Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Denizcim, fırındaki tatlının kokusu buralara kadar geldi.Cnm çekti yaaa,ne güzel şeyler yapmışsındır sen şimdi.Ben de az önce geldim.Tarhana çorbası ve tavuk pirzola yapacağım.Kolay menü ne yapayım,çalışınca çok zor oluyor...Neyse bir gün tatlından yaparsın,ben de yemeğe gelirim:)

Ezmag,cnm hayırlı uğurlu olsun tatlım aşılaman.Ama sakın şimdiden olmazsa ne yaparım falan diye düşünme.1-0 yenik başlarsın.Herşey yolunda gittiğine göre,olmaması için bir neden yok şimdilik.Sadece dua et.Allaha sığın.Artık karar verme yetkisi O'nda.Bol bol su iç.Ananas ye.Çok da belirtilere takılma.ınşallah olacak...

Öslemim ben de seni kocaman öperim tatlımopuyorumnanaktanÖslem kpss ye girmeye karar verdim,deli gibi ders çalışmaya başladım.Dershaneye de başlıyorum haftaya.bakalım hayırlısı.Çok zor olabilir ama en azından denemek istiyorum.Özel sektör nereye kadar....Formasyonum da var.Bakalım,iletişim liselerine radyo-tv-sinema öğretmeni olarak atıyorlar.Ama 90 almam lazım.Sen nasılsın Öslemim,tatilin keyifli geçiyor anladığım kadarıyla.Allah daha da keyifli günler yaşatsın.Seneye bebeğinle uğraşmaktan,ilgilenmekten bu sakin günlerini ara inşallah....

Semracım,güzel annecik,sen nasılsın???Kızın uslu mu,yoksa çok kötü tekmeler yiyor msun??Keşke bize de o tekmelerden atsalarrrr:Saruboceq:

inşş cnm ama elde değil inan bu defa çok acı çektim aşılamada biraz kendimi kastım doktorun eli ağırdı galiba:roflol: inşş herşey güzel olur hepimiz için

teşekkür ederim canım ama herşey ALLAH tan verende o alanda elden gelen yok yoksa hiç bırakır mıydım bebişimi ben... tatlım senin zaten bir kızın var dert etme o kadar o da zamanı gelince olur birde bize bak elimizde tutunacak bir dalımız bile yok... bende allaha şükür kist falan olmadı inşallah seninde olmaz... çok sık dr değiştirmek iyi olmuyor bence ama yinede sen bilirsin yaşayan gören sensin sonuçta memnun değilsen değiştir şekerim:)) inşallah güzel haberler paylaşırız buradanççç

aynı zamanda elif Allahın 99 adıdan biridir arkadaşlar

ALLAHtan ümit kesilmez....

aşılamada hamile kalan arkadaşlarınız varmıı tanıdınız merak ettim kaçıncı aşılaması tutmuş genelde 2.tutuyo diyolar ne kadar doğru bilmiyorum

ay burp ya nersini beğeneyim sen söyle ...aman aman ben bebeğime öyle isim koymam hem ben kızamam ki ona sonuçta bende 6 yılın sonunda gelen bir bebeğim yani:)))
ohhhhhh ye ye yat ne güzel ya kocişinde kakılmış gibi çalışsın....alkisalkisalkis

olur mu gamzecim biz burada kader birliği yaptık sende kurallarımızı kabul ettin:)) ama umarım işin bitince sende bırakmazsın bak semramız hamile ama hala bizimle inşallah sende öyle olursun... daha geriye sayacağız sen tahmini tarihi söyle .....

canım ya seni burada görmek ne kadar güzel çok özlemişim seniopuyorumnanaktan dene bakalım şansını olur inşallah meslektaş oluruz birde ne çıkar sanki:) inşallah hepimiz seneye bebişimizle uğraşıyor oluruz ne çok istiyorum bir bilsen:Saruboceq:

aşılamada hamile kalan arkadaşlarınız varmıı tanıdınız merak ettim kaçıncı aşılaması tutmuş genelde 2.tutuyo diyolar ne kadar doğru bilmiyorum

bizim burada semramız var ilkinde tutturdu valla....opuyorumnanaktan inşallah seninde olur tatlım:Saruboceq:

cnm ben zaten yalnızım kendime arkadaş arıyorum sizide bulmuşken bırakırmıyım hiç sizi benden sıkılmazsınız inşkaydirigubbakcemile3 cnm ayın 18 işte belli olucak inşş hayırlısıynan:teytey:

ohhhhh ne güzel o zaman hep buradasın desene:) gerçi okullar açılınca ben geç giriyorum ama gelince okurum sen yaz yinede... ayı 18ine geri sayım bugün başladı hadi bakalım hayırlısı....:CüvCüv::ecrin_bebek:

olumun
olumunekankayizsmile öyle cnm burdayım

ayyy ne güzel semra çok şanslıymış senin cnm nasıl bir tadevi görüyorsun?

canım ben geçen yıl eylül ayında doğal yoldan hamile kaldım ancak bebişimi 3 aylıkken kaybettim ... sonra toparlanmak için bekledim 4-5 ay zaten adetlerim de düzensizleşmişti moralimde sıfırdı derken seminer döneminde bir arkadaş aşılamadan bahsetti hiç duymamıştım ilk yolculuğum böyle başladı ve kk ile tanışmam bu günlere denke gelir:)) ilk burpla tanıştım başlıklar hep değişti ama buradaki arkadaşlar hep aynı kaldı o nedenle bizim kader birliğimiz çok uzun zamandır birlikteyiz... neyse aşılamam olumsuz sonuçlandı ama aslında başından belliydi yumişim erken çatlamıştı kontrole diye gittiğim gün süpriz şekilde aşılama olmak zorunda kaldım tabi birşey bilmeyen ben kabul ettim şimdiki aklım olsa o acıyı çeker miydim? çekerdimde bilmeden daha iyi olurdu şimdi biliyorum... ağustosta oldu bu olay çünkü temmuzda klomenle yumiş gelişmedi:)) puregon iğne kullandım... eylüldede gelişmedi iğneye rağmen hemen kestik tedaviyi... ekimdede hepsinin yerine gelişti:)) çok fazla olduğu için ohss riskine karşı iptal edildi ekim kasım adet görmedim derken aralık geldi eşim ameliyat oldu şimdi onun iyileşmesini bekliyoruz inşallah bizde sayımız iyi çıkarsa mart-nisan gibi aşılama düşünüyoruz.. ALLAHtan ümit kesilmez dua ediyoruz bu arada bundan sonra senide ekleyeceğiz tabi devam edersen yoksa hemen sileriz ona göreopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…