benim 19-20 oldu devam ediyorum her sabah bilgisayarı açar açmaz ilk işim onu okuyorum sonra işime bakıyorum yoksa sonra bir sürü iş arasında unutuyorum valla... bence sizde öyle yapın:))
ah kızlar bende bi mucize olsun da hamile olayım istemezmiyim.ama bıkmısım her ay bu sefer oldu demekten.hep inandırırdım kendimi bu ay oldu diye sürekli bi belirti arardım gecti şimdi o dönemler.
canım benim sağol deniz teyzesi.kızımızın adını özlem teyzesininde hatırladığı gibi ADA İLYA düşünüyoruz.şuan bi değişiklik olmaz diyorum ama ada kesin olucak,çünkü ada ismini çok beğeniyordum hep.artık öyle hitap edebilirsin canım benim için hiçbir sakıncası yok.:ecrin_bebek:
benimde 18 oldu adet oldum ara verdim bitince devam edeceğim...birde arada vaktim olursa yusuf suresini okuyorum o da çok iyi geliyor...
ada cım deniz arkadaşın da sana katılacak inşallah bir gün...
ya kızlar küçük kadınları izliyor musunuz bilmiyorum ben baştan hep izlerdim sonra bıraktım bugün öyle bir baktım gözlerim doldu valla tezer var hamile evliyken çocuğu olmamış tedavi falan görmüş o yüzden eşinden ayrılmış şimdi öylesine bir ilişkiden hamile kalmış ve aldırmak istemiyor ama nasıl mücadele ediyor bu durumda olduğumdan mıdır hak verdim valla kıza eline geçmiş zor bir şanstan vazgeçmek istemiyor çok duygulandım ya ağlayasım geldi birde kalp atışlarını falan izledi ya çok güzel bir duygu olsa gerek..bugünlerde her yerde bebekle ilgili durumlar var ya da ben algıda seçicilik yapıyorum ve bunları görüyorum ömre bedelde de vardı böyle bir durum çocuk için taşıyıcı anne arıyorlardı birde sabahları yabancı bir dizi var çocukları olmuyor taşıyıcı anneyle oluyor galiba...
anlıyacağınız ben kafayı sıyırdım bu durumdan kurtulmak ta sanırım zor olacak..
yeniden tedaviye başlamak bile heyecanlandırıyor ama böyle nereye kadar ya olmazsaları ne zamana kadar yaşayacağız..
şimdi burpe nursime destek olmak varken ne haldeyiz ya....
gunaydın kızlar sonunda kar geldi...ben pek sevmesemde esim cok seviyor evden erkenden cıktık dağa doğru biraz kar oynadık işe geldim.
acıklıyorum sonunda tartıldım ve 1 kilo vermişim inanamıyorum çünki obez gibi yediğimi sizde biliyorsunuz ve regl öncesi şiserim ben kilo almış gibi olurum.cok sevindim valla sabah sabah gaz geldi biraz daha zayıflaamaya karar verdim.özlemcim seni takip ediyorum...
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bir alay yazdığım yazı telefonla konuşurken dalgınlıktan escapeye bastım diye gitti bu netbookta bir garip yaa normal bir laptopta böyle birşey olmuyor ctrl copy ctrl passta yapmıyor tuş takımıyla ayarları vardır belki
yaa bir sürü şey yazmıştım öfff
neyse kursa gitmedim kocişte dünkü 4 saatten sonra çıkmadı evden işe gitmedi şimdi lahmacun yapıyor kociş :) ekmek makinesinde hamur yapacak hehe derste çalışmayacağım bugün biraz moral depolayım akşamada lost izleyeceğim kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?