe kaldım ama sanırım pek kimse de yokmuş
sabah doktordaydım yine aksamına da biraz arkadaslarla takıldım
anca bu saat oldu yeni giriyorum nete
doktorumu bile bezdirmiş durumum
bugün bir tek yumoşun makus talihini değiştirmek üzere oldugunu görünce
öyle bir şükür çekti ki hem kendimden utandım suçluymuşum gibi
hem de güldüm haline adamcağızın sankı kendi yumurtasını büyütür gibi şükredişine
artık kendimle içinde bulundugum halle dalga geçiyorum bir de bunu deneyeyim bari
eğer o yumurtacık işleri bozmaz büyümeye devam ederse
aşılama aşamasına da geçmek nasip olur inşallah
aday adaylığının bile adaylığında kaldık vay halimize

ne kadar uğraşsam da işyerinden sağdan soldan duyan olmasın diye
saolsun bizim milletin ağzından laf eksilmediği için
nerden gittiyse gitmiş birilerinin kulağına
gerçi kimin laf taşıdıgı da belli ya neyse
anlamıyorum işleri veya işin gereği en mahremini açmak zorunda olduğun insanlar
hem iş ahlakını hem insanlığını unutup başkalarının en mahrem üzüntüsünden
kendilerine dedikodu malzemesi çıkarmaktan nasıl bir zevk alır
hadi onların ki bi kabahat halini öğrenen de mi bir garip insanlık örneği teşkil eder illa
gelir bir de"ee şimdi çocugunun olmasına engel mi"diye arsızca yüzüne vurur üzüntünü
ne acıdır ki onlar
ne üzüntüyle endişeyle bu yolda attıgın her adımın ömründen çaldıklarından
ne de zaman denen celladın her dakika her sanıye seni nasıl bir imtihanla bogdugundan haberdardırlar

bugün bir yanımı tevekkül rüzgarına bırakmışken tam
bir yandan yediğim bu insanoğlu rüzgarı
gene kördüğüm etti beni
ne diyelim hayr olsun saglık olsun
zor da olsa sonunda bebişler olsun
biz muradımıza erelim de
varsın ellerin dili bizimle doysun

sevgiyle kalın canlar
ve tabiki gebe kalın:)))::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sermestin cumleleri harika gercekten bi daha bi daha okuyorum.
ben esnaf olalı turkceyi katlediyorum bide burası.
ama su kucuk memleketteki en duzgun konusan esnafımdır yinede iddalıyım valla
sasırıyor musteriler zaten

bu arada canım benim güzel iltifatın moral oldu söylemeden gecemeyeceğim
tesekkur ederim güzel gören gözlerinizin güzelliği o:kedi:

Son düzenleme:
ben doldururum böyle sayfaları da sizde el atın şekerler..

semracım gördüm msjı
gec oldu kusura bakma sayfanın o kısmına hiç bakmıyorum nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…