Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kereviz, kokareç, pilav, kumpir, tavk sote, mantar sote ve aklıma gelmeyen bir kaç yemek daha olabilir kocişin yaptığı favori yemeklerdir hatta kaç güündür baklava yapmayı sayıklıyordu bu gün tutturdu baklava yapayım diye bende benimde rahat hareket edebileceğim bir zaman yap dedim vazgeçirdim :)))yoksa mutfağı ne hale getirrirdi bilemem zaten şimdide ne haldedir bilmek istemiyorum bende uzanıyorum bugünkü cumaya kadar son ümiit gelişirse gelişsin gelişmezse güle güle diyeceğim tedaviye

semracım ada maceramııızı anlatmıştım dimi eğer orada çocuğumuz olsa kesin ada verirdik ismini bidaa anlat desen anlatamam utanırım anladın onu sen :))))))

ben çocuğumun ismini bok kafa vereceğim haketti böyle bir ismi artık istediğimiz ismide verebiliyormuşuz zati ömür boyuda anlatır
yok düşündüm ve vazgeçtim asıl ondan öncekiler bok kafa o doğduğuna göre en başarılı en azimli olan olacak yani hep aynı çocuk deneme yapmıyorki dimi anaaa milyarlarca karekterden biri denk geliyor ne enteresan bir şey

bu arada bebingcim tuanayı paralayabilirsin elinden kurtarmayacağız seni nerede yahu bu kız ösletti kendini

oooooo ne güzel bence serbest bırak sen onu kimbilir neler yapar yemekteyize bile katılır bu gidişle:)) baklava ha süper ya... dinlen bakalım burpum...

canım ya hiç öyle isim olur mu haketti m minik melek bunu tümünün acısını ondan nasıl çıkarırsın yazık kısss

sen isim işini kocişine bırak benceopuyorumnanaktan

kızlar muhabbet koyu valla evde olunca iş kadınları böyle oluyor bende de bir hareketlilik dün eşim nöbetçiydi izin vermişler hafta sonuda dahil 5 gün evde nette takılıyor hasret gideriyor garibim bende pazara gittim geldim yemekler yaptım şimdi de tatlı fırında off acıktım vallaha iş güç ondan giremedim birde bizimki evdeyken ondan pek fırsat kalmıyor iddacı bizimki at yarışı falan deli ediyor beni voleyi vuracakmış huhaa daha göremedim valla:))
ne güzel burpcum az da olsa keyif gelmiş eşine de bravo benimki de yardımcı olur elinden geldiğince ama en iyi yaptığı iş kuvvetli kollarıyla halı silmek süper oluyor valla bunu yapsın yeter:))ama lahmacun ve baklava hakkaten aşmış kendini süper ya..eline sağlık sanada afiyet olsun...
ben kaçtım kızlar daha işlerim var bir sürüde çamaşır getirmiş hava malum yıkıyorum ki anca kuruyor evin içinde öptüm herkesi byeee...

denizcim inşallah canım.ıNNNŞŞALLLLAAHHH en kısa zamanda adamız kavuşucak denizine..biliyorsun deniz olmadan ada olmaz..

burpcum hatırlıyorum canım))

özlemcim canım inşallah seninkide su olur..çok uyumlu dimi?

Arkadaşlar ben bu gün saat 12.de aşılama oldum bana dua edin
çok cnm acıdı bu defa neden byle oldu bilmiyorum ne olur bana bol bol dua edin moralim çok bozuk bu kezde olmassa ne yaparım ben Allahım bize yardım et yarabbim

içimi okudun valla ben su ismini çok seviyorum inşallah kızım olursa koyacağım zaten kısacık her ismin sonuna uyar:)))

sevimcim adet günün geçtimi senin?

normalde 30 da olmam gerekiyordu ama ilaç kullandığımdan geciktiriyordu ama 2 sinde olurum diyordum ve oldum..ya gene aynı tedavi yine hayal kırıklığı..halbuki ben çok rahat hamile kalabiliyordum ama bu kürtaj mı etkili oldu anlamadım ben..:bbo:

hayırlısı olsun canım .... benim de canım çok yanmıştı ağlaya ağlaya olmuştu hatta dr um sen nasıl arslansın kedi gibi miyavlıyorsun demişti...

beni de kürtaj mahvetti...

nursimde 5 te olacak diyordu olmuştur herhalde... inşallah tutunur anneciğine bebişler....

beni de kürtaj mahvetti...

ciddimisin..of ya..ama yine de kısmet ya bozmayalım moralimizi..benim bi tanıdığım da kürtaj oldu 4 ay sonra gebe kaldı şimdi kızı var..hem de 40 küsür yaşındaydı..bilemiyorum artık..özlemcim inşallah bizde muradımıza ereriz..bu arada sen ne zaman kürtaj oldun..

canım benimde bebeğim karnımda öldü bozulmuş gebelik dediler ve kürtaj oldum 26 aralık 2009 da yani 1 yılı geçti ( kendiliğinden olmuştu ama kısmet olmadı işte şimdi eşim tedavi gördü onu bekliyoruz bakalım....

özlemcim inşallah olur üzüldüm gerçekten..ama ALLAHtan umut kesilmez..inşallah seninde güzel haberlerini alırız..ya bende kararsızım..cuma günü doktora gidicem seropheneye devammı etsem..doktor 3 ay bu yöntemi deneriz demişti..fazla kullanıncada kist yapıyor diye duydum..başka doktoramı gitsem..muallaktayım ya..birde yaş ta ilerliyo malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…