Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nbhn seni unuttum galiba canım sende benim gibi pırıl prıl olmuşsun oh bizaman bizi idare eder kolay gelsin canım

evet sevimcim bir süre temizlik yapmayı düşünmüyorum sen de temiz temiz pırıl pırıl otur güle güle kirlen derler ama evlerimiz kirlenmesin hemen

slm kızlar nasılsınız drdan geldim şimdi bebeğimi gördüm 5.6 mm teyzeleri nokta gibi gözüküyor resminide aldık
drumda çok ii göründüğünü söyledi
25 ocak gibi olur doğumu dedi.

canıım ilk tanışmanızı yaptınız demek ne güzel ne mutlu size maşallah subhanallah
bir ömür beraber olmayı da nasip eder inşallah Rabbim saglıcakla huzurla
darısı bizlere inşallah

selam kızlaaar
ben geldim ama pert oldum valla
salonu temizledik 10 dk geçmedi yağmur yağdı su lekes oldu camlar tekrar:))))
pazara gittim alışveriş yaptımm

bu arada bebing burda o mağazalar da yok şekerim şükret haline bence
seviiim bende 62 kiloyum:)))))ama basen yok yerine göbek var bebek olacak yakında inşallah:)))))

öyle kızlar yoruldum ama değdi:))))
bu arada aman kimseye bulaşmasın kaynanam geliyo pazar akşamı pazartesi doktora götürecek eşim ankaraya ordan da evine dönecek heralde bilmiyorum yapılan işleme göre belki de buraya gelir((((
tam evi temizledim keyfime bakıcam derken inşallahhemen düzelir de evine gider:))))

nursim Allah tamamına erdirsin canım benim dua et bilere nolur:)))

şimdi bebeğimi gördüğüm ilk gün geldi aklıma yok o gün değil kalp atışlarını duyduğum gün
buzdolabına yapıştırmıştım resmini gece uyanıp uyanıp öpüyodum((((((

Allah hepimize bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah

haaa bu arada kızlar yanmam tamamen geçti kurtuldum doktorddan:))))))
kiraz sapını bugün de içtim ne olur ne olmaz diye

sermest inşallah o yumoşun büyür de sağlıklı bebiş olarak döner sana:)))))

ay okurken içime daral geldi yeminle
yazık ki ben de bu soruyu sormaktan alamıyorum kendimi
Allah sevdiği kulunu imtihan edermiş sözüne sığınmak lazım galiba

haaa bu arada kızlar yanmam tamamen geçti kurtuldum doktorddan:))))))
kiraz sapını bugün de içtim ne olur ne olmaz diye

sermest inşallah o yumoşun büyür de sağlıklı bebiş olarak döner sana:)))))

inşallah be canım tek duamız o da nasip işte
bu arada canım iyileşmene sevindim geçmiş bitmiş olsun inşallah

yaprak dökümü ve canım ailemi dönüşümlü izliym gelirim yine yorgunluktan sızmazsam
yarın da tatil gelirim çok öptüm kızlar hepinizi

mavicim yanmaların gitmesine sevindim canım sermest yumoşların güzelce büyürde sende bize güzel haberler verirsin inş

ayy kızlar yazdıklarınızı nihayet okuyabildim:)))
bebingim sanki en çok sen çalışmışsın , konuşması düzgün arkadaşım benim:))
tunayım sınava az kalmış inşallah başaracaksın canım benim...
sevim seni zopalarım ha allah allah kırk yılda bir yedik boğazımdan getirme:)) bu arada güle güle kıllan..
denizim canım benim sanırım bende taşınacağım tayin isteyeceğim bu yıl hadi inşallah uğurlu gelir.. bu arada eşim önümüzdeki ay yapalım şu tüpü dedi:)))
semracım ayy ne kadar az kaldı kızım geliyoru ya rabbim kolay doğum nasip etsin canım....
nursim noktacığını yerim ben senin kendine ve bebişine çok iyi bak canım ... aaa sanırım benim burcumdan olacak:)))
burpum sen yorulmadın mı kuzum? köpüşünüz çok şekermiş ya bayıldım valla...
sermest canım sende şeytanın bacağını kırdın yani!!!! yuuuuuuppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiii

haaa bu arada benim bayram süprisimde geldi:))) zaten nedense hiçbir bayramı kolay kolay kaçırmam işin ilginç yanı son iki senedir 19 mayısta oluyor gençlik işte:)))

kiraz sapı ne işe yaıyor ya ben neyi kaçırdım acep.... bu arada bende bugün denizimin tarifine başladım ve klomende kullanmayı düşünüyorum cmt dr gideyim diyorum bakalım...bu ay bir deneyelimde artık önümüzdeki aya kısmet....

mavişim temizlikler yapılmış ohhhhhhhh ama dediğin gibi bahar bitti!!! ya canım 24 ünde tayinler değil mi ben bu yıl isteyeceğim tavsiye edeceğin okullar var mı? ben tobb yada refik saydamı düşünüyorum şimdilik.... kaynanan süpriz yapmasın:))) bu arada bende tatilden yararlanayım yapayım dedim ama hava çok kötü ya camlar yine batar ... biz konsere gitmedik arkadaşta oturduk ama o yoğunluğa malesef dönüşte rastladık neydi o ya... cmt yine geleceğiz hastanede kalıyorlar hala bende birşeyler yapayımda götüreyim diyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…