Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mavişim dikkat et kendine canım ya öyle açıp yatma... neden kafana çok takıyorsun bak herşey yoluna girdi inşallah alacaksın kucağına iyi düşün iyi olsun canım... ya yine oranı buranı inceleyip duruyorsun kızıyorum bak....

ayy sevimcim sen benden ne kadar ümitlisin yahu :))) mavişle dünür bile olduk daha göbüş tokuşturacağız inşallah.... aaa seninde mi facein vardı? evet uyudum yarım saat çok yoruldum bugün okulda...

denizcim annene geçmiş olsun olsun canım inşallah önemli birşey yoktur

melekcim sen naptın dr a gittin mi sana da geçmiş olsun canım

taze annemizin sütü gelmiş daha bol bol gelicek semracım hiç merak etme bol bol su iç

sevimcim face e ekledim seni nickim adımın kısaltması ordan tahmin edebilirsin beni

özlemcim sen nasılsın canım

özlemcim kuşumuz alışmaya başladı dün kafesten çıkardık ilk defa yerlerde yürüdü yanımıza geldi kolay alışacak galiba bir de konuşsa çok mutlu olacağız

sermestcim toparlanmana çok sevindim canım... evet bu 3 ayda bedenini dinlendir, cebini doldur inşallah.... evet ya şükür rabbime kazanıyoruz en azından ...

mavicim olumsuz düşünmek yok artık sana herşey çok güzel olacak senin de doğurduğun günleri göreceğiz inşallah

nursimcim sen nasılsın geçti mi bel ağrın

NBNH canım bende iyiyim sağol ne yapayım okulun bitmesini bekliyorum tüm notlar tamam yarın falan karneleri çıkarırım artık.... bizim kuş hala koltukların arkasına saklanıyor çok mahçup delikanlı:)))

kizlar ben geldim kanama sebibim yumurtalgimin ikisi ayni anda catlamis ve bu esnadada biraz kanam olmus zaten kanamam dedik kadar azdi ama cok korkmustum suandada kanama bitti doktor böyle durumlar cok nadir görülür bol bol calisin dedi icimden dedimki herhalde karanfil ise yaradi artik calisip bu ay sonunu bekleyip görecegiz olup olmadigini

evet mavisim bende düsük yaptim sadece hamileligimi 3 gün yasabildimm canim allah hic kimsenin basina vermesin bitanem

denizicgim annen icin cok gemis olsun canim hic bisey ihmal etmeyin benim gibi doktora gidin yapilmasi gerekenler neyse onu yapin canim annenin ellerinden öperim selamim iletirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…