Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bana mı sordun denizim.şimdiden hayırlı ugurlu olsun planınız cok guzel olmuş.
ben iyiyim işte idare ediyorum.regl olcam bugun yarın onu bekliyorum

tabiki sana dedim bebişim bebing uzun geliyor böyle daha iyi:))))
göreceğiz bakalım hayırlı mı olacak:))

ben döneceğim şimdi tüp bebekte bir konu açacağım ege üniversitesiyle ilgili tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum birde bir mucize daha yapıştıracağım buraya okursunuz...

mucize değil mi arkadaşlar....

denizciğim ne güzel seni toparlanmış görmek yeni planlar yaparken görmek ben seni destekleyecekken ben takılıp düştüm hepinizin beni nekadar iyi anladığınızı biliyorum canlarım benim sizler bir tanesiniz ve içimizden birinin güzel bir haber verememiş olması çok büyük haksızlık bir semradan gördük güzel haber aylardır idare ediyoruz durumu
olumlu olacam canlarım birtanelerimde bunun için azıcık olumlu bir şey olsa dimi neler yaşadım siz biliyorsunuz maddi manevi perişan olduk eşim bana öyle güzel şeyler yazdıkça daaha duygusallaşıyorum musluklar daha bir koyveriyor
kızlar bu arada iyiki ingiilizceye başlamışım nasıl kafamı dağııtıyor dayanak oldu bana resmen gerçekten neredeyse severek çalışıorum yoksa düşünmekten kiprit çöpü gibi kurudum
öğleden sonra merkezi aradım e2 sonucumu sordum 97 dediler geçen tedavinin cetveline baktım 5.gün daha 30 muş buna rağmen neden yumurta yok anlamıyorum bugünkü üzüntümlede olacağı varsada olmamıştır ya eskiden doktorlar ne güzel insanları kandırırdı o politikanın değiştiği çok kötü oldu dan dan dan söylüyorlar herşeyi görüşmeye cuma günü çağırdılar inanabiliyormusunuz tüp bebek tedavisinde yumurtalar okadar hızlı gelişirki gün aşırı çağırırlar kontrole aşılamada bile öyleydi benim dumurları bir haftada iki kere görmeleri yetiyor
siz bana kızıyorsunuz birtanelerim ben olsam bende size kızardım özlemin dediği gibi benim dumurları geliştirecek ilaç henüz icat olmamış heralde yada bebingin dediği gibi düşüncelerimi bir olumluya çevirebilsem
ya anacım olumlu bir şey gördükte şımarıklıkmı yapıyoruz nerde bir musibet varsa çekiyorum tedavilerimde

bana bak bebing sen hasta olmayı bekliyor olabilirsin ama biz beklemioruz olma mümkünse hamile ol ne bu be hadi biz tedavilerle beceremiyoruz siz de boş durmayın madem sizden gelsin haberler sağ gösterip sol vuralım
ben şu an yeni bir deneme düşünmüyorum ama daha önce seval taşdemire gitmiştim gidersem ona giderim ama araştırma yaptırıırım ne var neden olmuyor yumurtalar neden gelişmiyor tedavisi varmı yani bunların hepside zaten bir tüp bebek kadar para tutar eşimde ameliyat olur yazarken bile vazgeçtim çekilir dert değil bunlar zaten bir sene hiç birşey yapmam hayatta büyük konuşmayayım ama biraz para biriktirmeli tüm bunlar için parayı kumar oynar gibi harcadık çatır çatır resmen

canım ya durumu bu kadar net bilmek ve farkında olmak da çok kötü..söyleyebileceğim birşey yok ki ne yazsam boş umutlanma bekleme aşamasına bile geçemedin daha baştan bu kadara olumuszluk olacağı varsa da olmaz ki ama sana kızmıyorum bu senin elinde değil ki aynı şeyleri bende yaşadım olacak mı yumurta ne kadar olacak kaliteli mi değil mi insan bunları düşünmekten kendini alamıyor birde olumsuzluklar çıkınca yıkılıyorsun..ne diyebilirim ki sadece dua ediyorum senin için hepimiz içinde ediyorum ama şu anda öncelik sende canım arkadaşım...

şimdi kesin bıraktın mı günlük iğnelerini yapmıyormusun?

ii akşamlar kızlar denizim kendini toparlamış yeni planlar yaparken görmek seni çok güzel inşalllah bu kez olurda yeni planlara gerek kalmaz...
burpcum ne diyeceğimi bilemiyorum inan aşılama tedavimde sadece bir yumurta gördüğümde çok üzülmüştüm sağdaki iki yumurtayı görmeden senin üzülmen sinir olman neden neden neden diye sorman çok normal bazen allahım bu yazılı sınav soruları niye bu kadar zor diye soruyorum ama takdiri ilahiden başka cevap yok ne yapsak ne etsek olmuyor biz ne zaman güleceğiz bu yolda diyoruz sabretmeye çalışıyoruz....
yarın akşam 5 te aşılamam var var ama içimde tuhaf bi sıkıntı var nedenini bende bulamıyorum bundada olmazsa bir iğneli aşılama daha ve tüp bebek sonuç var diyoruz çözüm var diyoruz ama ondada garanti yok allahım çok aratma bize bebişleri en kısa zamanda gönder yarabbim...

akıllıyız heralde şeker onun için vucut sistemimi bile kontrol edip cocugumun olmasına engel olabiiliyorum...doğa ustu yeteneklerim var kimse farkında degil:sm_cool:

allah iyiliğini versin senin şu doğa üstü yeteneklerini bebiş içinde kullan bak faydasını göreceksin:)):CüvCüv:

senin o kızının ağzını yerim ben velede bak sen:)))
allahım inşallah ya ismi belliyse kızımıza ismiyle hitap edelim mi annesi yani sakıncası yoksa belki doğana kadar söylemek istemezsin...

ben ADA diye hatırlıyorum bir tane ismi daha vardı ama onu çıkaramadım şimdi:))

bende okudum evet çok sanşlısın ama bu da yetmiyor bazen çünkü çok şanslı olduğunu hissettikçe onu daha çok mutlu etmek için çocuk sahibi olma fikrini deli gibi düşünüyorsun..

bende hep böyle düşünüyorum bu muhteşem eşten bir bebiş nasip et rabbim diye....:CüvCüv:

herhalde gelicem ondan sordum.
afiyet olsun seker islim kebab nasıl bişey.valla ben sizde kalsam 100 kilo olurum.
sen yiyormusun bu yemeklerden

yok kokluyorum ve bakıyorum:)))

yiyorum ama ucundan accık

bazıları istim yada kürdan kebabıda diyor belki böyle tanırsın...cokacimcoook

canım inşallah dediğiniz gibi kolayca olur her işin ee o zaman martta tekrar yolculuk var desene:)))

bana mı sordun denizim.şimdiden hayırlı ugurlu olsun planınız cok guzel olmuş.
ben iyiyim işte idare ediyorum.regl olcam bugun yarın onu bekliyorum

bende yarından sonra belki ondan sonra olurum yada yine gecikir beni deli eder yine offfff offfffffffffff............

ben döneceğim şimdi tüp bebekte bir konu açacağım ege üniversitesiyle ilgili tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum birde bir mucize daha yapıştıracağım buraya okursunuz...

valla ben bile çok olumlu şeyler duymuştum bu konuda türkiye'de 1 numara diye falan hatta eşim orada dr olan arkadaşını aradı nasıl diye o da iyidir demiş bizde yaza orada mı yaptırsak diye düşünüyorduk açıkçası ama ameliyattan sonra biraz deneyelim olmasa tekrar programa koyarız...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…