nbhn seni unuttum galiba canım sende benim gibi pırıl prıl olmuşsun oh bizaman bizi idare eder kolay gelsin canım
aşılamanın kaçıncı günü adet olunur. ben 5 mayısda aşılama oldum.
slm kızlar nasılsınız drdan geldim şimdi bebeğimi gördüm 5.6 mm teyzeleri nokta gibi gözüküyor resminide aldık
drumda çok ii göründüğünü söyledi
25 ocak gibi olur doğumu dedi.
ya kızlar bira önce komşunun biri geldi allhta şaşırdı kime verceni dedi canımı sıktı burda komşumuz var gelinini bebgi küçük ama bilmeden hamile kalmış süt koruyor diyede dr gitmemiş ama hamileymiş dr alamam demiş bunlarda analı kızlı gelinin karnına vurmuşlarki düşsün diye cehalet ya hatta vahşet sonra kızı hamile kalmış hemde 2kocadan 5çoçuga bakmayada durumları yok çoçuklar salya sümük sokkta neyse onunkini aldırmışlar busferde kaynana menepza girdim zannetmiş dr gitmemiş şimdi 5aylık hamileymiş aldıramıyoda bazen gercekten asi oluyorum ey güzel yarabim işne karışılmazda bu kadar insan yani biz 1tane bebek için neler yapmıyoruz hangi tedavilere baş vurmuyoruz üstelik versen biz onları ne güzel yetiştirip misler gibi büyütcez çok sinirlendim kızlar abuk subuk yazcam bazen diyorum rabbim bizsana yakarıyoruz senden diliyoruz ama ataistlerin bile çoçugu oluyor onlara bile güldürüyon bizi neden
haaa bu arada kızlar yanmam tamamen geçti kurtuldum doktorddan:))))))
kiraz sapını bugün de içtim ne olur ne olmaz diye
sermest inşallah o yumoşun büyür de sağlıklı bebiş olarak döner sana:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?