Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim kolay gelsin canım.
zor bi dönemdesin keşke elden bişey gelse.
en azından esin yanında.
kendini cok yıpratma tamam mı

kimseler kalmamıs küstüm size hevesimi kırdınız ne guzel kaynatacaktık
gıcıklar sizi
evet sevim sen ve tuanay
ne guzel dolduracak tık sayfaları
bende cıktım işte

asağıda görünmüyorsun ama sevimcim gittiniz sandım

eşler kıskanıyor zaten bizim bu sayfada olmamamızı

bana cok iyi geliyor bu sayfa bu sohbetlerimiz arkadaslıgımız
zor gunlerde destek olmamaız hele yalnız olmadıgını bilmek paha biçilemez bi duygu
reklam gibi oldu ama dogru napıyım

burpum koçişiyledir bugun
burp e mutfakta super seyler yapıyordur ama mutfagıda mahvediyordur.

sevimcim pis insanları hiç sevmem evine kıymet vermeyenleri hor kullananlara gıcık olurum ben oraya gelirsem ayagımın altına alırım onları haaaa
sen nerelisin canım yoresel kıyafet filan giyicekmişsiniz kına da merak ettim
seini face in yok mu biz hepimizi faceden gördük canım

bugun gıcıklığım üstümde ekranın basındayım gelmenizi bekliyorum
yoksa abuk subuk sitem edip durucam
zaten regl im yakınlastı heyheylerim üstümde
ona göreeee

tünaydın herkese...

bebişim naber?

deniz dönmüşsün kuzum.sen beni merak etme gayet iyiyim.sen dikkat et,ada gelmeden güzel bir haber daha bekliyoruz:)

madem gelmiyorsunuz son cagrıyıda yapmıstım az evvel bende gidiyorum azcık alısveriş yapıcam
hava hala cok soguk burda ya
yazlıklarıda cıkardık donuyoruz...

alışverişe gidicem demiştim ya gittim keske gitmeseydim alısverişte mutlu olucagıma dahada sinirlendim yahu
hiç bişey yok su memlekette
coton vero moda mudo batik giy cıkar giy cıkar yok bişey baskada yer yok kufredicem simdi
hiç bişey yok ya

bebing gelde al şunları aygının altına vallaha yoktan yere bana dünyanın masrafı çıktı ben aslen sivaslıyım ama bizim köy tokata yakın diye oraya bagladılar ama şimdi sivas dava açmış bizim köyü tekrar sivas alcak galba ama bana sorarsan ben köye hayatımda 2kez ancak gittim bizim tokat merkezde çifligimiz vardı oraya yeniden gecen sene ablamla ev yaptırdık orası benim köyüm diyorum yöresel kıyafette sivasla tokatın karışıgı bişey heralde ama kızlar size bişey söylüyümmü yazın bizim köye bi hırsız gitse vallaha zengin olur kıyafetlerle onu tatamlayan altınları çalsalar vallaha adm koçtan bile zengin olur hertarafı altın dolu fesinde bile 24tane altınvar kadınların kolları bogazları dolu

canım bende senin gibiyim alış verişte rahatlıyacagıma daha çok sinirleniyorum çünkü çok kararsız bi insanım bu kocayı nasıl aldım bilmiyorum gerçi adam cagız 12sene istedien sonunda evetti aldı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…