özlemcim inşallah olur üzüldüm gerçekten..ama ALLAHtan umut kesilmez..inşallah seninde güzel haberlerini alırız..ya bende kararsızım..cuma günü doktora gidicem seropheneye devammı etsem..doktor 3 ay bu yöntemi deneriz demişti..fazla kullanıncada kist yapıyor diye duydum..başka doktoramı gitsem..muallaktayım ya..birde yaş ta ilerliyo malesef...
sekerim biraz yazdıkların hakaret gibi filan olmus yani.şaka yapıyorsun sandım ama ciddiymişsin.
ismin arapca anlamları dısındakilere bakarsan daha aydınlatıcı olur.ugruna siirler sarkılar yazılmıs bir isim oldugunuda hatırlatırım.alsanaalsanasmile
bugun ne duydum biliyormusunuz yine bir mucize tam 17 yıl sonra gelen bir mucize yazarken bile tuylerin diken diken oldu.yeniden umutlar yeserdi içimde.olacaksa oluyor işte baska acıklaması var mı bunun.kimbilir neler yasadılar bu 17 yıl boyunca..
burp indirdi mideye lahmacunları tabiii
simdi agırlık cökmüştür ona....
özlemcim ben bilmiyorum o kebabı öğretebilirmisin bana
ya bebing sen ne cadolozsun yaaaa allahı yarabbim yaa hiç birşey kaçmıyor :))))))))))))
aynen dediğin gibi mideler yanıyor fazla kaçırdık tabi sıcak sıcak öyle güzel yapmışki kebapçılar haltetmiş
ezmag hayırlı olsun aşılaman nursim ne yaptı acaba onunda olmuştur muhtemelen içinde mücadeleler kopuyordur
gerçi benim son aşılama kabusum geldi flashback kabus yaşadım allahım biran önce unuturum inşallah o kabusu
neyse özlemim nesini beğenmedin ismin :))) nerdeydin eşşekkafamı koysam adını :))) hayır çok beğendiysen sen de koyabilirsin :))))
iyi akşamlar arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim...
valla hepiniz çok iyisiniz başta çok endişelenmiştim benimle konuşmazlar diğer sayfalar gibi olur beni unuturlar demiştim ama öyle olmadı gerçekten birbirinizle çok iyi bir yoldaş olmuşunuz Allahım bu yolda hepimize yardım etsin çok teşekkür ederim her şey için
Öslemim ben de seni kocaman öperim tatlımopuyorumnanaktanÖslem kpss ye girmeye karar verdim,deli gibi ders çalışmaya başladım.Dershaneye de başlıyorum haftaya.bakalım hayırlısı.Çok zor olabilir ama en azından denemek istiyorum.Özel sektör nereye kadar....Formasyonum da var.Bakalım,iletişim liselerine radyo-tv-sinema öğretmeni olarak atıyorlar.Ama 90 almam lazım.Sen nasılsın Öslemim,tatilin keyifli geçiyor anladığım kadarıyla.Allah daha da keyifli günler yaşatsın.Seneye bebeğinle uğraşmaktan,ilgilenmekten bu sakin günlerini ara inşallah....
aşılamada hamile kalan arkadaşlarınız varmıı tanıdınız merak ettim kaçıncı aşılaması tutmuş genelde 2.tutuyo diyolar ne kadar doğru bilmiyorum
olur mu gamzecim biz burada kader birliği yaptık sende kurallarımızı kabul ettin:)) ama umarım işin bitince sende bırakmazsın bak semramız hamile ama hala bizimle inşallah sende öyle olursun... daha geriye sayacağız sen tahmini tarihi söyle .....
cnm ben zaten yalnızım kendime arkadaş arıyorum sizide bulmuşken bırakırmıyım hiç sizi benden sıkılmazsınız inşkaydirigubbakcemile3 cnm ayın 18 işte belli olucak inşş hayırlısıynan:teytey:
ohhhhh ne güzel o zaman hep buradasın desene:) gerçi okullar açılınca ben geç giriyorumama gelince okurum sen yaz yinede... ayı 18ine geri sayım bugün başladı hadi bakalım hayırlısı.... :CüvCüv::ecrin_bebek:
ayyy ne güzel semra çok şanslıymış senin cnm nasıl bir tadevi görüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?