Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
neyse kızlar ben yine yatmaya gidiyorum çok öpüyorum sizleri ..... bu arada semracım çok sevindim senin adına kolay doğum olmuş bayada toparlanmışsın darısı bizlerin başına inş...

geldim kızlaaarrrrr

doğum günü mesajlarınız için sağolun bugün büyüdüm:)))))))28 oldum:=)))))
eşim yok b,ldiğiniz gibi yarın geleceklermiş((
arKADAŞIM VARDI YEMEK YAPTIK YEDıK ıÇTıK
onu gönderdim az önce geldim
burda da hava kötü yağsa iyi olacak ama yağamadı esti gürledi o kadar

tuanay sevim başınız sağolsun
bundan sonra ölümlere üzülmek yerine doğumlara sevinelim inşallah

semra hoşgeldin nasıl mutlusundur şimdii
Allah hepimize yaşatsın o mutluluğu:)))

ne güzel mutlu sona ulaşmışlar canım ya inşallah biz o kadar beklemeyiz..
benimkide dişi üreyen çukulata kisti de deniyor..aman adını bile anmak istemiyorum artık..
inşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız..
evet canım ya her yer öyle..
tam yoluna giriyor yine ayrılık ama buna da şükür şikayet etmeyeceğim artık sağlık olsun da napalım bazen geliyor bana işte..
başınız sağ olsun sevim yaa..2004 te kaybettiklerinizin de bugün kaza geçirenler yaknlarınızında mekanı cennet olsun çok üzüldüm ya..allah geride kalanlara sabır versin..
kıyamam sana ya..o kadar sıkıntını üstüne eşinden de ayrıldın
ne zaman kavuşacaksınız siz peki..
sizde bizim gibi doğru dürüst ilişki yaşayamıyoruz ki hamile kalalım..inşalalh en kısa zamanda kavuşursunuz..

allah nice yıllar göstersin torunlar versin inşallah mavicim..

sermest üzülme canım ne mutlu ki tüp yaptırabilecek gücünüz var bu yönüyle de bak
gelsin sağlıkla da hangi yolla geldiğinin ne önemi var

sağool deniiz önce çocuklar versin hepimize sonra torunlar inşallah
doğum günü dileğim bu
Allah dileyen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin çifter çifter inşallah

canım ilaçlar ya da tedavi sürecini düşündüğümden değil de
son aşama ya tüp bebek onda da olmazsa korkusu belki de
tevekkül bizden takdir Allahtan ne edelim
her yolu deneyeceğiz inşallah gerisi nasip
teşekkür ederim güzel sözlerin için
senin nasıl gidiyor hamilelik
sıkıntın yoktur inşallah

canım geçmiş doğumgünün kutlu olsun nice senelere evlatlarınla inşallah

evet bunca şeyin içinde yalnız olmak zor
eşimin gelmesiyle gitmesi bir oldu
geldiğine geleceğine pişman olmuştur adamcağız
çok üzüldü ne kadar belli etmemeye çalıssa da
bu süreci birlikte yaşamak birlikte atlatmak isterdim
ama iişte yaşam şartları izin vermiyor herşeye
bir yıl daha ayrılık var bize ufukta hayırlısı ne edem

sermest üzülme canım ne mutlu ki tüp yaptırabilecek gücünüz var bu yönüyle de bak
gelsin sağlıkla da hangi yolla geldiğinin ne önemi var

açıkçası imkanlar da çok müsait değil ama gene de şükür halimize
benim aşılama tedavim uzun sürünce bize baya pahalıya patlamıştı
biraz da ondan beklemek istedim tüp aşaması için
hem zayıflayayım hem biraz birikim yapayım
ayrı şehirlerde iki ayrı ev masrafı gel git yol zor oluyor haliyle
gene de dedğin gibi çok şükür halimize ki tedavi için imkanlarımız var öyle ya da böyle
tüp bebekle olması üzmez tabiiki beni olsun yeter ki
ama ben ezelden hep çok çocuk isterdim
şimdi bir tanesine bile sahip olabilmek bu kadar zor olunca
o koyuyor daha çok insana
kul kurar kader kıs kıs gülermiş diye bir söz var
hakkaten öyleymiş yaşamadan öğrenemiyorsun işte
gene de hamdolsun dermansız değil derdimiz

bu arada kaçırmışım sanırım sevim sizin de mi cenazeniz vardı başınız saolsun canım
Allah rahmet eylesin sabır kuvvet versin geride kalanlara

sermestim canım benim sıkma canını ne olur herşeyin bir çaresi var allah dermansız dert vermez böyle düşün ... ağır geldi deme bu yoldan nice insanlar geçti demekki bizimde kaderimiz bu yoldan geçmekmiş... biraz ara vermek senin adına da iyi olur kendine dikkat et ne olur eşinide kendini de üzme . olacak bir gün böyle düşün ... bugünümüzede şükür... şükür ki sağlığımız yerinde elimiz kolumuz herşeyimiz var nice insan var bunlara bile sahip olmayan . ne yapalım azcık polyannacılıktan birşey olmaz değil mi ama?

ay boşver nursimcim kalsın ütüler falan sen dinlenmene bak ağır ağır yaparsın sonra.... hava buradada aynı çok kötü şimdi yağmur başladı...

herkeze merhaba :) bende 2 senedir korunmadığım halde hamile kalamıyorum..birkaç tedavi denedikten sonra hsg çekildim tüplerim de çok hafif tıkanıklıklar varmış onlar açıldı. suan 5 ay oldu açılalı ama hala hamilelik yok.bu ay sarophene ve pregyl iğnesi vuruldum. eğer yine hamile kalmazsam bir dahaki ay aşılama yaparız dedi dr um. 2 senedir bu siteyi takip ediyorum ama hiç yorum yazmamıştım.burda beni anlayacak birçok insan var diye düşünerek yazmaya başladım..allah herkeze hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin. bu savaştan zaferle çıkarız inşallah:))

canim hamile kalmamana cok üzüldüm ama insallah bigün olacak canim neden tüp gectigin icin üzülüyorsunki?ben tüpe gectigimde okadar cok sevinmistimki simdi ikizim olma sansida yüksek diye herseyin basi saglik olsun üzülme bak imkanimiz var madi ve manevi konudan tüp gecebiliyoruz bu seni sevindirsin daha bizden nice kötü durumu olanlar var

belim ağrıyo sanki azcık(((
böyle olunca moralim bozuluyo korkuyorum yaa
duş alıp yatıcam şimdi hadi herkese iyi geceler kızlar

ay dur burp ne preseed tablosu daha 1 galip varken bunu da düzenleeyip rezil olmayalım:))) melek iş başında sanırım...

yok canim daha is basinda degiliz haftayaa cumartesi pazar is basinda oluruz ozamana kadar preseed gelirse superrrr olur:))) ayy cok heycanlandim yine bir ümit baslangici canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…