ya acaba burp baska bir merkezle bu durumları görüşseemiii
Kızzzlarr! Benimle inanılmaz şeyler oluyor!... eylül ayında 6haftalıkken düşük yaptım kürtaj oldum! Ocağın 3.-de leke görüp doktora koştum,çünkü adetime daha 1 hafta vardı,bukadar verken daha hayatımda adet görmemiştim!Doktor ultrasonla bakıp burda bişey yok dedi..adetin gelecek bekle sen dedi!..hamile olduğuma hiç ihtimal vermemiş!.. biz üzülüp bi tüp bebek merkeze başvurduk,hormon testleri, şeker yükleme ve Histeroscopi yapıldı 13ocakta! Rahimin içinden 2 küçük polipi aldılar, eve gönderip adetimi beklememi söylediler,çünkü gelince tüp bebek tedaviye başliycaktık!Herşey yolunda gitti 1hafta boyu.. sonra gün boyu kusmalarım başladı!ne yediysem çıkardım senağlama! acilde serumlar takıldı sonra bi doktor mide enfeksiyonu gibi bi şeyin tehşisini koydu, ilaçlar verdi! tam bugün bir hafta oldu ilaçları alalı,ama kusma devam ediyor!kaynanam bi test yap dedi,ben istemedim çünkü hamilelik histeroscopide belli olurdu,ama yine de tamam yapim dedim! Ve testi yapar yapmaz çift çizgi çıktı!ınanamadım! biz ameliyattan sonra esimle beraber olmadımki!... hastaneye gidip ultrasona bakıp doktor şok oldu! 7hafta 4günlük hamileyim!! kalp atışları da çok güzel!..Hala anlıyamadım ki ameliyatta niye gözükmedi!?:uhm: şimdi dua ediyorum ki bu bebeğime sağlıcakla kavuşim diye! :CüvCüv: ınşallah hepinize bu duyguyu tattırır Allah!Hiçkimsenin kucağı boş kalmazsın! Lütfen siz de bana dua edin neolur!
bana bak bebing sen hasta olmayı bekliyor olabilirsin ama biz beklemioruz olma mümkünse hamile ol ne bu be hadi biz tedavilerle beceremiyoruz siz de boş durmayın madem sizden gelsin haberler sağ gösterip sol vuralım
ben şu an yeni bir deneme düşünmüyorum ama daha önce seval taşdemire gitmiştim gidersem ona giderim ama araştırma yaptırıırım ne var neden olmuyor yumurtalar neden gelişmiyor tedavisi varmı yani bunların hepside zaten bir tüp bebek kadar para tutar eşimde ameliyat olur yazarken bile vazgeçtim çekilir dert değil bunlar zaten bir sene hiç birşey yapmam hayatta büyük konuşmayayım ama biraz para biriktirmeli tüm bunlar için parayı kumar oynar gibi harcadık çatır çatır resmen
akıllıyız heralde şeker onun için vucut sistemimi bile kontrol edip cocugumun olmasına engel olabiiliyorum...doğa ustu yeteneklerim var kimse farkında degil:sm_cool:
senin o kızının ağzını yerim ben velede bak sen:)))
allahım inşallah ya ismi belliyse kızımıza ismiyle hitap edelim mi annesi yani sakıncası yoksa belki doğana kadar söylemek istemezsin...
öşlem sen anlatırken ben yoruldum yawww..ama zevkli olur böyle ortamlar bende çok severim kalabalık yenilsin içilsin..
bende okudum evet çok sanşlısın ama bu da yetmiyor bazen çünkü çok şanslı olduğunu hissettikçe onu daha çok mutlu etmek için çocuk sahibi olma fikrini deli gibi düşünüyorsun..
herhalde gelicem ondan sordum.
afiyet olsun seker islim kebab nasıl bişey.valla ben sizde kalsam 100 kilo olurum.
sen yiyormusun bu yemeklerden
plan değişti demiştim ya şimdi onu anlatmak istiyorum eşim çok ara vermeyelim diyor
egede tedaviye devam edelim diyor gerekirse göreve gitmeyecek ankaraya tel açmış komutanlara kadar konuşmuş..
bende yaptırdığım tüp bebek bilgilerini alıp egeye gideceğim dosya konseye girecek 14 şubatta resmi nikah olarak 3 yıl dolduğu için rapor hakkım var ama iğne ile 2 aşılama olmadığı için rapor vermiyorlardı önümüzdeki hafta gidip detaylı konuşacağım ben tüp bebek yaptırdım özelde olmadı aşılamayı es geçelim direk tüp bebek raporu çıksın durum vahim diye..eğer düşündüğüm gibi olursa bile yine araya en az 2 ay girecek konseydi rapordu adet tarihini beklemekti falan derken bu da 2 tedavi arasında yeterli bir zaman herhalde...
artık düşünmektan plan yapmaktan o kadar çok sıkıldım ki eşimde ara verirsek zor durumda kalırız baştan tahliller rahim filmleri birde yapışıklık olupta kist çıkarsa sil baştan herşeye yeniden başlamak zorunda kalırız sen çok yıpranırsın diyor..böyle durumları hep ben düşünürdüm o onaylardı dün akşam eve gelmiş ve bütün olasılıkları düşünmüş bu da beni çok mutlu etti..hakkımızda herşeyin hayırlısı artık biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahtan..
bana mı sordun denizim.şimdiden hayırlı ugurlu olsun planınız cok guzel olmuş.
ben iyiyim işte idare ediyorum.regl olcam bugun yarın onu bekliyorum
ben döneceğim şimdi tüp bebekte bir konu açacağım ege üniversitesiyle ilgili tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum birde bir mucize daha yapıştıracağım buraya okursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?