kereviz, kokareç, pilav, kumpir, tavk sote, mantar sote ve aklıma gelmeyen bir kaç yemek daha olabilir kocişin yaptığı favori yemeklerdir hatta kaç güündür baklava yapmayı sayıklıyordu bu gün tutturdu baklava yapayım diye bende benimde rahat hareket edebileceğim bir zaman yap dedim vazgeçirdim :)))yoksa mutfağı ne hale getirrirdi bilemem zaten şimdide ne haldedir bilmek istemiyorum bende uzanıyorum bugünkü cumaya kadar son ümiit gelişirse gelişsin gelişmezse güle güle diyeceğim tedaviye
ben çocuğumun ismini bok kafa vereceğim haketti böyle bir ismi artık istediğimiz ismide verebiliyormuşuz zati ömür boyuda anlatır
yok düşündüm ve vazgeçtim asıl ondan öncekiler bok kafa o doğduğuna göre en başarılı en azimli olan olacak yani hep aynı çocuk deneme yapmıyorki dimi anaaa milyarlarca karekterden biri denk geliyor ne enteresan bir şey
denizcim inşallah canım.İNNNŞŞALLLLAAHHH en kısa zamanda adamız kavuşucak denizine..biliyorsun deniz olmadan ada olmaz..
burpcum hatırlıyorum canım))
özlemcim canım inşallah seninkide su olur..çok uyumlu dimi?
sevimcim adet günün geçtimi senin?
Arkadaşlar ben bu gün saat 12.de aşılama oldum bana dua edin
çok cnm acıdı bu defa neden byle oldu bilmiyorum ne olur bana bol bol dua edin moralim çok bozuk bu kezde olmassa ne yaparım ben Allahım bize yardım et yarabbim
normalde 30 da olmam gerekiyordu ama ilaç kullandığımdan geciktiriyordu ama 2 sinde olurum diyordum ve oldum..ya gene aynı tedavi yine hayal kırıklığı..halbuki ben çok rahat hamile kalabiliyordum ama bu kürtaj mı etkili oldu anlamadım ben..:bbo:
beni de kürtaj mahvetti...
ciddimisin..of ya..ama yine de kısmet ya bozmayalım moralimizi..benim bi tanıdığım da kürtaj oldu 4 ay sonra gebe kaldı şimdi kızı var..hem de 40 küsür yaşındaydı..bilemiyorum artık..özlemcim inşallah bizde muradımıza ereriz..bu arada sen ne zaman kürtaj oldun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?